Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Spoznala sva se na morju, kjer sm bla jst s svojimi frendicami on pa s svojimi frendi. Bili smo v istem kampu in jst sm poznala enega njegovega kolega, on in še eden pa mojo kolegico. Tko da smo bli skupaj na plaži, se pogovarjali,.... Ful mi je bil všeč, vendar sm jst bla v zvezi. Tako da nisem vedla kaj nardit. No vikend je hitro minil in vrnila sem se k svojemu fantu, v mislih pa vedno imela NJEGA.
Takratni fant je takoj opazil, da se z mano nekaj dogaja. Vendar kaj sem hotela, saj nism imela niti njegove telefonske.
Čez 14 dni pa pride sms, če se ga spomnim z morja. Srček je začel hitreje utripati, skoraj nisem verjela, da se to dogaja meni.
Čez par dni sem dala takratnemu tipu konc (s katerim sem bila le en mesec), šla na zmenek s sedanjim in se totalno zaljubila. V enem tednu sva že hodila. In ta najina pravljica traja že 3 leta in pol. In bo za vedno.
Takratni fant je takoj opazil, da se z mano nekaj dogaja. Vendar kaj sem hotela, saj nism imela niti njegove telefonske.
Čez 14 dni pa pride sms, če se ga spomnim z morja. Srček je začel hitreje utripati, skoraj nisem verjela, da se to dogaja meni.
Čez par dni sem dala takratnemu tipu konc (s katerim sem bila le en mesec), šla na zmenek s sedanjim in se totalno zaljubila. V enem tednu sva že hodila. In ta najina pravljica traja že 3 leta in pol. In bo za vedno.
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Midva sma se spoznala na ircu, k je men blo silno dolg čas pa sm čist usakega kliknala.
Pa mi je edino on padel v oči....in to se je tko naprej odvijalo....prvič smo šli skupi na tenis, drugič pa v kino in na pijačo....in tko se je vse skupi začelo....in zdaj traja že eno leto in 5mescou
Pa mi je edino on padel v oči....in to se je tko naprej odvijalo....prvič smo šli skupi na tenis, drugič pa v kino in na pijačo....in tko se je vse skupi začelo....in zdaj traja že eno leto in 5mescou

I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
- sweet tiny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2004
oj!kje pa naj jaz spoznam svojega dragega?
sem že čist obupala,vsi okoli mene so v parih jaz pa kot peto kolo pri vozu-SAMA,SAMA,SAMA
kje naj iščem....svetujte
sem že čist obupala,vsi okoli mene so v parih jaz pa kot peto kolo pri vozu-SAMA,SAMA,SAMA

kje naj iščem....svetujte

- sweet tiny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2004
hay!
mark,v našem kraju tak ni nič pametnega folka moje starosti,tak da tu ni kaj.
nevem,to o dopisovanju preko neta me že malo mika....
moja sestra je tam našla fanta,pa veliko jih tam svoje drage najde.
res ne vem,kaj pa če nimam sreče
zezam se,ne vem
mark,v našem kraju tak ni nič pametnega folka moje starosti,tak da tu ni kaj.
nevem,to o dopisovanju preko neta me že malo mika....
moja sestra je tam našla fanta,pa veliko jih tam svoje drage najde.
res ne vem,kaj pa če nimam sreče

-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Vsi ki ste prispevali odgovore, ste svoje partnerje spoznal al v lokalčkih al pa na net-u; ok to je čist ok. Moja zgodba pa je čist drgačna.
Namreč pr ns doma smo izvajal adaptacijo hiše, pa je pršu on kot en izmed izvajalcev. Mel je ful dobro postavco pa ful fajn frizurco. Pol sem ga pa mal sprašvala, če je "vezan" na kero, oh sreča - reče ne. Pol je bil pa moj, ja no blo je že viharno obdobje ampak do desete obletnice upam da bomo zdržal, pol pa upam, da še naprej.
Lep pozdravček!
Namreč pr ns doma smo izvajal adaptacijo hiše, pa je pršu on kot en izmed izvajalcev. Mel je ful dobro postavco pa ful fajn frizurco. Pol sem ga pa mal sprašvala, če je "vezan" na kero, oh sreča - reče ne. Pol je bil pa moj, ja no blo je že viharno obdobje ampak do desete obletnice upam da bomo zdržal, pol pa upam, da še naprej.
Lep pozdravček!
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
No, pr men ima pa moja naj prijateljica vse zasluge za to da sem spoznala svojga sončka...
Enega lepega večera sva se odpravile na kopanje na Hrvaško, peljale sva še en les za prikoljico in prpelu ga je en njen prijatelj in še On je prišel zraven...ha,ha..prvi pogled, pa je srček zapel...in še zdaj poje!!!!

Enega lepega večera sva se odpravile na kopanje na Hrvaško, peljale sva še en les za prikoljico in prpelu ga je en njen prijatelj in še On je prišel zraven...ha,ha..prvi pogled, pa je srček zapel...in še zdaj poje!!!!

Ostanite zvesti sebi...
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
S prijateljicami sem šla na morje in na srečo smo postavile šotor poleg nekih fantov. In naneslo je, da je bil eden izmed njih še posebej prikupen. izmenjali smo si telefonske in po nekja dneh me je čakalo sporočilo, da sem mu noro všeč. Jaz sem pa že solze točila, ker sem mislila, da se ne bova nikoli več videla. Zacopana sem bila do ušes. no, in sem šla k njemu (mimogrede, živi 130 km stran) in... Se je zgodilo. Traja pa še vedno in upam da še dolgo bo. 

-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
a-a, že živiva skupaj. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]