Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2004
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a __CrNa__ » 21. Jul. 2008 11:47

....
Zadnjič spremenil __CrNa__, dne 02. Dec. 2010 18:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iLost
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a iLost » 21. Jul. 2008 19:11

Na pikniku :D :D :D Jp, to je bil moj najboljsi piknik.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 21. Jul. 2008 19:28

hmmm... slucajno... on se je "izgubil" in sva sla na kavo... :)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 23. Jul. 2008 7:32

Jaz sem mojega spoznala na troli. hihi
No, potem sem ga nekako preko kolegice "kontakrirala" in potem se je razvilo samo od sebe. :D Še danes, po dveh letih in pol sva srečna. :P
Moje (3) bivše pa sem spoznala na šoli, kamor sem hodila.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 24. Jul. 2008 9:21

mi2 sva se pa ubistvu prek msnja spoznala. ful cajta sva se pogovarjala pol sva se pa nekje dobila u živo in to je blo to. in zdj sva skupi že skor eno leto :oops:
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 24. Jul. 2008 14:29

mi2 sma se prvic vidla v firmi kjer zdj delam :) vem da me je tisti dan neprestano buljil, men blo pa tk nerodn :oops: ampak je potem kr hiter kolegu povedu, kok sm mu vsec, v tistem casu sm dobla js njegovo cifro in zacel se je tk pocas, previdno :)
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 24. Jul. 2008 14:48

mi2 sva se pa 1. videla na hodniku v šoli...jaz sem frendici rekla,da je res luštkan,ona mi je dala njegov msn. nekaj časa sva se tipkala,ko sva se videla v šoli sva se pa le pozdravila in nič več,ker nama je bilo obema tako zelooo nerodno :D no,in potem smo se 1x zmenil,da gremo skupaj zvečer ven,takrat sva zasrala...kasneje sva se videvala še manj kot en mesec in potem sva se odločla,da bi bila pa skupaj...tega je sedaj že leto in pol :love:

:D
Uporabniški avatar
Sundaysmile
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sundaysmile » 23. Avg. 2008 9:32

mi2 sva se pa spoznala v 1. letniku srednje šole, potem sva bila 4 leta sošolca na koncu pa postala par :love:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Avg. 2008 10:41

pred skor 2 leti, ko sem bila s kolegico na pijači, on je poznal mojo frendo in prisedel. Najprej sva se samo na feštah videvala, pred 1 letom začela se zmeri več družit- prijateljsko, pred 3 mesci pa preskočila iskrica :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Avg. 2008 11:04

Preko interneta na eni strani in ker sem vidla da sva bolj iz istih koncev in da študira izredno tisto, kar jaz želim redno, sva se nekako začela spoznavati na njegovo pobudo. Potem sva eno soboto šla na pijačo, popoldan v kino in še isti dan sva postala par, ker sva se tako zelo ujela. :hearts: Je pa bilo res naključje, da sva se našla, sploh ker sem bila precej skeptična glede spoznavanja preko interneta (četudi sva videla slike eden drugega prej).
:love:
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 23. Avg. 2008 11:20

Midva sva se pa spoznala v lokalu, kjer delam že eno leto, avgusta lani. Jz sm bla takrat še v prebolevanju bivšiga, tako da so se stvari odvijale zelooo počasiii. Ujela sva se sicer že od samga začetka, se ful nasmejala, vsi njegovi kolegi(ce) so se že hecal, da sm bodoča Novakova itd. ;D Enkrat decembra sem ga celo domov pelala, ker je mal spiu, in mi je takrat svojga kužka kazu, na koncu me je pa še objeu (še danes pravi, kok mu je blo nerodn, ker sm obstala kot kip :D ) ... No, po novem letu so se nekak začel sms-ki, ki so postajal vse pogostejši, aprila sem po nekem neljubem dogodku spoznala, da sem popolnoma prebolela bivšiga, maja sem svojga današnjega spet pelala domov, povabu me je gor, in tko se je začel. Na začetku sva se še mal skrivala, se v lokalu delala kokr da ni nč (oba sva bla ful previdna, ker je meu tud on pred mano en kup čudnih zvez, jz pa tud nism hotla bit spet prizadeta), je blo kr hecno, ko sm jz njega prosila, če mi gre lahko v skladišče en cd zrihtat, pa skrinjo za sladoled not pospravt ker je pretežka, da sva se lahko polupčkala. :wink:
No zdej sva že nekej časa ofišli tugedr in se mava noro lepo. :hearts:
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2007
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovka » 23. Avg. 2008 11:35

Moj bivši je pa policaj- enega dne sem prehitro peljala in me je kar 3 krat ustavil v enem dnevu.
Ne vem, če je pazil kdaj se bom peljala, ampak zaračunal mi ni niti 1x :D Tretjič ko me je ustavil pa je rekel: ,, Ali boš plačala kavo ali pa kazen :D ,, In bila bi nora, če tega ne bi izkoristla, ker je bil noro luškani :)
Skupaj sva bila 4 leta, potem je ljubezen počasi ugasnila, vendar sva še vedno prijatelja.
Uporabniški avatar
_NinJa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008
Kraj: ...route...

Neprebrana objavaNapisal/-a _NinJa_ » 23. Avg. 2008 12:46

Hm mi2 sva se pa kr u šoli :D ..Tko me je večkrat pozdravu pa me gledu pa tut on je men biu luškan...In pol mi je pisu,najprei prek msnja,pol je dobu cifro..pol pjačke pa to..pa sprehodi..in počas se je vse skup začel.. :D ....
...<3 Hate That i Love U <3...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 23. Avg. 2008 12:49

Trnovka napisal/-a:Moj bivši je pa policaj- enega dne sem prehitro peljala in me je kar 3 krat ustavil v enem dnevu.
Ne vem, če je pazil kdaj se bom peljala, ampak zaračunal mi ni niti 1x :D Tretjič ko me je ustavil pa je rekel: ,, Ali boš plačala kavo ali pa kazen :D ,, In bila bi nora, če tega ne bi izkoristla, ker je bil noro luškani :)
Skupaj sva bila 4 leta, potem je ljubezen počasi ugasnila, vendar sva še vedno prijatelja.

ta zgodbica mi je pa ful všeč.. škoda, da nista več skupej... ah ja... js sm en večni romantik in ljubitelj nekih srečnih, zaljubljenih koncev :)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
tashykaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2008
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a tashykaa » 25. Avg. 2008 11:22

Midva sva se pa spoznala na staro leto pr moji best frendici iz srednje šole, je pa njen brat. čudnu mi je blu, ku se je takoj začel zanimat zame, jst sm bla pa takrat še zmedena, ku nism vedla kaj bo s prejšnim (čeprau sm ga že dvakrat odpikirala). nasledn dan sm mu dala svojo cifro in me poklicau že takoj nasledn dan. čez 4 dni sva šla na prvi zmenek in me takoj uprašau, č sm za to d bi bla par. itaq d sm bla. zdj sva skupi že leto in 8 mescev. :bussi:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov