Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 25. Avg. 2008 21:49

Midva sva se pa preko irca spoznala pred 4-imi leti in pol in se zelo dobr poznava še zdaj :love:
Uporabniški avatar
cherrypie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cherrypie » 25. Avg. 2008 23:32

midva sva se pa spoznala na faksu, menda že v prvem letniku (se ne spomnem ker je pr nas ful fantov, pa še z glavo sm bla takrat čis drugje :oops:), pol me je pa letos pozimi ustavu sred hodnika, če bi šla z njim na neko smučanje (najprej mi sploh ni blo jasno kdo je)...in ker sm mela takrat lih neko bed obdobje sm pristala...in pol se je počas vse skupi tud začel...pred kratkim pa končal :(
No, honestly, I am dumb. Most of the time I'm playing smart
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 26. Avg. 2008 8:56

midva sva se pa spoznala v lokalu kjer sm delala, on in njegovi kolegi pa so bili redne stranke. dolgo časa sva se samo gledala, potem pa me je prašal za številko in rekel če bi šla kdaj kej spit. no, 8. februarja 2007 pa sva šla prvič in sva od takrat še zdaj noro zaljubljena :)
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 27. Avg. 2008 19:41

midva sva se pa spoznala ko sem bla js še čist majhna punčka, ker sva soseda. in sva se igrala zdravnike in vse... pol je bil pa on že najstnik, prehud da bi se družu z mjhnimi punčkami, in ko sem za njim odraSLA še js, sva se spet najdla.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 27. Avg. 2008 20:49

:)
Zadnjič spremenil Josephina, dne 21. Nov. 2010 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 02. Feb. 2009 18:32

Pršu je pogledat mojo šefico v bar, no in sm glih tisti dan jst delala...
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 02. Feb. 2009 18:53

midva sva se pa spoznala na faxu (čeprav sva razlicni smeri, smo imel en predmet skupen...1x/tedn). po nakljucju smo se s kolegicami vsedle v isto vrsto kot on in njegovi kolegi in zacela sva debatirat o kolkvijih. ko sm povedala, da bo moj prvi kolokvij na moj rojstni dan, me je prosu za cifro, da mi bo cestitu (taktika pac). js sm bla prepicana, d se ne bova vec vidla, pol me je pa kmal povabu vn in cez kak tedn se je zacel. :)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 02. Feb. 2009 19:08

Midva sva se spoznala na troli, on je poznal eno mojo kolegico in potem una cosa tira l'altra hehe :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 02. Feb. 2009 19:35

Jaz sem jo spoznal...khm...preko oglasa :oops:
Ampak zaradi okoliščin ni bilo nič. :cry:
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 02. Feb. 2009 21:03

Na koncertu :) Js sm bla 1. pijana, on je tudi bil kar fajn alkoholiziran baje (čeprav takrat ni kazal teh znakov) in ker sem js veselo spoznavala vse ljudi, sem se tudi njemu predstavla. Potem pa je on poskrbel, da se je tisti dan kaj zgodilo. Čeprav sm mu js že po 1 min kar sm ga poznala povedala, da bi hodla z njim :roll: :D . Potem smo se malo dobivali, kmalu spet zasrali in zdej smo že kar lep čas ukop ^^
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 02. Feb. 2009 21:10

mi2 sma se pa spoznala tk, da je on prvič pa zadnjič u življenju pobral štoparko. In to sm bla js. Pol sma pa mal mutla ene 5 let, pa tk , zdaj sma pa skup.. :D
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 02. Feb. 2009 21:14

Spoznala sva se preko spleta.. .) V bistvu sem komentirala njegove slike, oz slike njegovih modelov..

Tako sva klepetala par dni, potem sva se pa dobila. In mi je izpadel res vredu clovek. Sicer fotkanja potem ni in ni bilo, bila je pa ljubezen.. :)
Sva skupaj skoraj ze tri leta,.. in je res fenomenalno.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 02. Feb. 2009 21:18

prvič sva se spoznala ko naju je predstavil moj takratni fant ker sta bila kolega(ampak to je bilo čisto tko by the way, ker sem imela takrat dost drugih problemov z bivšim in sem mislila samo na to)... potem sva se spoznala še "drugič" nekaj mesecev za tem ko sem bila že samska in tkrt sva bla še isti večer skupi, nekaj mesecev za tem sva pa postala par :razz:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Feb. 2009 22:52

midva sva se spoznala na spletu, se nekaj časa pogovarjala itd.sicer sma se samo hecala, nič da bi se spoznala pa to.vmes sem še jaz imela nekaj z enim in nanj pač pozabila tako kot vse ostale na msnju.in potem sem zaradi tega debila ki je zapolnjeval čas vmes spet zašla na msn in tam je bil on in v roku enega tedna sva bila dogovorjena za kao zmenek na ptuju-on je iz lj.
in ja, zmenek je bil super, bil je v začetku decembra 07,za staro leto sva postala par in sva par še danes, s tem da zdaj že skoraj živiva skupaj na nek način.ne dam ga :twisted: :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 02. Feb. 2009 23:58

na našem dvorišču. :D nekaj je prišel k bratu, ker sta prijatelja, pa se je začela debata. kasneje sva se še parkrat "naključno" srečala, debata je tekla. sledilo je par kolesarskih podvigov, kasneje pa pravi zmenek. :hearts:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]