Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 674 prispevkov
• Stran 44 od 45
•
Prejšnja
1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
- LittleMonster
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2010
Ma to je bla neka čudna "veza"
LOOOOOOOOL, šele zdej pokopčala
- sm mislila da je tema kok smo jih na internetu spoznale
No v glavnem, dva sem spoznala tko prek neta... Ostala dva pa; enega v SŠ, drugega pa eno poletje kjer sem delala v eni trgovini, on je bil stalna stranka, pogledi pa kratki pogovori, pol telefonska... In se je začela ena zgodbica, ki je trajala tri leta in pol

LOOOOOOOOL, šele zdej pokopčala

No v glavnem, dva sem spoznala tko prek neta... Ostala dva pa; enega v SŠ, drugega pa eno poletje kjer sem delala v eni trgovini, on je bil stalna stranka, pogledi pa kratki pogovori, pol telefonska... In se je začela ena zgodbica, ki je trajala tri leta in pol

- LittleMonster
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2010
Kaj te to tok zanima kaj je blo? Če bi hotela, bi napisala že v prvem postu, se ti ne zdi... 

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ pomoje sta bla na absolventu 
zdaj sem se tud spomnla da sva se midva spoznala tam ko sem jaz včasih delala, ampak sva se že prej poznala z enega foruma, pol čez čas pa sem skužla da je hodil / podrl / bil vsaj na pijači z menda 80% žensk na tistem forumu in se počutim kot največja glupača zaradi tega
(če bi mi blo to prej znano pomoje ne bi šla niti na pijačo)

zdaj sem se tud spomnla da sva se midva spoznala tam ko sem jaz včasih delala, ampak sva se že prej poznala z enega foruma, pol čez čas pa sem skužla da je hodil / podrl / bil vsaj na pijači z menda 80% žensk na tistem forumu in se počutim kot največja glupača zaradi tega

Houd de wereld tegen
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
hehe, could be, mogoče sta pa party animals 

Houd de wereld tegen
-
*secretAngeL* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2010
- Kraj: Ljubljana
spoznala sva se u Piranu prek frendou 

I was saving all my love for you. Now you hurted me and all my love. All my love has dissapered. I cant love anyone, even you or myselh, because there is no love in My heart.**.
-
krixie - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2010
- Kraj: Novo mesto
Oba se voziva v šolo z istim busom.
Na začetku mi je biu tok tuj. Dodala sm ga na fejsu, nekej mi je komenterou, sm mu rekla za msn in sva se začela potem ment po par urc. Povabu me je na pijačo, potem je pa vse tok noro dobr zlafual.
Zdi se mi, da sm spoznala svojo sorodno dušo. Dejansko
Na začetku mi je biu tok tuj. Dodala sm ga na fejsu, nekej mi je komenterou, sm mu rekla za msn in sva se začela potem ment po par urc. Povabu me je na pijačo, potem je pa vse tok noro dobr zlafual.
Zdi se mi, da sm spoznala svojo sorodno dušo. Dejansko
Prvi neprebran prispevek • 674 prispevkov
• Stran 44 od 45
•
Prejšnja
1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov