Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Insane.Chich
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
Bla sm na koncertu, na katermu je nastopal tud on s svojim bendom (že prej mi je bil všeč) pa sm bla dost vztrajna in po pol leta dobrega prijateljstva se je rodila ljubezen

Pravljice obstajajo

Pravljice obstajajo

Vbistvu Insane.Chick :]
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
^^ Konec itak v nobenem primeru ne more biti pravljičen... če ne drugega, vsi enkrat umremo, ni tako? Drugače pa ne vem zakaj nekateri vihate nos nad takšnimi in drugačnimi "pravljicami". Valda, da je vsaka ljubezen za zaljubljenca pravljica, saj je tudi prav, da je tako, sicer ne bi bilo čara.
Se pa šele čez čas vidi, katera pravljica ima prihodnost in katera ne. 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
skupna družba, skupno okolje je bil navadno povod za spoznanje z nekom. tako na blef nisem še nikogar nikjer spoznala.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 15. Feb. 2011 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- maiteperroni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2010
Ja no jaz sem se z mojimi vsemi fanti srečala v srednji šoli, po odmorih,malicah...potem pa telefonska številka pa to je blo to.
Nč romantičnega v tem ,sam trenutki, ki sem jih preživela z njimi pa ja.
Nč romantičnega v tem ,sam trenutki, ki sem jih preživela z njimi pa ja.

-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Na treningu. Vmes sem js imela fanta, potem je on imel punco. Skupaj sva prišla na eni prireditvi in dva dni kasneje šla še na pjačo, tisti dan je potem punco dokončno pustil in skupaj sva že več kot 3 leta.
A goal without a plan is just a wish.
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Midva sva se pa prvič vidla, ko sva bla še oba 8.razred, in sicer na informativnem dnevu v najini bodoči gimnaziji...sedela sva skupi z najinimi mamicami in se tko sramežljivo gledala
Potem je pa prišel 1. šolski dan v gimnaziji in sem se ga takoj spomnla...Že od začetka šole smo bli klapa jaz pa on, pa še en sošolc pa dve sošolki, skos smo se zafrkaval, bli skupi na izletih itd. Bla je nekak simpatija iz obeh strani, ampak mislem, da se niti nisva zavedala...v 2. letniku se je on počas zaljubu vame, vsi so mi govoril, če sm slepa, ampak js sem vsem govorila, da midva se sam tko fajn štekava.
No potem vmes sva mela vsak svoje simpatije itd... In v 3. letniku je nek pogovor nanesu na to temo, in on mi je vse priznal, ampak js sm misla, da bom uničla prjateljstvo, in si kr nekak nism mogla predstavljat, da bi bla par. Ampak od takrat naprej je blo vsak dan hujš, zatrapala sm se do ušes, in nekega dne sm rekla, da kar bo pa bo, mogoče pa je vredno poskusit...
No, kmalu bova mela 5 let
Moja ljubezn 

Potem je pa prišel 1. šolski dan v gimnaziji in sem se ga takoj spomnla...Že od začetka šole smo bli klapa jaz pa on, pa še en sošolc pa dve sošolki, skos smo se zafrkaval, bli skupi na izletih itd. Bla je nekak simpatija iz obeh strani, ampak mislem, da se niti nisva zavedala...v 2. letniku se je on počas zaljubu vame, vsi so mi govoril, če sm slepa, ampak js sem vsem govorila, da midva se sam tko fajn štekava.
No potem vmes sva mela vsak svoje simpatije itd... In v 3. letniku je nek pogovor nanesu na to temo, in on mi je vse priznal, ampak js sm misla, da bom uničla prjateljstvo, in si kr nekak nism mogla predstavljat, da bi bla par. Ampak od takrat naprej je blo vsak dan hujš, zatrapala sm se do ušes, in nekega dne sm rekla, da kar bo pa bo, mogoče pa je vredno poskusit...
No, kmalu bova mela 5 let

-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Kolikor vidim, spoznavanje prek interneta več sploh ni tak tabu kot včasih. No na enem portalu je on prvi opazil mene in mi je pisal. Dolgo časa je samo ostalo na občasnem pisanju, potem pa sva se dogovorila za srečanje in v trenutku ujela
. Od tega je že leto in 2 meseca in še danes ljubezen traja.

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Midva prihajava iz bližnjih krajev, družini se poznata že leta (tako na videz, srečevali so se na abrahamih, porokah ipd.), "združil" oz. spoznal pa naju je fb.
Sestra ga je od prej poznala bolje kot jaz, jaz sem ga samo na videz, in ker sem videla, da imava nekaj skupnih prijateljev, izmed drugim mojo sestro in sestrično, sem ga enkrat na začetku letošnjega leta dodal na fba. Pač eno poznanstvo več, sem si mislila, čeprav se redko zgodi, da dodam katerega znanca. No, in mi je par dni po tistem pisal na chatu od kje se že poznava in sva si osvežila spomin
, nato pa so stvari stekle same od sebe. Že v prvem chat pogovoru sva se zmenila, da se dobiva čez par dni na kavi (bila je sobota, mi je ostala predobro v spominu), ker nama je tisti dan najbolj ustrezal. Tisti dan sem mu poslala mesič kako je glede kave, in ker mi par ur ni odpisal, sem spremenila plan tisto soboto zvečer in šla s kolegico ven. Zvečer me je klical, da je končal z delom in če greva na pijačo, in ker je kolegica že bila pri meni, smo pač šli vsi trije. No, že prvič sva se ujela, drugič, ko sva se dobila sama, pa sva se še bolj. In tako se je nadaljevalo, da sva čez par mesecev postala par.
Sicer sva bila že prej neke vrste par, ampak ne uradno... Complicated vglavnem, kasneje pa sva to poenostavila in uradno "razglasila", da sva fant in punca. 

- teejaramone
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2010
js mam pa precej kratko pa ''čudno'' zgodbico.. spomnem se ga iz šole oz vem da je hodu na isto srednjo kot jst ampk tkt se niti nisva zanimala drug za druzga.. pol je on končov srednjo šolo šov na faks js sm pršla do 4 letnika ( med nama so 3 leta razlike) ko me je dodou na fb.. pol skor pol leta ni blo nč js niti opazla nism da ga mam na fb kr na enkt mi je pa komentiru objavo pa slikce itd in sva se začela pogovarjat po fb-ju, pol še po msnju, k sm ga še mela takrat, pol že po telefonu in pol sva se vidla sva šla na pijačo in po parih dneh ko sva se vsak dan vidla je nekak zalavfal.. in to zdej traja že zloo dolgo xD jst še zdj prjatlcam ne znam točno razložit kako sva se spoznala tako da je precej smešno in nerazumljivo ko to razlagam..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov