Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jaz pa sem svojega fanta spoznala preko irca. Sledilo je prvo videnje, kasnejši zmenki...ta pravi zmenek, me je pa peljal na eno lepo razgledno mesto, iz nahrbtnika privlekel šampanc, kozarčke in jagode. Nisem se mu mogla upret... 

-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
chat
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
knezo - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: Mengeš
sicer je tale topic bol za predstavnice nežnejđšega spola ampak vseeno:
Ker sm single, a mi lahk priporočate kje na netu so tapravi kanali za iskanje bodoče punce .
Nism tok obupan da bi zdej sam na netu visel pa isku ampak tko mal za foro mal zares,k vidm da se vas je dost spoznal prek neta prvo
Ker sm single, a mi lahk priporočate kje na netu so tapravi kanali za iskanje bodoče punce .
Nism tok obupan da bi zdej sam na netu visel pa isku ampak tko mal za foro mal zares,k vidm da se vas je dost spoznal prek neta prvo
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
mi2 sva bila pa frenda že ful prej. pol smo šli pa enkrat 4frendice pa od dveh tipa pa še moj takrat še bodoči tip! pol je pa ena frendica čist tko za foro rekla de pač nej bova par da bomo poparani. čez 2 mesca pa sva že hodila
pa res si prej nikol ne bi misna da bova kdaj skupi! ampak, na srečo sva! 

težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
incognito - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: Mb
Pa bomo pisali še enkrat
jaz sem mojega zahaklala na ircu nekega tečnega petkovega večera... še zdaj mi ni jasno, kaj sva takrat oba počela doma
in na kot usojeno je imel namen študirat v MB (je z Gorenjske). Potem pa prvo srečanje, razni sprehodi po parku itd. 

-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
videvala sva se na cesti (najbrž mi je na nosu pisal, da sm zaljublena vanj) in me poiskal. :bussi:
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če smo že pisali, ne bomo še enkrat!
Bomo našli v iskalniku staro temo in tam nadaljevali. Drugače bo Davorin zaklep-zaklep, bris-bris, ker smo rekli, da se Pravil foruma držimo - viewtopic.php?t=1000 ...
Bomo našli v iskalniku staro temo in tam nadaljevali. Drugače bo Davorin zaklep-zaklep, bris-bris, ker smo rekli, da se Pravil foruma držimo - viewtopic.php?t=1000 ...
- češnja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Na prijateljevi zabavi. Zdel se mi je očarljiv, skos nasmejan, prijazen, z magičnim pogledom. Pristopila sem k njemu, sprva sva le debatirala, potem šla na sprehod (oba precej opita), se na odmaknjenem prostoru mal pocrkljala, kasneje me je v dužbi drugih začel že objemati (pač me je zeblo
), nato me je pospremil domov, izmenjala sva si številki in tako se je potem vse skupaj nadaljevalo.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov