Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 04. Jul. 2008 11:59

spoznala sva se na eni 'vaški zabavi'. jaz sem bila z najboljšo prijateljico on pa z nekaj frendi, med katerimi sem enega zelo dobro poznala, ker je hodil na isto šolo kot jaz in celo včasih sedel z mano na busu (poznala sva se, ker je doma blizu moje babice). hkrati je moj fant tudi brat sosošolke in sem ga jaz na videz poznala že nekaj časa.
no na tisti vaški zabavi me je potem njegov prijatlej povabil k njihovi mizi in sem se takoj 'zaštekala' z vsemi njegovimi frendi, pa tudi z njim.
naslednji dan smo se kot po naklučju spet našli na istem kopališču. čez teden dni se je začel en festival in takrat sva v bistvu 'začela'. :D
fajn, ko se tako nazaj spominjam. :oops:
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 04. Jul. 2008 12:39

mi2 sva se pa spoznala na blejski noči, bla sva res fajna kolega (no nazačetku sva srala pol sva bla pa frenda)..točno čez 1 let na blejski noči sva pa začela tut hodt(usaj štejeva un za začetk), tko da bova kmal imela 1 let :hearts: :hearts:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Jul. 2008 13:26

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 04. Jul. 2008 17:30

na robniku od pločnika :D bli smo na enem partiju in je sedel na robniku ter kadil.. sem mu zagnjavla za en čik kr sem si res nujno želela :D no in pol sva bla še 5 let kolega in zdaj je to to
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 04. Jul. 2008 20:25

jaoo midva sva se spoznala prek gzja..spoznavala sva se prek gzja in pol je on reku a daš msn in sm rekla ok..i pol sva se še slišala prek msnja parkrat dobila :) in eo zj sva skp 8 mescou :)..in jst tko njega uprašam kdo ti je ta tamala na sliki pa prau on moja sestrična jst tko a res to je moja soseda..in pol sva se tko dopisovala..in vedno ko nas kdo upraša kdo naju je dou skupi rečeva njegova sestrična :)..
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 07. Jul. 2008 10:03

midva sva se pa na poroki od mojga strica pa od njegove tete :lol:
On je s hrvaške, pa je bla tut poroka dol, pol sva bla pa skor edina teh let, pa sva se neki pogovarjat začela pa to...pol je pa poroka trajala dva dni, pa sva si mal všeč ratala :D zdej bo že 1 let..
Uporabniški avatar
z-majči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a z-majči* » 08. Jul. 2008 12:52

jst pa moj dragi sva se pa spoznala prek msn-ja.. neki časa sva bla na isti šoli..no in dons mava pa 1let pa pol :oops: :D
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 08. Jul. 2008 15:27

Midva se spoznala prek oddaje Non Stop Music :rofl: Tist dan al dan pred tem (se več ne spomnim) sem poslala sms ker sva s frendico zasledili enga lušnga tipčka in sva hotli da nam piše.. seveda sem dala cifro.. in itak mi je pisalo velik drugih tipov :stupid: pač jim je blo dougčas.. no eden izmed njih je biu on :cool: sam z drugimi sem si nehala pisat, on pa me je takoj pritegnil in se mi vsedel v srce :oops: in minila so 4 leta, vmes sem itak mela druge tipe, on druge punce, sam sva si dost pogosto dopisovala.. pač kak si in te scene.. in sva se celo začela prek msn-ja ment :freude: mal pozno al bolš ko nikol.. pa sva se začela videvat, sicer nama ni ratalo velikrat (on je s Hrvaške in trenira nogomet, js pa sem končevala gimnazijo + maturo) :( sam si kr dost dopisujeva, ful sva si podobna in vse in nekak načrtujeva skupno prihodnost.. držte pesti :love:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 08. Jul. 2008 15:51

Uh ja... Pri naju je bil čisto prvi kontakt preko ene klepetalnice na netu. Nikoli nisem bila gor z namenom najt si fanta. Pač sva se res razumela in sem mu zaupala msn naslov. Okoli 1/2 leta je minilo, ko sva šla potem na pijačo (prijateljsko). Kako mu je ime, sem zvedela 2 dni preden sva šla na pijačo, kako se piše pa 14 dni po tem, ko sva uradno postala par. Fotografijo z njegovo podobo mi je pokazal tudi 2 dni pred pijačo. Na ta prvi neuradni zmenek sem šla brez vsakih pričakovanj o njem - ali mi bo všeč ali ne. Tekom pogovorov po msn mi je zaupal marsikaj, a ker nisem dajala temu pretirane pozornosti, sem dosti o njem pozabila. Hja, zdaj se temu le smejim in si zapomnim večinoma vse kar mi zaupa.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
seendrahh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2008
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a seendrahh » 08. Jul. 2008 17:19

Heh.js sm pa swojega spoznala na obali.net... ;D hecno,ma ress.
zaceli smo si pisat.. pol smo si tudi prek msnja pisat.
pol se zaceli zares dobiwat .. pa tko. usak dan klepetanje prek msnja ..in tko se je zacelo.. tudi na isto solo hodiwa pa tko :D
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 09. Jul. 2008 8:28

jaz pa sm mojga spoznala prek kolegice... sma se s frendico dugocajtle na valentinovo pa sm jaz poklicala eno bf, ko se rees doolgo že nisma slišale in je prišla s kolegom (torej mojim lubijem) in smo šli v trasta in tam me je malo osvajo pa tak. in sma kaki mesec še hodla na pijačke pa to... (pač ni mi biu takoj všeč ampak mi je hitr prirasto k srčku) :D in zai sma skup že 5 let :D
:hearts: :love:
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 19. Jul. 2008 22:10

js sm pa mojga lubita prvič vidla l na milkavža u mestu :D so pršle foxy teens pet pa smo šle s frendicam mal pogledat :razz: pa ga zagledam par metrov stran od mene in mi je bil uno fuul hud, pa on mene pogleda pa vid da bulm vanga pa se mi nasmeji :) pol je pa nekak dubu mojo cifro in tko se je začel..in še zmer traja :wink:
Uporabniški avatar
klorči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klorči » 20. Jul. 2008 10:33

Spoznala sva se na faksu =) Bla sva sosolca, ene 3x sva se srecala nekje izvem faksa in noben ni vedu a bi pozdravu, se nasmehnu al kaj... pol je pa na faksu izkoristu prvo priloznost, ko sm ostala za pol minutke sama (drgac sm vedno mela ene 5 tipov okol) in se prsou predstavt..da se ne bova samo gledala, ce se srecava v mestu =D tak izviren pa dobro zgruntan pristop =) No ja, potem me je v holivudskem stilu povabu na pijaco, jst sm pa v zelo neholivudskem stilu rekla, da bi sla sam na prijateljsko pijaco =D No pol sm ene pol leta rabla, da sm dojela, da je on taprav zame =)
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 20. Jul. 2008 11:55

midva sma se spoznala na vlaku pravzaprav ... vedno smo s sošolkami sedele skupi na istem sedežu, on pa s svojimi kolegi na istem sedežu nasproti nas ...
Neki časa sm ga sovražla, on mene, ker sma bla oba blebetava, skos sma se neki zabijala nazaj ... praktično se nisma mogla prebavlat, na skrivaj sma si bla pa ful ušeč, men so ble njegove zlobne učke ful faine :D
Na koncu me je pa po enem takem zajebavanju povabu na kakav in takrat sm špricala cel dan, isto on :) ...
Ful doug je trajal, da se je kej razvilo, ko je trajalo, je blo ful lepo, sam zdej se je ta zgodbica zaklučla.
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 21. Jul. 2008 11:07

Midva sva se spoznala prek frendice. In to čisto po naključju. Pomoje je bila res usoda. No, z enim tipom, s katerim sva nekaj motala, sva se menla da greva ven, na pijačo. Vse je blo že zmenjeno, nakar me pokliče, da ne more it. Jaz sem takoj poklicala frendico, in se zmenila, da grem ven z njo in njenim tipom. No, ko smo se dobili je s sabo pripeljala še enega frenda, kar tako, da bi jaz imela družbo. No, čez par ur sva bila prvič skupej, in tko je že par mesecev. Ful lepo kako poteka usoda :) Če ne bi tisti tip vsega zajebal, mojega pomoje še sedaj ne bi poznala.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov