Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
midva sva se pa spoznala preko irca
, kjer sva se že po 20minutah pogovora zmenila, da se dobiva. najprej sva se orng skregala na ircu (kao oba full frajerja)
pol sva se pa že menla kje in kdaj. No in od tega je že eno leto in sva zaljubljena bolj kot kadarkoli. Aja pa to da sm na ircu spoznala tipa se je zgodil prvič in pomojm zadnjič 

- JJJJJ
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
midva sva se spoznala na eni žurki, v bistvu je praznoval rojstni dan še z enimi kolegi in jst sm pršla na rojstni dan od njegovega kolega, nisem pa vedla, da ima tudi on rojstni dan. Jst sm mu bla baje že takoj všeč in se je tud pozanimal o meni. Tok sva se še parkrat vidla v baru, kjer je prisedel moji družbi, .....in nekega večera pred točno 3 leti in enim mesecem sva :knuddel: in tako je še danes in upam, da bo za vedno, ker ga fulllll ljubim.

-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sem ga poznala na videz že zloo dougo časa in mi je biu vedno simpatičen
Pol čist uradno sva se pa spoznala prek moje frendice (njegove bivše) in šla parkrt vn. Čeprov mene je že taprvič čist zmešu k sva šla sam na pjačo
Pol po pol leta pa sva končno skup pršla in sva zdej že let in pol

Pol čist uradno sva se pa spoznala prek moje frendice (njegove bivše) in šla parkrt vn. Čeprov mene je že taprvič čist zmešu k sva šla sam na pjačo

Pol po pol leta pa sva končno skup pršla in sva zdej že let in pol

-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Hmmm... V bistvu sva šli s cimro obiskat njenega frenda in nazadnje tam spoznali cel kup ljudi - med njimi je bil tudi on. 

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
fr3ya - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
polno enih naklucij. na enmu koncertu sm vidla tipa, k mi je biu res dobr, pol mi ga je frendica predstavla, cez tri tedne sm pa ugotovila, da je bil to tip s kermu sva se ze par mescov zgovarjala po ircu. no, pol sva se pa le zmenla, da se dobiva-tko da sva vedla kdo je kdo 

-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
z mojim lupčkom pa sva se spoznala v našem najljubšem lokalu,ko sma s prijateljico opazovale njegovo dobro ritko!

Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Poznava se že nekaj več kot 4leta. Sma iz istega kraja, tak da sma bla kolega...žurali smo skup itd.pa sma samo enkrat zasrala. Zdej po teh 4letih pa je iskrica preskočila in sma skup! Več kot eno leto!!!
:knuddel:

Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
midva sva se pa spoznala na prvi šolski dan v srednji šoli. ampak si nisva bla takoj všeč. iskrica je preskočla šele čez neki cajta 

~*BoRn 2 Be WiLd*~
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
bivši- spoznala sva se v lokalu, kamor smo več ali manj ob petkih zahajali
bil mi je na prvi pogled všeč, kolega od tedanjega fanta... pa sem ga porisala s šminko... kaj bolj trapastega se pri 16-ih nisem spomnila
... pol pa je bilo fino več kot 3 leta 

Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]