Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cdefgahc » 18. Maj. 2010 9:26

no midva sva se pa spoznala poleti na morju. on je na ta isti plac hodu že par let. no, preden sem šla pa jst na morje so bli pa pri nas doma družinski prijatelji iz nemčije. njihova hčerka je tok stara kt jst in se res fuuul dobr zastopva. no in so me skoz vabili zraven, sploh kolegica, men je blo pa ful nerodno vprašat na šihtu če lahko dobim še en teden frej, ker tist poletje res skor nč nism delala. no, če me ona ne bi tolk časa prepričevala, poj zih ne bi šla. ampak vprašala sem, dobila frej in smo šlli.
še isti dan, ko smo prišli tja, sva zvečer spozale 3 tipe. no in smo sedeli pred njihovo prikolco in nama povejo, da majo namen it zdej v Pulo in če greva zraven. pa midve ja itak, sam s starši se morva zment, ker sva ble stare 16. zmenl smo se, da če bova lahko šle, prideva nazaj k prikolci. starši so ful kompliciral, ker sva jih res komej kej poznale. no, končno sva jih prepričale, greva k prikolci, pa njih ni blo več tam. midve čist jezne, kk so lahk kr šli, in ker nisva vedle, kaj nej počneva sva šle pač na sprehod po kampu in se spraševale, kje za boga so vsi, da v celem kampu nč ne dogala. in se odločva da greva mal sedet na pomol, ko prideva tja pa vidva ene 30 folka - pleše, pije, dobra muska, ni da ni. in midve sam :eek: . no in sva šle dol, se usedle par metrou stran, čakale in upale, da naju kdo opazi :). in res sva ble povablene zraven, in tam sem ga vidla. ampak ne prvič.. ko sva ble popoune s kolegico v trgovin je on pršu mimo in men je biu konc hud. no, ko sm vidla, da je on tm, sm bla čist paf :oops: in sm si mislla "hvala ker ste šli v pulo brez naju :razz: " no in tako je blo. začela sva se pogovarjat, povedou mi je, da so tud čez dan skoz na pomolu pa da naj prideva še midve. in od takrat naprej sva bla vsak dan skupi. no, čez par dni sva midva pa še par kolegou sedel na eni plaži. kmal so en za drugim šli, in ostala sva sama :D takrt sva se prvič poljubila. ampak, on je iz tujine in vse skupaj sem jemala kot poletno romanco, saj si nisem predstavljala, da bi imela fanta od tako daleč. prišel je dan, ko sem jst mogla it domov. izmenjala sva si številke ipd. no, in ko sem bla naslednji dan doma, mi je poslal sms, da se je odločil, da gre en dan prej iz kampa, in da če mi je prav, bi se lahko ustavil še pri meni. in zgodilo se je :P ko je odšel, sva se zmenila, kdaj spet pride in kmalu sem šla jst k njemu in tako se meniva in videvava že 3 leta :) :freude:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 18. Maj. 2010 9:59

^ od kje pa je?
(s)mej se
Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cdefgahc » 18. Maj. 2010 10:13

sever Avstrije - 350 km stran.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 18. Maj. 2010 19:57

Najina zgodba je precej zanimiva. Bila sva sošolca v srednji. Do maturantskega izleta se niti nisva kej družla, ker sva imela vsak svojo skupino. Na maturantskem sma se malo bolj družla, en večer sem preživela celo v njihovi sbi, pa smo si pripovedoval stvari iz preteklosti in tko. Jz sem bila takrat zasedena. Potem je pršu Debeli rtič, malo več kot pol meseca kasneje. Spet tako malo, druženje, pogovori. On se je tko vrtu okoli mene, sam jz pa nisem bla ravno zainteresirana še takrat. Pa tko ful prjazn, sm bla bolana, pa me je pokrivu. Pol sm jz kmau končala s tipom in sva si začela dopisovat po smsih. Pa so se začeli tisti pogledi čez razred in to. En mesc za tem, na razredni fešti na Bohorju pa me je vprašu, če bi bila jaz njegova deklica. In sem itak hotla bit. Hehe...In potem sva prvo noč skupi prespala na njegovem t.i. vikendu, na slami, z dekico in veliko čokolado. Dobla sem en velik poljub in pa objeme. Bilo je lepo, nedolžno in prijetno. In tako je še zdaj, po skoraj šestih letih.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 26. Maj. 2010 12:22

V lokalu, kjer sem delala...sooooo romantic :lach:
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 26. Maj. 2010 18:47

spet na salsi :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Maj. 2010 19:33

v lokalu
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 28. Maj. 2010 5:36

Ubistvu v dveh presledkih :D

Prvič ko sva se "spoznala" je blo v KMŠju. S kolegico sva žurale, obe sva mele bolj slab dan in ko sva se šle usest na zrak sta pršla dva tipa in naju neki prcala. Ampak posledica slabega dneva, pa tut dal se nama ni ukvarjat z nobenim dedcem (takrat sva ble tut obe zasedene), pa še alkohola je blo občutno premalo v krvi in sva jih začele prcat nazaj precej na grob način in sta šla, en od njih je pa reku "Ah, kva boste ti dve smrklci". In to naju je s kolegico čist razpizdilo in sva šle not plesat in sva se menle kako lohk en tak mulc nama da sva smrklce, itak sva starejše od njega, etc... (u get the picture :D )

No čez prbližno eno leto mi spet žuramo v kmšju in mojo (isto kot zgoraj) začne osvajat en tip, se neki menta, jst grem iskat drugo kolegico k se zuni pogovarja z neko gruco tipov. Jst grem zravn, pride se kolegica z unim tipom in ugotovimo da se poznajo. No in se neki pogovarjamo in en men prav da sm jst njemu ful znana. (Yeah right, kolkrat smo to že slišal??? :o ) No, men se ni več dal stat zuni na mrazu in sm vprašala če bi šu kdo plesat. In res gre ta tip k mi je reku da sm mu znana. In razturiva cel plesišče (bil je en trenutek k bi se lohk tok kušlna pa sm se odmaknila, packa :P ), uglavnem ful je model dobr plesu, jst mam to ful rada pr tipu da ni k eno drevesno deblo tm za mano pa se drgne ob mojo rit. Uglavnem do zjutri smo bli skupi, midva si izmenjava cifre in res se pol čez ene dva dni zmenva za pjačo. In 1. ugotovim da je mlajši od mene in 2. da dejansko sm mu res bla znana od nekje in sicer je bil on tist k je reku tist s smrklcami. Temu sva se toook nasmejala.
Pa še povedu mi je da je bil v 1 letu dvakrat v kmšju in to je blo točno takrat k sva se midva vidla, kr drgač so skos hodil v bachusa. Pa ne vrjamem glih v usodo :o
No in uglavnem na tretjem zmenku sva se 1. kušlna in zdej sva skupi in je super :D
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica_Kaja* » 28. Maj. 2010 20:33

hmmm :)

Moj je dobu moj takrat še aktualni msn naslov. In me dodav...in k me je dodau pa pol tut kliknu, sm ga najprej tko mal kr se hotla znebit, k sm bla prepričana da se kšn mulo kej hoče zajebavat. In pol je minil umes neki časa, ko sm bla enkrat zvečer okrog polnoči oz. enih zjutri še dosegljiva, ker sem pakirala za morje. In me klikne, pa sma se mal menla in je naletela neka fora na to, če mu bom pisala kartico. In sm si rekla, ma zakaj pa ne in res uzela njegov naslov in mu tut to kartico v resnici poslala, čeprou se nisma nikol vidla al pa poznala. Po tem, ko sm pršla z morja, sma se začela bolj intenzivno menit (beri dopisovat), kar je trajalo okoli tri mesece in pol me je prepriču, da grema na zmenek :) sma šla, naslednji dan sma začela hodit. in hodima še dans :)
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Maj. 2010 20:36

Hmm.. Na internetu? :D V živo pa pred uro na gavni avtobusni postaji v Ljubljani. :D
It was forever..but it didnt last long..
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 29. Maj. 2010 8:22

Jaz sem njega poznala že od prej- vedla sem kdo je. Potem pa se je zgodilo, da sva se preselila v sosednja bloka (najprej on, mesec dni kasneje pa še jaz). Njegova prva soseda je bila moja sošolka s katero sva bile ful dobre prijateljice, njegova mama pa kolegica z njeno mamo. On je "špijal" kar so se mama pogovarjale od mene in prijateljice (takrat amo bile stare 14let :) ). In potem dobim SMS, če me lahko zvečer pokliče. Jaz sem sam wtf? ker sem bila še smrklja, glede na to, da je bil star 18let in med najbolj popularnimi tipi v našem kraju. No, poklical me je in sva se pogovarjala 2-3ure, pa ša nekajkrat tako, potem sva šla na pijačo in na silvestrovo sva začela. Po osmih letih in pol sva še vedno skupaj, od lanskega poletja zaročena :D
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 31. Maj. 2010 13:34

Midva sva se preko Netloga spoznala, pač oba iz istega mesta in sem ga dodala kot prijatelja, parkrat sva si pisala, potem se zmenila za kavico. Ta kavica je trajala 5 ur, ful čvekala, šetala... Čez par dni sva šla na kofe, potem na kosilo in takrat sva ˝začela˝. Blo je pa ful smešno, ker me je pripeljal pred bajto in še sediva v avtu in čvekava in nisem vedela kako in kaj, a mi bi dal lupčka, al ne al kako... In pol se na hitro poslovim in se nagnem k njemu, da bi mu dala lupčka na lica (v zahvalo za kosilo) on je pa kar usta nastavil. :bussi: Kolk sem ušla iz avta... :oops: Potem mi je pa zvečer še sms napisal, da sem ga zaj....a, da mi je hotel on lupčka ukrast :knuddel:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 05. Jun. 2010 9:46

Na videz že od prej, pol pa fb -> sms -> u živo mal bol :P haha... pol pa nej še kdo reče da je facebook totalno nekoristen in nepotreben ;D
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 05. Jun. 2010 14:21

ja, midva sva se spoznala ko me je sestra prosila ce ji pomagam pri prodaji v trgovini, in zadnj vrata trovine ko sem hodila na cik. pogledala tiretorij. ma, ja sami stari tukaj v avtopralnici. nato pa ustane ob avtomobilu,on! uvau! in zaceli so se pogovori in.......... ja set let je ze od tega...........
zvezdica
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 07. Jun. 2010 8:03

Na Fred in flirt ...že eno leto nazaj :P Vem malce smešno, ampak tako je bilo :)
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov