kje in kako spoznat punco?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

orlando
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a orlando » 15. Apr. 2012 9:48

...
Zadnjič spremenil orlando, dne 18. Apr. 2012 17:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 15. Apr. 2012 10:03

Dokler sam s sabo ne boš zadovolen, tud dobr resne zveze ne moreš imet. Najprej sebe zrihtej, potem bo tud punca "prišla".
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 15. Apr. 2012 10:04

Maš odgovor na zs :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Apr. 2012 10:45

Ti raje delaj na svoji samozavesti, skoraj v vsakemu stavku si napisal: zakaj pa bi bila z mano?

Tole ti lahko iskreno povem, in želim da mi kakšna punca potrdi če je re:

Dokler boš imel takšno mnenje o sebi, to mnenje projeciraš čez telesno govorico ali še huje besede, če to počneš boš odbil vsako normalno žensko. Ženske sovražijo takšne izjave, nič ni bolj odbijajočega kot tip ki ima tako mnenje o sebi.

Postani kul z tem kar si, stvari se zgodijo...prijateljstva propadejo, zato se nisi nikoli dolžan nikomur opravičevati zakaj so se stvari zgodile kot so se.

Lahko pa popraviš mnenje o sebi, tukaj pišeš da čepiš doma in resno se vprašaj a si kdaj slišal da je tip doma igral igrice, odprl vrata in tam je bila ženska vsa premočena in rekla: "avto se mi je pokvaril, mokra sem, ali se lahko pogrejem pri tebi?". NE.

Tvoje težave si zakrivil sam, ker si očitno izoliral osebe okoli sebe, nikamor ne greš in še z hladnostjo odbijaš morebitne nove stike. Tvoja rešitev, in čeprav je klišejevsko in piše v vseh knjigah za samopomoč: ponovno odkrij kdo si, pojdi ven, počni zadeve ki te zanimajo in nasploh bolje misli o sebi....

Ker ne glede koliko časa boš porabil da rešiš težave ki so te spravile v takšno stanje, je rešitev potrebna...ne le zaradi punce v lajfu, ampak tudi zaradi same vključitve v družbo. Verjemi, če boš začel počenjati nove zadeve, šel na pijačo z kakšnim kolegom iz preteklosti, ne čepel več doma...se bodo stvari začele same dogajati, in verjemi punce pridejo kjerkoli samo ti moraš biti nekje da se lahko zgodi ta kjerkoli.

Če boš začel pisati izgovore, jih raje ne ker smo to tukaj brali že 100x.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 15. Apr. 2012 10:58

Poslušaj L.Zeppelina :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Apr. 2012 11:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mindy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mindy » 15. Apr. 2012 12:42

Imam enak problem, le da sem punca, ki išče fanta.
Se pa strinjam z nasveti...bi rekla, da večina drži. Ampak v praksi ni tako preprosto. :razz:
Truth is...
We hide because we want to be found...
We walk away to see who follows...
We cry to see who wipes away the tears...
And we let our hearts be broken...to see who comes...and fixes them.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Apr. 2012 13:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Apr. 2012 13:54

^^Mogoč se sliši idealno, da se taka dva najdeta sam na dolgi rok nevem koliko bi taka veza funkcionirala, če bi prišlo do nje. Se mi zdi, da taka oseba kot sta ona dva rabita za partnerja nekoliko bolj močno osebo, ki bi ju gor držala in vlivala samozavest v primeru, da bi se dalo tej osebi sploh ukvarjat z njima.

Vsi prejšnji nasveti se mi zdijo zlo pametni in je pomembno, da se najprej posvetiš sebi, mogoče začneš tudi malo bolj pozitivno razmišljat ker možno, da res oddajaš negativne vibracije v družbo in morebiti tud osebo, ki bi jo lahko pritegnil nezavedno odganjaš od sebe. Če si pa sam ne boš znal pomagat s problemi, ki jih imaš (socialna fobija, itd.) pa mogoč probaj poiskat pomoč. Verjamem, da ni lahko ampak se tudi da, če je le močna volja.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Stina3 » 15. Apr. 2012 14:40

Strinjam se z vsem, kar pravijo uporabniki nad mano. Edino, kar mogoce zveni malo ostro, je, da si si sam kriv za nastalo situacijo. Jaz sem imela izkusnjo s fantom, ki je imel socialno fobijo in lahko gre za globoke psiholoske probleme, ki jih sam mogoce ne mores resiti. Si razmisljal o kaki posvetovalnici, mogoce kakih knjigah na temo kognitivne terapije?

Je pa definitivno res, da moras najprej resiti svoje probleme, preden si zacnes iskati partnerja. Saj ves, kaj malo klisejsko pravijo... Drugih ne mores imeti rad, dokler nimas rad samega sebe. Pa se v tej situaciji je vecja verjetnost, da bos nabasal na kako kozo, s katero bos ostal, ceprav ne bo vredu zenska. Ker bos pac mislil, da ne mores dobiti boljsega.

Moj nasvet je, da najprej zacni delati na spreminjanju svoje miselnosti, pa ce se slisi se tako tezko. In obnovi stara prijateljstva, ko bos spet imel dobre prijatelje, bos tudi pridobil na samozavesti.
orlando
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a orlando » 15. Apr. 2012 14:49

To si pomoje mal narobe razlagate al pa je pri meni samo drugače...ni situacija taka, da bi zunaj izpadel sramežljivo, tiho, brezvoljno al pa kot nevemkak emo (če lahko ta izraz uporabim). Mislim da delujem nasprotno celo, edino pač ker se delaš hladnega mogoče pač ne deluješ kot prijazen na prvi pogled, mislim pa da ni tak da bi koga odbijal al pa kazal pretiran strah navzven. To so bolj borbe v tvoji notranjosti ki jih okolica mogoče niti ne opazi, razen da ne deluješ dostopen preveč.

Jaz mislim da bi se lahko hitro "normaliziral" ... nekaj dni nazaj sem se v bistvu prvič pogovarjal z punco ki bi mi bla všeč dlje časa (facebook) in ko sem šel med tem časom v trgovino, prvič v zadnjih letih nisem čutil nobene socialne fobije in sem se počutil nekako normalno, nobenih problemov ali negativnih misli, mislim da sem imel celo nasmeh na obrazu cel čas. Tako da upam rečt da bi rabil samo kakih 14 dni pa bi lahko začel normalno funkcionirat kar se tega tiče, ampak je pač problem se odpret in vedet da bo vse ok, da te nebo nekdo imel za čudnega ko bo videl vse te tvoje težave in napake ki jih na večini ljudi ni...pravtako mislim da sem v bistvu pozitivna oseba kar se tiče družbe, za hece in nikakor nisem tak pomoje da bi deloval negativno na okolje al pa da bi zdaj šel koga s katerim se pogovarjam obremenjeval s takimi stvarmi glede svoje samopodobe v živo. Mislim da mi manjka res samo en korak.

Tudi jaz mislim da dva taka ne moreta preveč dobro funkcionirat...tudi glede punce bi si želel tako ko je "gobčna" in ima obilo humorja, ne pa neko sramežljivo, ker da se zna hecat se mi zdi enako pomembno kot izgled, vsaj meni. Je pa tudi res da vas večina ne ve kako se počutiš če imaš za sabo tako drugačno in izstopajočo zgodbo kot večina ostalih in te je strah odziva in mislim da normalno da te tolče po samozavesti.
orlando
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a orlando » 15. Apr. 2012 14:51

Stina3 napisal/-a:Moj nasvet je, da najprej zacni delati na spreminjanju svoje miselnosti, pa ce se slisi se tako tezko. In obnovi stara prijateljstva, ko bos spet imel dobre prijatelje, bos tudi pridobil na samozavesti.

to je nemogoče, ker prvič nočem met stika z ljudmi ki te obrekujejo in zaničujejo, zasmehujejo... kot drugič, pa več ne živim v tistem kraju že 4 leta.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Apr. 2012 14:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Apr. 2012 15:06

saj ni čudno da je tip obupan, če pogledaš da punce vsaka malenkost takoj odbije in ni nič potem.. če človek kar naprej kaj takega doživlja jasno da nima nevem kakšnega poguma..

kikyca, dvema takima ki sta sramežljiva in taka velik pomeni že to da sta se našla :) precej bolj kot pa samozavestnim ki imajo pogum k vsakemu pristopit.
hej norci :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 15. Apr. 2012 15:12

^^ To je res, pri (nekaterih) samskih prjatlcah vidm kake bedarije jih motjo pr tipih. En je 5 cm premejhn, drug se smešn smeji, en pa čudn jé. Wtf? :D Sam sej tipi so pa isti, usak pozab na svoje napake in išče v partnerju perfekcijo.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]