Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 14. Jun. 2006 14:20

midva sva se pa spoznala na rojstnem dnevu mojga brata..in sicer je bil kot bratov dobr prjatu in brat od bratove punce (hmm..complicated :cool: ) seveda povabljen..
cel večer sva se pogovarjala in smejala njegovim (pa tut mojim) vicem, čeprou mi je blo mal čudno, da se hoče z mano sploh ment, glede na to da sm bla jaz 16 letna frajla, on pa 21 letn "resn študent" (lol). no pol se je še isti večer razpletl tako, da mi je v lokalu reku, naj mu pokažm tipa, k mi je nabolj všeč. in stupid me, sm šla pokazat kr enga največjega "playerja" v našm mestu. jao, bla sm pač mlada pa neumna :oops: !
no, uglavnm..moj sedanji fant je to vzel kot očitno sporočilo, da mi ni všeč, čeprou mi je na konc večera reku, naj mu kakšn sms pošlm...js se še dans teh besede NE spomnm in občasno se zarad tega tud mal spričkava. ja, seveda mu js nism poslala nobenga sms-a, čeprou mi je bil všeč- pač nism hotla bit neki vsiljiva..mi je pa on čez kakšn tedn pisou in zmenila sva se za prvi zmenk. :razz:
od tega je že skor 3 leta in še vedno sva noro zaljubljena.. :D
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Annette » 15. Jul. 2006 16:23

1 )Kje ste spoznali svojega trenutnega partnerja

Prek brata... se poznava že par let... vedno sm bla "tamala", ampak potem je pa tamala mal zrasla pa so je ugotovu da nism več 13 in da bi bla kr za pogledat :D

2 )Kdaj ste ga prvič zagledali

Huh, težka... kaj pa vem, pomoje je pršu k mojmu bratu al pa kej pa sm ga tm vidla...

3 )Kaj ste si mislili v tistem trenuktu

Nč, takrat mi je bil pač en model tm. Ampak par mescov nazaj smo bli pa zuni na pjači skup (res redkost) in me nekak ni mogu nehat gledat in takrat sm ugotovila da bi utegnilo bit tole še zabavno. In je... zelo :D
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 15. Jul. 2006 18:06

Prek ene prjatlce pa tut prek glasuj zame portala :razz:
Spela12345
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Spela12345 » 16. Jul. 2006 15:32

Preko interneta po naključju, potem sva si začela maile pošiljat in kramljat, nato pa sva se v živo srečala par mesecev kasneje, in se še čez par mesecev skupaj preselila.

Sedaj sva skoraj 2 leti skupaj in še vedno vse štima kot prvi dan...
slyerka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slyerka » 16. Jul. 2006 20:47

jst sm pa svojga lubija spoznala tak da sm naletela na njegovo cifro od mobija pa sm mu pisala. sicr sma bla let pa pol sam frenda prek mobija pa neta. pol me je pa enkrat presenetu pa reku da pride u moje konce. in po parih dneh kar sma se videvala je padla odločitev da postanema par. in zdj sma skup že več kt leto dni.
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 17. Jul. 2006 11:31

Pri meni pa sma bla že 3 leta sosolca..pa kako leto ful dobra kolega..pol pa sn mu jaz rihtala eno kolegico..pa meni on enga kolega..pa se ni noben zalubo..pol pa smo bli enkrat vuni..pa sma plesala..vsec mi je bil ze kajr nekaj casa..in sma prisla skupaj..sicer pod vplivom alkohola..ampak je blo reeees lepo..
no, pol pa nisma vedla pri cem sma..pa sma pac bla se kolega naprej..pa sma se smekala malo..ampak jaz sn to jemala kot jok3, ceprav sn bla ze noro zalublena v njega..nisn pa vedla kak je njemu..pol pa sma po 10 dneh sla skupaj malo po trgovinah..pa sn jaz mela deznik zraven pa sn ga po pomoti v glavo vdarla z njim :? pa se je ful bogega nareo..pa sma bla cisto blizu..in sma skupaj prisla :knuddel: :oops: in od takrat naprej sma zelooo :love: :hearts: vse skupaj je blo zelo nepricakovano..in se nikoli nisn bla tak srecna :D
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***mecena*** » 17. Jul. 2006 14:08

heh,kako sva se spoznala:)
no,spoznala sva se prej interneta...prek irc klepetalnice,potem sva se dobila v čateškah,kasneje pa sva skupaj delala :D tak,da..sva se spoznavala skozi vse te tri faze :D
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 17. Jul. 2006 15:26

kok se je fletn tega spominat...biu je petk zvečer, s frendico sva šle v eno picerijo/lokal kamor je kasneje prišel tudi on, s svojimi kolegi, ta frendica jih je pa seveda poznala..no pol smo se usedli skupaj za mizo-začela sm ga opazovati, čist me je očaral, tko da sm si rekla ti boš moj! In potem se je naslednji dan na novoletni žurki dogajal in dogajal :love:
Za dežjem vedno posije sonce!!
ful_dobra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ful_dobra » 17. Jul. 2006 20:07

spoznala sma se v klubu, in sicer pred wcjem kjer sma se zaletela... in sem začela kar neke čvekat pa bluzit, kar sicer ne delam nezancem no...

kaseje me je v diskoteki sam poiskal in začela kar precej časa sma se pogovarjala in pogovarjala in pogovarjala, preden sem jaz ugotovovila da sem mu všeč... in zaj sva skupaj že celih 6 mesecev :D :D
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 18. Jul. 2006 7:01

v lokalu kjer dela.. pa še prou tečn je biu in me je skoz neki zajebavu.. pa reku mi je da en dan d sm grozna, k ponavad sm pa tok luškana.. pa sm mu useen zamerla.. pol sva šla pa na kavo pa me je še na sladoled pelu.. ubistvu k tkole preberm je prou smešn :D

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 18. Jul. 2006 8:54

spoznala sma se na eni čagi. bil je sošolec od kolegov od kolegice. :D takoj mi je pado v oči. nekaj sma se menla pa zezala pa tak... sem misla da ma punco, ker je en njegov kolega nekaj v tej smeri reko (si je zmislo :evil: ). tak da sem se že po glavi tolkla zakaj vedno naletim na zasedene tipe... pa še ziher sem bla da nimam šans... ful samozavestn deloval pa to (enako je potem on reko za mene :) ). ko me je na koncu večera (bolj zgodaj zjutraj :) ) vprašal, če bi se dalo dobit mojo cifro sem bla pa čist :eek: . najprej sem mu zabila nekaj v stilu, če nima punce... pa je reko da ne... nisem čisto verjela, samo sem mu vseeno dala cifro (vsaj nekaj v mojem lifu naredla prav :) ). potem sem pa celi naslednji dan čakala na sms al pa klic. :D in sem dočakala. sma šla potem na pijačo. pa še naslednji dan tudi. pa še naslednji.... pa še naslednji... :D po enem tednu prvi kiss in tako sma pristala skup. :love:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
metulchica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a metulchica » 18. Jul. 2006 10:00

Spoznala sma se prek kolegov... moja najboljše kolegica je hodla z njegovim najboljšim kolegom. En večer, ko smo bli zunaj, je bil on zmenjen z eno drugo in ta ga je pustila na cedilu. Potem se je pridružil naši družbi in meni šel grozno na živce. No, en mesec po tem sma začela hodit in sedaj sma skupaj 2 leti :love:
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005
Kraj: wonderland

Neprebrana objavaNapisal/-a la rožica » 19. Jul. 2006 11:29

jst sm pa mojga srčka spoznala na maturantskem plesu-plesow je z mojo sošolko.. potem sva se še nekajkrat srečala in nekako pršla skupej.. :)
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 19. Jul. 2006 15:04

js pa mojga ful velikrat videvala na igriscu ko so igrali kosarko pa je hodil gor igra(on ni iz istega kraja k js ampak njegovi kolegi so nekateri tud moji) ampak nikdar nisma spregovorila kljub temu da sva bla v isti druzbi...in potem je bla ena zurka na kateri sma bla obadva..pa sma mal plesala pa lupckala...pac tisto opazovanje pa k ne upas nc velik ..al je v igri sam alkohol al ne pa k nws al si mu vsec al ne. ..on je biu men ful..ocitno tud js njemu ..sredi noci izjemnjava tel.st...in potem se je zacela pocas razvijat ljubezen. :) :)
Uporabniški avatar
BaByKa89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByKa89 » 23. Jul. 2006 14:50

prvo bližnje srečanje je blo ko me je na enem pool party-ju oblečeno vrgel v bazen :evil: in ker nisem bla ravno vesela sem mu eno primazala :oops: :twisted: čez čas pa sma se bolje spoznala...i.t.d. :razz:
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov