Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm. Hehe, ubistvu pri nas doma (se prvič vidla) - bratov sošolc. Potem sva se srečevala in pozdravljala v šoli..pa je on vedno kazal neka "nagnjenja" do mene
.. pa sva se vedno več družla..in skupej pristala. Vse to je pa trajalo kakšne 6let! 

- Cojca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2006
- Kraj: LJUBLJANA
Moj bivši se je tudi preselil v mojo ulico, kjer je pred tem stanovala moja najboljša prijateljica. Ob njenem odhodu sem jokala, a mi je njen odhod prinesel njega, ki me je ljubil
Čeprav sva bila na začetku skoraj 2 leti le prijatelja, nato se je eno leto trudil da me dobi, potem sem pa le ugotovila, da sem zaljubljena... 

- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Bivsa kolegica se je zagledala vanj in mu tezila do onemoglosti. On se zanjo ni zagrel, je pa izkoristil priliko. Jaz sem "zaradi niju" nekako prisla skupaj z njegovim takratnim kolegom, ki se je na koncu izkazal za patolockega laznivca in psihotika. Vsi smo izgubili stike z vsemi. Potem se neko noc zdolgocasena srecava v nocnem klubu, greva za sank na pijaco. Kasneje k njemu in celo noc zivalsko sexava in zjutraj razideva. Se vedno zivalsko (zadnje case pogosteje pri prepirih kot pri sexu) furava zadevo pretekli dve leti in sedem mesecev.
- BeA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Midva sva se pa spoznala v Londonu. Js sm tist let mal potovala okrog s prjatlcami, on je bil pa tud s kolegi tam. In en dan smo se neki šetale po ulicah pa sm se neki smejala in sm se uspela spotaknat in zletet direkt v eno lužo!
Pa sm še neki zaklela in valda po slovensk in ker je šou glih mim s kolegi, se mu je zdelo ful smešno kar sm rekla in se je ustavu, mi dal roko in me pobral s tiste luže. Pa btw. dodal: hello, i am luke...you`re not from england right? in mene je blo najprej tok sram, da sm bla kr brez besed pol se je pa tk lepo nasmejal, da je kr minla vsa trema in sva se začela ment. Pa smo se zvečer dobl pol v enmu diskaču pa sva pristala skup
sm bla tok očarana nad njegovimi plavimi očkami, da sva se 3 mesce kasnej poročila, letos mineva od tega že 6 leto, dokaj uspešno "voziva" med Švedsko in Slovenijo, mava 2 super otroka pa mislim, da sm dons še bolj zaljubljena v njega kt sm bla takrat
that`s my story!

- BeA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Midva sva se pa spoznala v Londonu. Js sm tist let mal potovala okrog s prjatlcami, on je bil pa tud s kolegi tam. In en dan smo se neki šetale po ulicah pa sm se neki smejala in sm se uspela spotaknat in zletet direkt v eno lužo!
Pa sm še neki zaklela in valda po slovensk in ker je šou glih mim s kolegi, se mu je zdelo ful smešno kar sm rekla in se je ustavu, mi dal roko in me pobral s tiste luže. Pa btw. dodal: hello, i am luke...you`re not from england right? in mene je blo najprej tok sram, da sm bla kr brez besed pol se je pa tk lepo nasmejal, da je kr minla vsa trema in sva se začela ment. Pa smo se zvečer dobl pol v enmu diskaču pa sva pristala skup
sm bla tok očarana nad njegovimi plavimi očkami, da sva se 3 mesce kasnej poročila, letos mineva od tega že 6 leto, dokaj uspešno "voziva" med Švedsko in Slovenijo, mava 2 super otroka pa mislim, da sm dons še bolj zaljubljena v njega kt sm bla takrat
that`s my story!

- barbika1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2006
- Kraj: maribor
Jaz sem se z mojim srečala na koncertu pod Pohorjem, tam me je celi pijan nagovoril, nato pa na faksu....me je spet ogovoril in sem klecnila :bussi:
Je pa res da ponavadi pravega fanta spoznaš takrat ko najmanj pričakuješ...........
Je pa res da ponavadi pravega fanta spoznaš takrat ko najmanj pričakuješ...........
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_