Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Z bivšim v šoli, s tem ki mi je všeč zdaj pa tudi tam, ampak malo v drugačnih okoliščinah. 

- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
midva sva se spoznala na enem forumu...Poslal mi je zasebno sporočilo...Bil je prvi,kateremu sem odpisala z zasebnih sporočilom,ki je vsebovalo novo vprašanje....nekaj me je pač v tistem,kar je napisal ful navdušilo. Rekel je da me je videl v kranju (kar se je izmislil,zato da me je lahko kontaktiral
)....Potem so se pa začeli e-maili,dolgi po 11 a4 strani,vsak dan. Sva se odločila da ne bova uporabljala msn-ja,ker mi je blo škoda tiste magične mejle prekinit 
Blo je praktično tko kot v filmu you'we got mail...to sem mu jaz enrkat napisala,na zasebno sporočilo,ko sem mu poslala nov mejl.
In čez nekaj časa sem domov na nalsov dobila pismo,notri pa spet citat iz filma... "do you think we should meet?"
Jaz pa...got cold feet in se nisem hodtela dobit.Trajalo je še kak mesec...Potem sva se dobila,se ujela...šla na drugi zmenek..in na tretjem začela hodit
Super sva se ujela in se še ujemava...
skupaj sva pa 9 mesecev in tako lepo kot se imam z njim,se nisem imela še nikoli

Blo je praktično tko kot v filmu you'we got mail...to sem mu jaz enrkat napisala,na zasebno sporočilo,ko sem mu poslala nov mejl.
In čez nekaj časa sem domov na nalsov dobila pismo,notri pa spet citat iz filma... "do you think we should meet?"

Jaz pa...got cold feet in se nisem hodtela dobit.Trajalo je še kak mesec...Potem sva se dobila,se ujela...šla na drugi zmenek..in na tretjem začela hodit

skupaj sva pa 9 mesecev in tako lepo kot se imam z njim,se nisem imela še nikoli

-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
midva sva se spoznala preko mojih treningu košarke, on je biu pa sodnik (in je še vedno
)...spoznala sva se, ko sm bla js 5. razred, on pa 8. razred...in takrat sva se sovražila!!! js sm bla za njega kot največja kokoš, on pa za mene kot največji kreten...in tko sva živela 3 leta
ko sm bla na koncu 8. razreda, je on postal pomočnik našega trenerja, in takrat nama ni ostalo drugega, kot pa da se pobotamo
in tako so se začeli pogovori po telefonu, dolgi po 2 uri in še več...zaupanje največjih skrivnosti...in to kr kšne pol leta...dobivala sva se (kot frenda!!) in hodila na sprehode...pole sva pa na petek 13. prvič zasrala...in takrat se je začelo zares
čez en tedn pa sva začela hodit 
mi je pa tko všeč brat te zgodbice...

ko sm bla na koncu 8. razreda, je on postal pomočnik našega trenerja, in takrat nama ni ostalo drugega, kot pa da se pobotamo

mi je pa tko všeč brat te zgodbice...
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Davnega leta 2005 se naključno zatipkava nekje na spletju
, baje mu uspem malce (!) pojamrat o srčni bolečini tistga obdobja (a jebiga), use kar se spomnem je ene par "think positive" esemeskou in to, da u prtlažniku zmer prevaža padalsko, potaplaško, plezalno in kajt opremo ... Življenje gre dalje, prhajajo in odhajajo nove moške sorte, mine leto, dve, mimgrede en dan uleti u moj mailbox, spet mal tipkarjenja, pride že do prvega krega
, usen iztrži mojo cifro, zvem, da grem za vikend na morje lih na njegou konc, ustrajno se otepam sladoleda, me uoči med športnim udejstvovanjem z Zvončico, mu zagrozim, nej me neha zalezvat, se ustraš ubožec, sledi "lol, bila je šala" (še pomneš, bejba?), js nazaj u Lj, on ostaja dol, še vedno se ne da, zato se nasledno nedelo zapelem nazaj do obale, zgolj na kratek dnevni izlet, ga očaram že k se zvalim iz auta, u pou ure se že razmetavam na valovih u njegoumu gumenjaku, se blamiram z lezenjem nazaj na plovilce, spržim na vročini julijskega sonca ... in podalšam nedelski izlet do srede zvečer
.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
..
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Bivsi me je pospremil, ko sem se sla vclanit v neko sportno drustvo, katerega clanica sem bila ze dobro desetletje prej, in on je bil tam. Takrat sva ravno popravljala 4-letno zvezo po 3-mesecnem premoru Kaksne 3 tedne pozneje je ponovno postal bivsi, ker se je izkazalo, da je ostal isti egoisticni agresivnez. Ker so bile ravno studijske pocitnice in se nisem ravno ucila, sem se vrgla na trening in vsak dan sva trenirala skupaj. Pa je nekako kar prislo do tega. Sicer je se zelo sveza ljubezen, ampak zaenkrat kaze dobro. Ima dobre zivce, da me prenasa - tako na treningu kot privat.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mi2 sva se spoznala v moji bivši službi, prišel je kot stranka. Takoj sva se začela poželjivo gledat - to je bla ljubezen na prvi pogled! Ker ni imel vseh potrebnih stvari sabo, je moral prit nazaj in takrat sva navezala stik. Vprašala sm ga, če je dobil potrebne papirje in potem se je začela debatka... Povabu me je na kavo, rekla sm, da trenutno ne morm nikamor - to je blo vse premišljeno, ker sm točno vedla, da bo hotu telefonsko. In res mi je reku: Ja kdaj pa pol? A mi boš dala telefonsko?
In tko sm dala mobi št., poklicu me je in naslednji dan sva šla na pijačko, pa potem še naslednji dan (tuki sva se že lupčkala.., mmmmm, dobr se spomnm teh njegovih lupčkov, k so me čist odpelal..
), pol sva se pa začela vsakodnevno družit tut zarad mojga (zdej: najinega) psa in veza zdej traja dobrih 10 mesecev.. 
In tko sm dala mobi št., poklicu me je in naslednji dan sva šla na pijačko, pa potem še naslednji dan (tuki sva se že lupčkala.., mmmmm, dobr se spomnm teh njegovih lupčkov, k so me čist odpelal..

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Midva sva se pa spoznala na Krfu
On se je vrtu okol mene k en mack, men je blo pa ful lepo, pol sva pa en vecer ful plesala, tko na hard pa celo noč in pol šele ob ene 4h zutri sva šla na sprehod, sva se usedla na obalo in po parminutni tisini (ja oba sva razmislala a nj se poljubiva al ne), sva se zacela noro pojubljat...pol pa do konc maturanca nc nisva mela, samo lepo sva se gledala, pogovarjala...ker sem js ugotovila da ma punco
in pol na ladji ko smo se daomov vozil je biu cist prleplen name, js sm mal spila
in sm japanke strgala in mi je on svoje posodu, ker je meu on sabo še ene...
...in kaj je bolšega...dan po tem ko smo prišli domov js njemu tko sms-kdaj ma cas, da mu japanke vrnem...in se zmenva, se dobiva...pri njem doma...mi pokaze slike od celga zivljenja, njegova mat prnese sladoled, sok...svasta...in nakar on men, če grem z njim zvečer k enmu kolegu, ki sva ga oba poznala...in sva sla...in tam sva zacela, ampak zato, ker sem ga js napizdlakaj se gre, zakaj me skos lupcka pa boza, če ma punco...in pol je reku da bi rad vidu, če bi bla js njegova punca...in tako sva začela...naslednji dan je pa biusi konc dau
in zdj sva skup ze vec kot leto in pol 

...in kaj je bolšega...dan po tem ko smo prišli domov js njemu tko sms-kdaj ma cas, da mu japanke vrnem...in se zmenva, se dobiva...pri njem doma...mi pokaze slike od celga zivljenja, njegova mat prnese sladoled, sok...svasta...in nakar on men, če grem z njim zvečer k enmu kolegu, ki sva ga oba poznala...in sva sla...in tam sva zacela, ampak zato, ker sem ga js napizdlakaj se gre, zakaj me skos lupcka pa boza, če ma punco...in pol je reku da bi rad vidu, če bi bla js njegova punca...in tako sva začela...naslednji dan je pa biusi konc dau

-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Pršu je v bar k sm lih delala. Pa je ceu cajt težu kko mam lepe oči in oh in sploh. Ful mi je šou na živce. Po dveh mescih sva se lotila skp žurat in zdej sva zelo zelo srečen par že več kot leto.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov