Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

OdgovorNapisal/-a *purple* » 06. Apr. 2006 15:14

spoznala sva se na koprski, prve intimne stike z izmenjavo sline sva si izmenjala v fun factoryu, hodt sav začela na božič 25.decembra :razz:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a purple_rain » 07. Apr. 2006 16:12

Hm. Hehe, ubistvu pri nas doma (se prvič vidla) - bratov sošolc. Potem sva se srečevala in pozdravljala v šoli..pa je on vedno kazal neka "nagnjenja" do mene :) .. pa sva se vedno več družla..in skupej pristala. Vse to je pa trajalo kakšne 6let! :)
Uporabniški avatar
adelina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2006
Kraj: lj za par let...

OdgovorNapisal/-a adelina » 08. Apr. 2006 15:17

preselila sem se k njemu in njegovmu kolegu kot cimra (s še eno frendico)....po 3 mescih se je iz prijateljstva rodilo močnejše čustvo... :love:
pikica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2006
Kraj: novo mesto

OdgovorNapisal/-a pikica20 » 11. Apr. 2006 17:53

moj dragi se je pa preselil v naš kraj in sva se potem spoznala na eni feštici....
Cojca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2006
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a Cojca » 11. Apr. 2006 19:20

Moj bivši se je tudi preselil v mojo ulico, kjer je pred tem stanovala moja najboljša prijateljica. Ob njenem odhodu sem jokala, a mi je njen odhod prinesel njega, ki me je ljubil :) Čeprav sva bila na začetku skoraj 2 leti le prijatelja, nato se je eno leto trudil da me dobi, potem sem pa le ugotovila, da sem zaljubljena... :hearts:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

OdgovorNapisal/-a *_nincy_* » 11. Apr. 2006 19:26

od brata sošolec in najbolši prijatel :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a *zeljka* » 11. Apr. 2006 19:39

spoznala se prek enga kolega, kasnej se s tem kolegom jz skregala, midva sva se pa poštekala in nisva hotla prekint stikov tko da sva se najprej družla ene pou leta skos in na konc sva pristala skp :love:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

OdgovorNapisal/-a *pupika* » 11. Apr. 2006 23:31

spoznala sva se preko skupne kolegice... v njegovi domovini- nemčiji... pred štirimi leti...ja, res.... upam da nama bo zneslo....
My dreams are my reality...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

OdgovorNapisal/-a FemmeFatal » 12. Apr. 2006 0:02

Bivsa kolegica se je zagledala vanj in mu tezila do onemoglosti. On se zanjo ni zagrel, je pa izkoristil priliko. Jaz sem "zaradi niju" nekako prisla skupaj z njegovim takratnim kolegom, ki se je na koncu izkazal za patolockega laznivca in psihotika. Vsi smo izgubili stike z vsemi. Potem se neko noc zdolgocasena srecava v nocnem klubu, greva za sank na pijaco. Kasneje k njemu in celo noc zivalsko sexava in zjutraj razideva. Se vedno zivalsko (zadnje case pogosteje pri prepirih kot pri sexu) furava zadevo pretekli dve leti in sedem mesecev.
Uporabniški avatar
nora_ovca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: na sončni strani alp

OdgovorNapisal/-a nora_ovca » 12. Apr. 2006 7:15

medva se pa še nisva spoznala :razz:
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
BeA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2005

OdgovorNapisal/-a BeA » 12. Apr. 2006 8:46

Midva sva se pa spoznala v Londonu. Js sm tist let mal potovala okrog s prjatlcami, on je bil pa tud s kolegi tam. In en dan smo se neki šetale po ulicah pa sm se neki smejala in sm se uspela spotaknat in zletet direkt v eno lužo! :oops: Pa sm še neki zaklela in valda po slovensk in ker je šou glih mim s kolegi, se mu je zdelo ful smešno kar sm rekla in se je ustavu, mi dal roko in me pobral s tiste luže. Pa btw. dodal: hello, i am luke...you`re not from england right? in mene je blo najprej tok sram, da sm bla kr brez besed pol se je pa tk lepo nasmejal, da je kr minla vsa trema in sva se začela ment. Pa smo se zvečer dobl pol v enmu diskaču pa sva pristala skup :) sm bla tok očarana nad njegovimi plavimi očkami, da sva se 3 mesce kasnej poročila, letos mineva od tega že 6 leto, dokaj uspešno "voziva" med Švedsko in Slovenijo, mava 2 super otroka pa mislim, da sm dons še bolj zaljubljena v njega kt sm bla takrat :D that`s my story!
BeA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2005

OdgovorNapisal/-a BeA » 12. Apr. 2006 8:47

Midva sva se pa spoznala v Londonu. Js sm tist let mal potovala okrog s prjatlcami, on je bil pa tud s kolegi tam. In en dan smo se neki šetale po ulicah pa sm se neki smejala in sm se uspela spotaknat in zletet direkt v eno lužo! :oops: Pa sm še neki zaklela in valda po slovensk in ker je šou glih mim s kolegi, se mu je zdelo ful smešno kar sm rekla in se je ustavu, mi dal roko in me pobral s tiste luže. Pa btw. dodal: hello, i am luke...you`re not from england right? in mene je blo najprej tok sram, da sm bla kr brez besed pol se je pa tk lepo nasmejal, da je kr minla vsa trema in sva se začela ment. Pa smo se zvečer dobl pol v enmu diskaču pa sva pristala skup :) sm bla tok očarana nad njegovimi plavimi očkami, da sva se 3 mesce kasnej poročila, letos mineva od tega že 6 leto, dokaj uspešno "voziva" med Švedsko in Slovenijo, mava 2 super otroka pa mislim, da sm dons še bolj zaljubljena v njega kt sm bla takrat :D that`s my story!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

OdgovorNapisal/-a Mimi_M » 12. Apr. 2006 9:21

Ooo, lepo!
Midva z bivšim sva tud bila vsak iz svojega konca, spoznala sva se pa še v enem tretjem kraju in bila skupaj 9 let, pol sva tud skupi živela spet v enem četrtem kraju, kjer ni bil nobeden od naju doma.
barbika1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2006
Kraj: maribor

OdgovorNapisal/-a barbika1 » 20. Apr. 2006 5:58

Jaz sem se z mojim srečala na koncertu pod Pohorjem, tam me je celi pijan nagovoril, nato pa na faksu....me je spet ogovoril in sem klecnila :bussi:
Je pa res da ponavadi pravega fanta spoznaš takrat ko najmanj pričakuješ...........
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

OdgovorNapisal/-a rinca » 20. Apr. 2006 9:23

midva sva se pa spoznala v njegovi službi, kjer sem delala prek študentskega servisa...sem nardila prvi korak in mu napisala mail, pol je pa on prevzel pobudo naprej...in zdj že pol leta živiva skupaj :love: :freude:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_