Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
cebelica_Kaja* napisal/-a:Nasledn dan sma se pa zmenla, da bova par.

-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
men je bil tut ta stavek mal hecen
medva sva se spoznala preko skupnih prijateljev pa še delal je v eni gostilni, kjer smo mi viseli vsak dan najmanj 2X - pred in po šoli pa včasih še kdaj vmes. in vedno, ko je bil on tam, sva se kej pogovarjala pa zafrkavala pa smejala, potem sva si začela pisat pa se klicat in to je blo počas to.
nč presenetljivo vznemirljivega vglavnem

medva sva se spoznala preko skupnih prijateljev pa še delal je v eni gostilni, kjer smo mi viseli vsak dan najmanj 2X - pred in po šoli pa včasih še kdaj vmes. in vedno, ko je bil on tam, sva se kej pogovarjala pa zafrkavala pa smejala, potem sva si začela pisat pa se klicat in to je blo počas to.
nč presenetljivo vznemirljivega vglavnem

Make music, not war
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
cebelica_kaja*, zanimiva zgodba
In razplet, hihi.
Koliko pa sta stara oz. koliko sta bila takrat, ko sta se "zmenila", da bosta par?
Midva z bivšim sva bila nekako na podobnem... oz. on me je vprašal, če bi bila njegova in sem mu rekla ja.
Je pa to blo že nekaj časa nazaj... Trenutno sem pa single in mi nič ne manjka.

-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
kolegico sm spremljala na neko fešto...k sploh nisem bla povabljena
..in tam je bil...

- cajkis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2009
- Kraj: kamnik
moj dragi je dejansko moj sosed k nism vedla d obstaja dokler se nisva spoznala v bližnjem kafiču:D tko d sm šla samo 3 hiše stran od doma živet:D
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pri nama je bla tud u bistvu neka usoda. prvič sva se videla, se mi zdi da pred poletjem, že pred parimi leti, pa nič ni blo. on se niti ne spomni, da sva se že prej spoznala. jst sm pa takoj, ko sem ga videla, dobila tak močan občutek, da je on pravi zame, da tega sploh ne morem opisat. tolk me je k njemu vleklo, da neverjetno. ampk vredu,ni blo nič.
potem pa gremo s skupnimi prijatelji na morje. in ravno tu je usoda posegla vmes, ker je on precej razmišljal ali bi sploh šel na morje, ker je ravno dva tedna nazaj z morja prišel.
no, ko smo bli pa na morju se je pa vse skupaj začelo
in sedaj traja že kar nekaj časa, načrtujeva pa tudi skupno prihodnost. tko da res super 
potem pa gremo s skupnimi prijatelji na morje. in ravno tu je usoda posegla vmes, ker je on precej razmišljal ali bi sploh šel na morje, ker je ravno dva tedna nazaj z morja prišel.
no, ko smo bli pa na morju se je pa vse skupaj začelo

- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
ups, dvojni post. neki tole pošiljanje nagaja
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Midva sva se pa spoznala preko moje najboljše prijateljice.
Ona in en tip sta kao neki mutila in sm ji js rekla da jo mam dost in nej mi da telefon in bom js temu tipu s kateri se meni nekj napisala v njenem imenu, in sm mu napisala če bi se dobila na pijači kdaj...in ko je frendica to vidla je zafarbala in skor znorela in pol sva se zmenili da če slučajno odpiše s pritrdilnim odgovorm, ona njemu reče da pripelje še enga njegovga kolega da grem še js zravn da vidm kakšn je ta njen. In ta od moje kolegice odpiše da je za pijačo in ona njemu predlaga enga njegovga kolega za katerga je rekla da bo ziher zame...sm rekla ma ni važno kakšen je, važno samo da gre ta kolega tut zraven da nam js ko ena lampica zraven. No do te pijače nikol ni prišlo, ampak tega tipa katerega je moja kolegica pedlagala da pride zraven je pa zanimalo kdo sm js in tako naprej.
In je enkrt prišel v moje konce s kolegom kao mene spoznt, samo sm mela ravno takrat državno prvenstvo in sm bla po cele dneve na treningih. Zato sm dala kolegici eno slikco svojo in mu jo je pokazala.
Nasledn dan sm že dobila sms, mal sva se tipkala pa tko in pol je en dan uletu in k sm ga vidla sm se stopila, tko pol sva se malo kašne dva tedna malo se dopisovala pogovarjala in dobivala, potem pa mi je povedou kaj bi on rad od mene in tko se je začelo in se še nadaljuje....
Ona in en tip sta kao neki mutila in sm ji js rekla da jo mam dost in nej mi da telefon in bom js temu tipu s kateri se meni nekj napisala v njenem imenu, in sm mu napisala če bi se dobila na pijači kdaj...in ko je frendica to vidla je zafarbala in skor znorela in pol sva se zmenili da če slučajno odpiše s pritrdilnim odgovorm, ona njemu reče da pripelje še enga njegovga kolega da grem še js zravn da vidm kakšn je ta njen. In ta od moje kolegice odpiše da je za pijačo in ona njemu predlaga enga njegovga kolega za katerga je rekla da bo ziher zame...sm rekla ma ni važno kakšen je, važno samo da gre ta kolega tut zraven da nam js ko ena lampica zraven. No do te pijače nikol ni prišlo, ampak tega tipa katerega je moja kolegica pedlagala da pride zraven je pa zanimalo kdo sm js in tako naprej.
In je enkrt prišel v moje konce s kolegom kao mene spoznt, samo sm mela ravno takrat državno prvenstvo in sm bla po cele dneve na treningih. Zato sm dala kolegici eno slikco svojo in mu jo je pokazala.
Nasledn dan sm že dobila sms, mal sva se tipkala pa tko in pol je en dan uletu in k sm ga vidla sm se stopila, tko pol sva se malo kašne dva tedna malo se dopisovala pogovarjala in dobivala, potem pa mi je povedou kaj bi on rad od mene in tko se je začelo in se še nadaljuje....

-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Za novo leto iz 06 na 07 sva bila z bivšimu pri sedenjemu na žurki
ful mi je bil hud, ampk itak, mela sm tipa... Pol sva bla s tem bivšim še parkrat pri njem in k je bivši komirou sva mela globoke debate, postavu se je zame itd.... In z bivšim sva šla narazen, on pa mi še zmeri ni dal miru, samo me itak ni je*al pet postov. Vse do lanskega poletja, ko mi je končno odpisal na SMS in sva se zmenila za pijačko. In že na tisti pijači je blo jasno kako stvari stojijo ker je blo nenormalno kemije med nama. In želim si da bo trajalo za vedno 

Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
lana505 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2009
Jz sm nejga vidla v nekem lokalu in sm si takoj rekla da ta bo pa moj, on pa mene nekje na enem pikniku, ampak nikol nisva spregovorila niti besede. Nakar pride neka žurka in zjutraj sva se zbudila skupej v pojstli..oba še oblečena! samo z malo otrplim jezikom od celonočnega lupčkanja
Je pa zanimivo to, da se noben od naju ne spovne kako sva tam pristala
in številke so se izmenjale...dnevi so mineval in zdej sva skupej...že doug

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov