Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pepa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: korošica
Punce napište kje ste se s svojim dragim spoznala!
Jaz bi sicer napisala, ampak dragega nimam...
OK bom pa za bivšega. Midva sva se spoznala na športnem letališču, kjer je bil moj inštruktor jadralnega letenja. Potem je bilo vse up
, potem pa vse down
...
Povejte srečne zgodbice!!!!
Jaz bi sicer napisala, ampak dragega nimam...

OK bom pa za bivšega. Midva sva se spoznala na športnem letališču, kjer je bil moj inštruktor jadralnega letenja. Potem je bilo vse up

Povejte srečne zgodbice!!!!
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
mi2 z mojim sva se spoznala na mojem delavnem mestu, kot je reku, da ko me je prvič vidu je takoj vedu da bova skp
in sva bla ful doug...
no,neki časa nazaj sva šla narazen in je blo velik
, zdej se pa spet dobivava in upam da bo velik 

no,neki časa nazaj sva šla narazen in je blo velik

- ineska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
spoznala....joj poznava se že doug tko na videz sam takrat ni blo priložnosti da bi se bolj spoznala....
ja drgač mi je pr pršu enkrat računalnik popravljat pol sva pa začela šahirat pa mal na pijačke hodt pa se je nakak razvila ljubezen....čist tko taka navadna zgodba-nč pretresljivga
ja drgač mi je pr pršu enkrat računalnik popravljat pol sva pa začela šahirat pa mal na pijačke hodt pa se je nakak razvila ljubezen....čist tko taka navadna zgodba-nč pretresljivga
samo dober sex je vredno ponoviti...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm pa 'mojga' (že 1 mesc nisva skp) spoznala na morju ko je rolu u enmu lokalu. Use kar je blo d smo se predstavl. In pol sm js po forumih iskala gdo ga pozna kr sm pač misnla d je primorc. 2 mesca kasnej se dobimo v Cerezi v centru da smo pogledal slike iz Francije (smo se lih vrnl) in tik predno smo šli dam sm šla na stranišče in ga vidla... Tok sm bla šokerana... Od natakarja sm zvedla gdaj dela (bil je dj) in usak četrtek in soboto bla tm ... no ja to je bil namen. ampak sva se že nasledn tedn bl spoznala in sm mu dala cifro ... še isto noč mi je sms poslow... po tem sva šla 2krat na pijačo in potem sm ga zalizala
Od takrt naprej sva bla 1 let pa 7 mescov skupi. Najbl smešn pr te zgodbi pa je d sva se spoznala na morju in na koncu ugotovila da živiva 500m narazen!

Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Matejči - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2004
jest sm ga pa spoznala, ko sm hodila z njegovim kolegom. v enmu mescu kar sm bla z unim sva se ful zaštekala. ko sm pa z unim nehala, sva pa še isti večer z njim začela
:bussi: . sm misla, da je to sam tko mal, zdej sva pa skupi že osem let 

-
Sweet devil - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: Maribor
trenutno nimam fanta,se pa nekaj z enim plete :knuddel:
drugače sma se pa z bivšim spoznala u eni diskoteki on je muzko sukau ker je biu DJ jaz pa sem plesala in pol me je vedno opazovau,ko sem plesala in nekak prišo do moje telefonske preko moje kolegice...in pol sma začela hodit...no pol čez cajt sma pa končala
drugače sma se pa z bivšim spoznala u eni diskoteki on je muzko sukau ker je biu DJ jaz pa sem plesala in pol me je vedno opazovau,ko sem plesala in nekak prišo do moje telefonske preko moje kolegice...in pol sma začela hodit...no pol čez cajt sma pa končala

če bi tisti,ki grdo govori o meni vedel kaj si jaz mislim o njem bi o meni govoril še slabše
-
naturalgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2004
Ko sm bla še froček smo z njegovo familijo zmjr skp na morje pa smučat hodil - družinsk prjatli 

This is me... Then...
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
hmmm ja midva se nisva nekak spoznala, ker sva že od rojstva živela blizu, samo se nikoli nisva družla, hodla sma na isto osnovno šolo, no in ko sem jo jaz končala (on je 2 leti starejši od mene) sem se začela družit z njim in on z mano, oba sva imela skupne prijatelje, no in tak je pol zrasla ljubezen... 

I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
babyblue - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
hja Sunshine357 potem ga imaš skoz na očeh, oz. on tebe, če sta soseda
Jaz sem mojega spoznala preko irca. pravjo da se ta ljubezen ne obnese, ampak v bistvu je najprej bilo prijateljstvo, potem pa se je razvila ljubezen. No sedaj sva skupaj že 1 leto. V bistvu sm vse bivše najprej spoznala na ircu, potem pa v živo in tako naprej
Ja očitno mi gre tako bolje, kot v živo. Preveč sm bila sramežljiva 

Jaz sem mojega spoznala preko irca. pravjo da se ta ljubezen ne obnese, ampak v bistvu je najprej bilo prijateljstvo, potem pa se je razvila ljubezen. No sedaj sva skupaj že 1 leto. V bistvu sm vse bivše najprej spoznala na ircu, potem pa v živo in tako naprej

-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
babyblue napisal/-a:hja Sunshine357 potem ga imaš skoz na očeh, oz. on tebe, če sta soseda![]()
Lahko bi se rekla, ja

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov