Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilika » 23. Dec. 2005 10:15

Midva sva se spoznala preko mojega brata. Saj sta zelo dobra prijatelja. Tak da nama je bilo veliko bolj lažje, ker sva se že od prej poznala.Pa poznala sva vsaj malo en drugega, preden sva začela hodit.Pa nikoli nama ni bilo čudno, da sva najprej bial kolega, zdaj pa sva par.
Uporabniški avatar
peach27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a peach27 » 23. Dec. 2005 10:45

CMPK napisal/-a:Ležerno naslonjen na avto ob nogometnem igrišču. Prišla me je vprašat, kaj je glasba ki jo sliši. Nekaj dni kasneje sem se že prebujal ob njej. Filmsko.
hehe, malo drugače pri naju...

Takrat še dolgolasec ležerno naslonjen na ograjo nogometnega igrišča. Videlo se je, da bo kaj kmalu prišel nekaj vprašat. Imela sem dober namen zlagat se pri imenu, toda začaral me je v hipu in iz zafrkancije ni bilo nič. Še isto noč sva preživela skupaj in skupaj se prebujava že zadnjih 10 let. :hearts:
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
Uporabniški avatar
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanda » 23. Dec. 2005 15:17

jst sm se pa tud z mojim lubijem prek irca spoznala :)
pol sva prešaltala na msn, čez neki cajta sva se prvič dobila. sokci, sladoledi, sprehodi,...amapak sam kot kolega :lol:
in ta status "kolega" med nama je traju kr 9 mescov :D (jaaa...kr velik) in pol sva pa ugotovila da sva zaljubljena :love:
in zdej sva skupii že celih 12 dni :bussi:
ampak mam občutek da sva že celih tistih 9 mescov :flower:
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 23. Dec. 2005 15:19

Malo za šalo...: če ne bi bilo interneta, bi bla tle kakšna polovica ljudi samskih... :D
Uporabniški avatar
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanda » 23. Dec. 2005 15:31

Mimi_M napisal/-a:Malo za šalo...: če ne bi bilo interneta, bi bla tle kakšna polovica ljudi samskih... :D

:lol: ja sam prou res :D
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 23. Dec. 2005 20:57

jz bi bla najbrž zelo verjetno tud še kar samska hmmmm... ja, še dobr da sm mela takrat tak nick na ircu, pa da sem šla na tist kanal, pa da me je kliknu!! :) jeeeeeej :cool: ja, to mi je spremenil življenje. upava, da ga bova preživela srečno skupaj :) :love: (a ni tuki nbenga smajla v vezi s poroko? :P :) )
....non sholae sed vitae discimus....
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Dec. 2005 13:21

Mimi_M napisal/-a:Malo za šalo...: če ne bi bilo interneta, bi bla tle kakšna polovica ljudi samskih... :D

ce ne bi bilo gostiln, diskotek, parkov, sol in univerz, zivalskih vrtov in ostalega, bi bila samska pa ostala polovica ljudi! :wink: :D
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Dec. 2005 10:53

No midva mava zlo čudno zgodbo :)
Tm nekje pri 15-ih je bil on blazno všeč moji frendici (pač simpatija pa mal je frajerčka špilov), poznali smo se pa tko na videz, no in sta enkrat clo neki na easy mela in on je poj valda nikol več ni poklical... v tistih časih je bil on men seveda bedak nad bedaki.
Poj po tem se nismo niti vidl niti slišal več do 20-ga leta, ko je spet tko nanesl, da smo ga skupej žural po istih lokalih. Men še zmer ni bil nevem kaj je pa bil čist drugačen tko fizično kot čustveno - pač je odrastu :wink:

In smo ga tko neki časa skupi žural na kar on mene začne klicat pa sms pošiljat - jest sm valda misnla, da je to fora - kao, če me lahko dobi (v tem času sm bla sploh nastrojena nad tipi in nobenmu nisem nč vrjela). Tut na kavo nisem hotla it, vsak dan me je poklical, lepi sms-i itd.... po tem sva bla parkrat skupej (pač alkohol), ampak sva se sam tko mal lupčkala, on mi je govoru kok mu je lepo z mano, da sm mu všeč, bla-bla-bla... jest sm še vedno misnla, da se sam norca dela in sm ga kr napizdevala, da nej mi da mir in neha klicat vsak dan. Očitno je pa blo, da mi je skozi vse te pogovore že všeč ratal in sem ga spoznala v čisto drugi luči, ampak si nisem hotla priznat, da bi to mogoče res lahko kam peljalo. In je to tut naredu - pustil me je čisto pri miru...
V tem času, ko je obupal in mi dal mir sem pa jest dojela, da mi pa le ni čist vseen in bi nama mogla dat šanso. Poklicala sem ga, da se mu opravičim za moje butasto obnašanje in, da se pomeniva... no in končno sva po 3 mescih njegovega vztrajanja skupi pršla :hearts: ... jest sem bla pa od takrat samo bolj in bolj zaljubljena in sem tut danes!

Ja vem, dolga in zmedena zgodba...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 25. Dec. 2005 12:15

Midva sva pa bleblala na enmu tujemu forumu, kjer sem bla jaz 100 % da sem edina slovenka .. ( optimist :P ) no pa tako eno sobota malo sprasujem kaj bodo kaj delali in mi en tko, simpaticen poba, zmer tak zgovoren, faca pripomne da gredo na bled na koncert. Hm :cool: a vi tudi .... :wink: No in sva odkrila da sva oba slovenca, tam smo skup zural in sva se nekako iz iz prve ujela.... o wau :razz: in zdej sva skupi eno leto in se mal. yaaaaaaaaaaaaay
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
fuzzy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a fuzzy » 17. Feb. 2006 19:49

midva z bivšim sva se pa spoznala na valeti (žurki), kjer je biu varnostnik...in sploh ni biu neki zainteresiran, jst pa tud ne, res pa je, da mi je ceu večer sveti v očke s tisto čudno lučko, ker sm bla pijana...enkrat vmes mi je še uletu, da mam ful lep trebušček...to se mi je zdel zlo lepo...k je blo tk neumestno =)...sam sm preslišala. potem me je pa peljal domov, ker sem bla zlo pijana, bla je že poštena ura, pa me je vprašal, če bi se šla še malo menit tko...v avtu...pa sva se šla...in sva se menla tko tri ure zihr...pol pa me je odpelu domov...jst sm mislla da je to to, sej je biu starejši (sam ne tkoooo zlo), pa me je le nasledni dan poklicau, sva se dobila in ena stvar je sledila drugi...blo je ZLO lepo...=)
aisha3012
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a aisha3012 » 17. Feb. 2006 20:24

hehehe... pravzaprav je kriv moj bivši... mela sem date, s katerega sem šla prav razočarana... grem mimo enega kafiča z velikanskimi okni... vidim bivšega, s kolegom (tud mojim) in še enim prav dobrim tipom... vastopim, prisedem.. se na smet skregam z bivšim... me druga dva čudno gledata... se tip predstavi, pve od kod je... jaz pa tisto: a ti si tisti? od moje najboljše frendice prva ljubezen?! (mimogrede, blo je še v osnovni šoli, ona pa je njega pustila, da me ne boste zdej kje popluvale)... se nasmeje in pravi: ja in ona bo ostala moja edina prava ljubezen... hehe, smeh, si mislim svoje... čez 14 dni je zvohal mene in mojo telefonsko, šla na pijačo... šla na koncert... povem frendici... njena reakcija: bejž stran od njega, pravi ženskar je... in pred 3 dnevi je minilo 7 let in 1 mesec odkar sva skupaj! in ja, moja frendica je še vedno moja najboljša frendica! in ja, super se razumemo :)
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 17. Feb. 2006 23:26

Tle nekje blizu. ;)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 18. Feb. 2006 10:33

Z mojem :hearts: sva se spoznala prek irca. Bil je čist nedolžen čvek. In pol sva se začela pogovarjat po msn-ju zlo pogosto in tut pogovori so bili zelooo dolgi in vroči :razz: . Ampak bil je en velik problem :? ..Imel je punco s katero sta bila že 3.5 let skupi. Vse frendice so mi govorile, da nej pozabm na pogovore in vse k sva si tipkala, k ma itq punco že 3 let in da iz tega nič ne bo Slika , ampak jst sem bila pa že čist Slika .

No čez kake 2 tedna je punco pustil Slika (ampak jst nism mela čist nč zravn pri tem) in čez 2 dni bo 9 mescu Slika.
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 08. Mar. 2006 13:03

biuši je biu prek chata..tale tanou k sm pa zj vanga pa na žurki mojga dobrega kolega..je pršu do mene se predstavu..mene pa skor zložlo :D
baby..life goes on..
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 08. Mar. 2006 13:58

spoznala sem ga prek bivšega fanta :twisted:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]