Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 674 prispevkov
• Stran 43 od 45
•
Prejšnja
1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
enkrat me brat ni mogu peljat domov iz lj pa mi je samo sporocil, da me pobere en nejgov sodelavec tainta s takimintakim avtom, ker mi ni pustil, da hodim na vlak. se ene parkrat smo se dobil na ksni pijaci ipd. ampak takrat sva bla oba zasedena. ravno ko je brat diplomiral (recimo en teden prej), je koncal sedemletno zvezo s punco in na festi za diplomo se ga je nacuril ko mamba. v pijanem stanju mi je govoril marsikaj, ampak sem vecino preslisala stvari, ker jaz sem pa se vedno imela fanta (je bil tudi na festi). po tistem je nekajkrat klical, ce greva na kaksno pijaco pa sem ga vedno skenslala ...
po tem dogajanu cca. po dveh letih sem koncno popustila in sla z njim na pijaco. ni se mi ljubilo, zato sem se ga na hitro znebila. pa me je klical vsak dan ... in kmalu sva se tudi vsak dan videvala. pa sem se zaljubila. kar naenkrat, nepricakovano. zdaj se imava super
po tem dogajanu cca. po dveh letih sem koncno popustila in sla z njim na pijaco. ni se mi ljubilo, zato sem se ga na hitro znebila. pa me je klical vsak dan ... in kmalu sva se tudi vsak dan videvala. pa sem se zaljubila. kar naenkrat, nepricakovano. zdaj se imava super
- kapljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2010
- Kraj: Primorska
S fantom sva se spoznala, ko sem prišla na novo delovno mesto in je on delal zadnje dva dni. Jaz sem bila v zvezi in prav tako on. V trenutku, ko sva se začela pogovarjati, sem mu začela zaupati in sem nanj gledala z drugačnimi očmi. Kar nisem mogla verjeti, da imam pred seboj tako popolno osebo. Ni se mi zdelo prav, da nanj gledam na tak način ker sem bila predtem že kar nekaj časa v zvezi, vendar si nisem mogla pomagati. Naslednji dan, preden je šel, se je prišel k meni posloviti. Njegov zadnji stavek je bil '' škoda da taka lepa dekleta ne pridejo prej delat'' .. in je odšel..
Ostala sem sama s spomini in metuljčki v trebuhu.. povedal mi je, da se vrne čez eno leto.. sama pa sem bila prepričana da se bo vrnil prej..
vsak dan sem znova čakala dan ko bom ponovno vidla njegov nasmeh, iskrene oči in tisto njegovo popolno telo .. in nekega dne me šefica pokliče če bi jo prišla zamenjat.. ko sem prišla na delovno mesto sem zagledala njega.. kar nisem mogla zadrževati nasmeha.. in prav tako ne on..
Da bi se mi približal, me je povabil na tečaje plavanja, kjer bi mu naj pomagala z otroki. In naenkrat sem postala 'učiteljica', kljub temu, da nisem imela izkušenj s plavanjem:D
nekega zimskega večra sva se odpravila v Piran kjer je bilo zaradi novoletnega vzdušja vse v lučkah.. Zgodilo se je.. pod osvetljeno cerkvico z angelom sva se prvič poljubila in tako začela zvezo
Ostala sem sama s spomini in metuljčki v trebuhu.. povedal mi je, da se vrne čez eno leto.. sama pa sem bila prepričana da se bo vrnil prej..
vsak dan sem znova čakala dan ko bom ponovno vidla njegov nasmeh, iskrene oči in tisto njegovo popolno telo .. in nekega dne me šefica pokliče če bi jo prišla zamenjat.. ko sem prišla na delovno mesto sem zagledala njega.. kar nisem mogla zadrževati nasmeha.. in prav tako ne on..
Da bi se mi približal, me je povabil na tečaje plavanja, kjer bi mu naj pomagala z otroki. In naenkrat sem postala 'učiteljica', kljub temu, da nisem imela izkušenj s plavanjem:D
nekega zimskega večra sva se odpravila v Piran kjer je bilo zaradi novoletnega vzdušja vse v lučkah.. Zgodilo se je.. pod osvetljeno cerkvico z angelom sva se prvič poljubila in tako začela zvezo

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^1. upam, da nisi pozabila prekint s prejšnim fantom.
2. ccc, kar tako "povišana" v učiteljico brez izkušenj..

-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
jaz sem kontaktirala njega preko interneta.videla sem ga že parkrat na njegovi šoli in izbrskala kdo je.. po dolgih pogovorih preko računalnika sva se naslednji dan tako naključno videla in se na klopci nekje na samem pogovarjala 2 uri.. brez prestanka. pogovor je stekel tako gladko
in čas je prehitro mineval.videlo se je da sva oba želela še .. in tako je minilo par dni.. z videvanji vsak dan(saj so bile počitnice in imela sva čas )
po kakšnem tednu pa sva nekot uradno postala par s prvim poljubom.
sedaj pa bo minilo 10 mesecev od takrat. 

po kakšnem tednu pa sva nekot uradno postala par s prvim poljubom.

-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Nusyca napisal/-a:Za novo leto, ko sem šla voščit kolegu k skupi bordava in je bil tut on tm:)
Bogi "kolega" k je zvisu

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Dashi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2009
- Kraj: Neue Stadt
Bila sva šošolca v gimnaziji. Prva 3 leta se nisva mogla nikakor poštekat, zadnje leto sva se pa začela pogovarjat in kar naenkrat, še sama ne vem kako, sva začela hodit. Od takrat mineva že 5 let in še vedno sva skupaj 

-
zalafa - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2010
- Kraj: Polhov Gradec
spoznala sva se v eni od klepetalnic, si po kakem mesecu pogovarjanja izmenjala maile in tel št. potem me je prosil, če pridem v lj na party-in sem šla, ko sva se drugič v živo videla je pa preskočila iskrica. skupi sva dobrih sedem let
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
purple_rain napisal/-a:^^1. upam, da nisi pozabila prekint s prejšnim fantom.
In pol naši otroci umirajo na plavalnih tečajih

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^že samo 1 je preveč: http://cm.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042338481
- LittleMonster
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2010
1. Na internetu na eni strani ki ne obstaja več
stara sm bla 17 in sem odkrivala čare "interneta" vsa navdušena in naivna... In vidim njegovo fotko, wau kok je luštkan, mu pišem, tačas pa v isti sekundi jaz dobim od njega sporočilo. In sva si pisala tam ene 3 tedne, potem sva se dobila in iskrice so bile prvo sekundo. No, trajale so pa samo pol leta
hahahah...
2. Long story short: IRC, kava, kava 100x kava, kam to pelje - nikamor, luzer in babjak, adijo

2. Long story short: IRC, kava, kava 100x kava, kam to pelje - nikamor, luzer in babjak, adijo

Prvi neprebran prispevek • 674 prispevkov
• Stran 43 od 45
•
Prejšnja
1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov