Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vagabund
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Vagabund » 20. Feb. 2009 13:28

Midva sva se pa spoznala v baru. Bila je ljubezen na prvi pogled. Najprej sva se gledala od daleč. Nasmehnil sem se ji, vendar je bila hladna kot led. Potreboval sem kar precej poguma, da sem pristopil k njej in jo vprašal, če je motim. Njen molk mi je dal vedeti, da ne, zato sva začela pogovarjati. Govoril sem bolj kot ne samo jaz. Po kar nekaj časa, sem uvidel, da sva si usojena. Ob meni se je namreč začela taliti. Kapljice so polzele po njenem tankem vratu in s svojimi oblinami mi je namigovala, da me hoče. Nežno sem se je dotaknil je in ona se ni premeknila. Vedel sem, da je to trenutek, ki bo zapečatil usodo. Počasi sem jo privil k sebi in jo počasi nagnil. Kapljice so pritekle v usta in bila je najboljša od vsega kar sem kdaj poskusil. Od takrat dalje je vodka moja najboljša prijateljica.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 20. Feb. 2009 13:34

Hmmm...midva sva se pa spoznala preko skupnih prijateljev :) Prvič sva se vidla na njihovi obletnici valete, kamor me je njegov naboljši šijatelj povabil, nato pa dolgo nič...potem pa naslednjič, ko smo se vidli, dobim sms, da bi me rad mal bolje spoznal...in očitno kr laufa :flower:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Feb. 2009 13:46

možno da sm že napisala :D
na enmu bday žuru u njegom kraju, k nism sploh prčakovala da bom kšnga spoznala, tut s kolegico sva predčasno šle iz tega lokala pa šle na bus in v mesto,ga ne bi spoznala in čez par dni ne bi imela okroglih 3 LET :D

wiiiiiiiiiiii :bussi: :love: :hearts:

je pa bl zanimiva zgodba, kako sm njegove spoznala :lol: čeprou je za zjokat :)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 20. Feb. 2009 14:32

joj jaz sploh, da ne omenjam kako sem njegove spoznala :unknown:
(s)mej se
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Feb. 2009 14:33

piškotek* napisal/-a:joj jaz sploh, da ne omenjam kako sem njegove spoznala :unknown:

povejteee :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Feb. 2009 14:59

Mene moj ni doma predstavu 4 mesece...
zgleda blo tko usojen oz. so naju ''prisilil'' da so se vsi spoznal na kupu... pač zelo čudna okoliščina: avtomobilska nesreča (jz + moj + moja kolegica).. sred noči...na srečo nobenmu ni blo nič, ker če si pogledu situacijo, kje, kako, na kakšen način, škoda ki je nastala.. bi lahko blo res 100x hujš!

Sam je blo tko čudn, tm usi prestrašeni, pa pridejo njegovi, pa si damo roko pa jz ja jz sm pa Tapata, itd...

Torej sreča v nesreči :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 20. Feb. 2009 15:41

v firmi kjer sm prej delala... :) moji sodelavci/sodelavke so ga povabl poleg.na drink...ceprav ni bil iz nasega oddelka..(on je bil visje k mi-polozaj v podjetju mislim).. sj ne da me je gledu kot da bi z marsa priletela.. :D tak da pol ze nism vedla,al sm mu tk vsec al sm mu tooolk antipaticna.. ocitno je blo prvo.. :) edina lepa stvar ki se mi je zgodila v "bivsi" firmi.. :love:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 17. Mar. 2009 0:00

Zdajsnjega sm spoznala na koncertu od Bohemov ;)
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 17. Mar. 2009 7:48

Na fitnesu :D

Sam takrat sem bila še zasedena in sem ga sam opazovala.....v bistvu se ga spomnem še iz OŠ, pol ga pa nisem fuuuuul časa videla in pol po tolkem času ga enga lepega dne zagledam v fitnesu in mi je bil hud do konca.

Se spomnem ko sem sodelavki naslednji dan povedala, da sem dobila novo motivacijo za hodit na fitnes :oops: Sam itak da nisem nič naredila, malo sem ga čekirala in ko sem prišla al pa šla s fitnesa sem mu rekla čau in to je bilo to....

Se je pa okrog mene vrtel en njegov kolega in me vztrajno vabu ven, ma mi ni bil zanimiv.....v bistvu sem se z njim pogovarjala sam zato, da sem kaj zvedla o tej moji simpatiji. In ko se enkrat tako pogovarjava in mi je neki pihal na dušo, in pol prbije da so se ga med vikendom ful žurali, da so bli ful naliti in da so se pogovarjali tudi o meni....in da je ta moja simpatija izjavla, da imam ful hudo rit, jaz pa sam :eek: , ker sem mi niti sanjalo ni,da me je sploh opazu, kaj šele da bi čekiral mojo rit (vedno se je držal na fitnesu bolj zase in se ni dosti oziral okrog).....Sčasoma je ta kolega uštekal, da ne mislim imeti nič z njim. Pol me je pa eno soboto poklical, da če grem ven in jaz že spet vlečem neke izgovore ven, pol mi pa reče, da gre tudi ta moja simpatija zraven in sem bila itak takoj za (takrat sem že bila samska, da ne bo pomote)....:D

In smo šli v en lokal (bilo nas je pet) in pol rečem temu kolegu, če greva mal ven na zrak in mi reče da ne gre in pol temu kolegu pomigne naj gre z mano ven, ker bi šla jaz na zrak. In sva šla ven, in sva šla na en sprehod po mestu in ko sva se vrnila nazaj, so naju drugi že čakali da gremo domov (ma tisti večer se ni še nič zgodilo :D ). Pol pa preden je šel domov, sva si izmenjala cifre in ko sem prišla domov (ob šesti zjutraj) se vležem v posteljo in mi zapiska gsm in že dobim njegov sms.....tako nekako se je vse skupaj začelo :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2009 10:14

midva sva se spoznala prek skupnih frendov. jest sm se kasneje spomnla,da sva se kakšno leto prej že enkrat zadebatirala v enem lokalu in da mi takrat sploh ni bil všeč. no potem sva se srečavala na žurkah in podobno (takrat sem res velik ven hodila,predvsem zarad njega :) ) in se vedno zadebatirala. počas sva šla na pijačko, dve, si potem pisala neke maile (keri spomini :D ) za katere mi je žal, da sem jih zbrisala, pa kolk sm bla zatrapana takrat v njega :P . potem se je zgodil prvi poljub in seks, mal je blo čudno,ker še nisem vedla točno pri čem sva (al sva "resna" al je to sam tko mal) ampak sva tud to kmal razčistla in sva še vedno skupej
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 17. Mar. 2009 11:16

jez sm pa svojga spoznala v trebnem v Afriki :lol: k je meu najn skupn kolega rojstn dan.

no in zbral smo se ze v lj na glavni k smo sli pol z razlicnimi avti in baje da sm mu ze tm bla cist huda jez pa njega se upazla nism k ce cist po pravici povem sm se sla tist vecer v afriko z glavnim namenom za enim drugim metat :twisted:

no in edino mnenje k sm ga dubla o njem je blo una misel fak kako je lohka tip tok suh!!!!!

no in pol je noc minila in po cudnih potih sm jez pristala v njegovem avtu in me je on pelu dam in pol valda si izboru se mojo cifro.

in pol se je dva mesca ornk trudu okol mene in pol sm jz dojela da mi je ubistvu usec hehe ampak nikol nebom pa pozabla k sm sedela za sovoznikovem sedezu pa uno gledala v njega k je vozu pa tko sm prou pomisla da ubistvu sploh ne zgleda slabo ceprou je suh k svina hehe

in zdej sva skp ze kr en lep lep cajt :cool:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Mar. 2009 11:55

^^mal OT. A ta Afrika ne obratuje več a ne?
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 17. Mar. 2009 12:35

ŽuŽa napisal/-a:^^mal OT. A ta Afrika ne obratuje več a ne?

mislm da so jo decembra dokoncn zaprl! drgac pa mislm da ze kr lep lep cas ni blo tm kej pametnga!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Mar. 2009 12:39

^^Ma ja, pred parimi leti se je usaj kej dogajal, pol je blo pa čadalje bolj bedno.
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica_Kaja* » 17. Mar. 2009 12:52

midva sva se spoznala preko msnja :D . Mene moj doda na MSN, msn mu je dau pa en moj znanc in mene klikne in se začneva mal ment... in pol mu js rečem za slikco če ma in si da neki na prikazano in mi je deloval star 16 let in sm rekla: "Eh s takim smrkovcom se js nebom ubadala" :oops: in zato se pol kšne pol leta nisva menla. Poleti sm js delala in sm zato pozno prišla domov in sem bla še edina dosegljiva in me je kliknu ...in sva si začela pisat. Js sm takrat gledala za enim sodelavcem, on pa za kolegico in mi je reku, "no če pa nama s tema ne zrata, bova midva probala skup :D " No in pol sva se menla in menla in menla...Js sm šla na morje pa sm mu kartico poslala in ko sm prišla nazaj sva se spet menla :D...Men nekak ni blo, do srečanja, ker nism verjela v take stvari...In zato je moj ukrepu in je enkrat, k so s kolegi žural u našem kraju, prišu peš do mene domov in stal pod mojim oknom in me klical, js tupa se mu pa nism hotla oglasit, ker sm bla neki slabe volje. :x no po tistem me je pol končno prepričau, da greva skupi vn... dolčma datum...in ja kmal je pršu tist večer. Zmenla sva se v eni gostilni, in ker sm bla js mal prej, sm čakala, nakar mi zvoni telefon in mi je povedu, da je pred gostilno (takrat je prvič slišu moj glas :D ) In js grem vn, nism ga sploh vidla in grem mimo njega in pol on reče "Kajaaaa" In js se obrnem, grem tja in ko sm ga zagledla sm bla :eek: . Potem sva šla na sprehod in dež je padu in brez marele sva bla...in sva se menla ene 6 ur skupi. Zmenla sma se, da ko pride domov mi bo poslav sms, da je prišo domov. Js se stuširam, uležem na postlo in zapiska mi mobitel, pa sm dobila sms " V resnici si še lepša, kot na slikih" in sm bla čizt paaf. Nasledn dan sma se pa zmenla, da bova par. IN še vedno sva :hearts: :hearts:
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov