Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angie_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Nannn napisal/-a:Mojega spoznala preko neta na chatu... tako cist brez kakrsnega koli pricakovanja sem spoznala tudi mojega fanta...Skupaj sva ze 9 mesecev in vam povem da dandanes ni nobeden tabu spoznati partnerja preko neta...
Se čisto strinjam s tabo. Tudi jaz sem svojega spoznala preko srečanja ene skupine z ene internetne strani. Potem sva šla pa še na pijačko...
- vip_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2004
jst sem pa svojo ljubezen spoznala v domačem kraju, tam kjer smo se zbirali že odkar smo začeli hodit ven.jst sm ga že poznala od prej, on pa zame sploh ni vedel.in tako se je začelo.jst sem šla pozdravit njegove kolege ko me je on prosu za eno uslugo.še dobro da mam vedno v torbici preveč neupporabne navlake, ki pa se je v tem trenutku izkazala za več kot uporabno:)in če tega neb blo, vrjetno tut naju ne bi blo.rada te mama pups

-
lepotička - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
jaz sem pa svojega spoznala za novo leto 2001 v diskoteki v Pirničah, še zdaj se živo spomnim da mi je rekel da sem njegova "millenium girl". Zanimivo pa je to, da je on iz čisto drugega konca Slo, pa je po naklučju prišel tja..Tnx god
Še zdaj sva skupaj in upam da bova za vedno.

Še zdaj sva skupaj in upam da bova za vedno.
-
Soncica - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2004
- Kraj: kranj
midva sve pa u bistvu poznava ze celo zivljenje....zivi namrec slabih 100 metrov stran od mene in prej si nikoli ne bi misllila, da bova kdaj skupaj...nekega lepega majskega vecera pa se je kar zgodilo in zdaj traja in traja in traja... 

Hello sunshine!
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Soncica napisal/-a:midva sve pa u bistvu poznava ze celo zivljenje....zivi namrec slabih 100 metrov stran od mene in prej si nikoli ne bi misllila, da bova kdaj skupaj...nekega lepega majskega vecera pa se je kar zgodilo in zdaj traja in traja in traja...
Pri meni je bil pa julij

- Tjasa77
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Midva sva se spoznala pred leti na IRCU (kje pa drugje
). Na kanalu 'volitve' sta bla pooozno zvecer samo on in njegov frend, in sta nameravala tam ostat se najvec 2 dni (do volitev). Jst sem le 'random' vpisala ime kanala (da se prepricam, ce sploh obstaja) in :robinhood: bang! 

- nikki_20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
babyblue napisal/-a:hja Sunshine357 potem ga imaš skoz na očeh, oz. on tebe, če sta soseda![]()
Jaz sem mojega spoznala preko irca. pravjo da se ta ljubezen ne obnese, ampak v bistvu je najprej bilo prijateljstvo, potem pa se je razvila ljubezen. No sedaj sva skupaj že 1 leto. V bistvu sm vse bivše najprej spoznala na ircu, potem pa v živo in tako naprejJa očitno mi gre tako bolje, kot v živo. Preveč sm bila sramežljiva
Enako! Sm misla, da sm edina, ko sm mojga lubija prek irca spoznala. Zdej sma skupi že eno leto pa 2 mesca. Bivše tipe sm spoznala na žurkah. Moje prejšnje zveze so trajale kak mesec al pa dva, tak da to kar pravijo glede irca, ni vedn res.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Z lubitem sva se prvič vidla v diskoteki Lipa za noč čarovnic (tukaj so preskočile iskrice z njegove strani), potem sva se vidla na eni privat žurki za novo leto ( iskrice iz moje strani), pol so pa enkrat k men pršli kolegi z njem vred in smo igral pikado, predn so šli pa so naja pustl sama, tko da takrat se je zgodl ....
13. januar 2001 .... in še vedno traja ....

13. januar 2001 .... in še vedno traja ....

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]