Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*barby* - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2006
mi2 sva se pa spoznala...hm... ubistvu smo se z eno kolegico pa njeni menil da bi šli smučat in je njen tipčk povabu zdaj mojega če gre zravn in midva sva pristala skupaj v sobi,sam tkt nisva bla še skupi,pol po kšnm tednu se je pa začel pjačke pa tko naprej...in zdej je en let pa 2mesca...

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*barby* napisal/-a:mi2 sva se pa spoznala...hm... ubistvu smo se z eno kolegico pa njeni menil da bi šli smučat in je njen tipčk povabu zdaj mojega če gre zravn in midva sva pristala skupaj v sobi,sam tkt nisva bla še skupi,pol po kšnm tednu se je pa začel pjačke pa tko naprej...in zdej je en let pa 2mesca...![]()
![]()
![]()
![]()
wiiii keri spomini....wiiii cerkno....wiiii....še bi šla........

-
*barby* - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2006
*purple bitch* napisal/-a:*barby* napisal/-a:mi2 sva se pa spoznala...hm... ubistvu smo se z eno kolegico pa njeni menil da bi šli smučat in je njen tipčk povabu zdaj mojega če gre zravn in midva sva pristala skupaj v sobi,sam tkt nisva bla še skupi,pol po kšnm tednu se je pa začel pjačke pa tko naprej...in zdej je en let pa 2mesca...![]()
![]()
![]()
![]()
wiiii keri spomini....wiiii cerkno....wiiii....še bi šla........![]()
![]()
wiii ja jst bi tud šla še enkrat..hehe sam za mal več cajta...pa da nebi takih budaleščin delal kt tkrt...sam je blo useen čist noro...zakon je blo

- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
nivšega v šoli, k je dve let starejši od mene in sva se neki zajbavala kao d sm jst fazanka pa kihou je, jst sm ga pa nazaj d se ga še perje drži,... pol sva pa kr nekak skp pristala... nothing special, sam zlomu mi je srčka 

J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Mi2 sva se pa kr naprej srečevala, pa sem mu 1x rekla, da če ga še enkrat srečam grema na pijačo. Pa je biv takoj za.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
V Bratislavi, hehe. 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
cateyes - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2005
Sem ga že poznala od svojega 13-leta, tko bolj na videz, od mene je starejši 7 let.
Čez 7 let sva se ponovno srečala v nekem lokalu, šla skupaj domov, se dala dol in 8 let kasneje sva še vedno par.
Aja pozabla sem oment, da je bila že takrat nenormalna erotika med nama, danes je še vedno isto.
Čez 7 let sva se ponovno srečala v nekem lokalu, šla skupaj domov, se dala dol in 8 let kasneje sva še vedno par.
Aja pozabla sem oment, da je bila že takrat nenormalna erotika med nama, danes je še vedno isto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov