"Keš pičke"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
..pa če je fantom vseeno in so srečni skupaj.. superca
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- maja200
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
no da vam povem celotno zgodbo, kaj se mi je zgodili. končala sva pršu je naspsihiran me prefukov(mam lažji pretres možganov) pol je še doma znoru in se odloču da gre v komuno ker je baje bil na drogi ves čas. njegovi tastari mi hočjo dat keš pač zato kar mi je naredu, vse kr mi je dolžn, da ostanemo v stiku s tastarimi njegovimi. dajejo mi možnosst da ga grem tožt tid. ampak ne grem. tko ženske da samo v poduk , preverte svoje moške, da se vam kej podobnega ne zgodi, ker tega ne privoščim nobenmu.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Zdaj pa lahko odpreš novo temo z naslovom "Kako v pol leta ugotoviti, če fant jemlje drogo?".
Upam sicer, da bo tvoje okrevanje čim hitrejše.
Upam sicer, da bo tvoje okrevanje čim hitrejše.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
brez zamere punca, upam da ne izpadem napadalno, ampak kako da v pol leta ne ugotoviš, da se tvoj fant drogira? npr. moj fant kadi travo, in že po pokajenem đointu takoj ugotoviš, da je nekdo zadet, kaj šele po kkšnih trših drogah, predvidevam pač, da ni šel v komuno zaradi travice?
drugač ti pa želim čimprejšnje okrevanje
drugač ti pa želim čimprejšnje okrevanje
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ej, če nimaš pojma o drogah, zlahka najebeš, koga češ.
Moj kolega je na koki, speedu in travi, pa njegova ženska sploh vedla ni.
Neka oseba je ne horsu, pa me še večkrat folk sprašuje, češ, zakaj ima dolge rokave, ko je zunaj toplo ipd
.
Spet kar se trave tiče marsikdo sploh nima nekih opaznih znakov.
Plus agresija se pri večini drog ne pojavi, najbolj značilna je v obupu ljudi, ki so na H, razburjenost je značilna tudi za folk ki uživa khat.
Moj kolega je na koki, speedu in travi, pa njegova ženska sploh vedla ni.
Neka oseba je ne horsu, pa me še večkrat folk sprašuje, češ, zakaj ima dolge rokave, ko je zunaj toplo ipd

Spet kar se trave tiče marsikdo sploh nima nekih opaznih znakov.
Plus agresija se pri večini drog ne pojavi, najbolj značilna je v obupu ljudi, ki so na H, razburjenost je značilna tudi za folk ki uživa khat.
-
ok je že res, da js nekaj o drogah pojma imam, (ne iz lastnih izkušenj, da ne bo pomote), ampak se mi zdi, da so znaki pri teh trših drogah res očitni.. okej pri speedu in koki še nekako razumem da ne dojameš.. pri horsu, halucigenih drogah, teh extasijih in teh rečeh, se mi zdi pa da je stvar kr precej opazna.. ne vem, mogoče bi mogla vidt mal več primerov
sicer pa tut ni blo rečeno na kterih drogah je ta fant bil..

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
S prve roke lahko povem, da znajo nekateri ljudje zelo dobro skrivat zadetost. Sploh tisti na koki. In verjamem, da velika večina izmed vas ne bi ugotovila, da je fant zadet, sploh, če se je občasno zadeval že preden sta se spoznala. Seveda govorim o tistih, ki jim droga še ni pustila fizičnih znakov in načela njihovega zdravja ter močno vplivala na njihovo obnašanje. Drugače sama takoj ugotovim, kdaj kdo kadi travo, je na horsu ipd, ampak za enega kolega pa res ne bi nikoli ugotovila, da je na koki, prav tako pa to kar nekaj časa ni ugotovila njegova punca (skupaj sta živela), ne njena družina, čeprav so bili v stiku vsak dan.
Tako, da še dobro, da si se ga rešila, preden bi ti povzročil še kaj hujšega kot pretres možganov.
Tako, da še dobro, da si se ga rešila, preden bi ti povzročil še kaj hujšega kot pretres možganov.

-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
maja200 napisal/-a:njegovi tastari mi hočjo dat keš pač zato kar mi je naredu, vse kr mi je dolžn, da ostanemo v stiku s tastarimi njegovimi.
Ženska, bejži od tega tipa čim dlje kot lahko ! Ne zastopim zgori citiranga: zakaj in s kom naj bi ostala v stiku ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
ma pober mu vs keš k ga ma oz ga bo dubu če kje dela pa ga brcn čez vrata...da te izkorišča za keš...to ni dobra zveza...nevem..vo je moje mnenje...ti pa nared kr ti je najbolj...papa
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Tonja napisal/-a:Starša od njega želita, da še ostanejo v stikih.
In starša od njega sta njej pripravljena vrniti denar, ki ga je posodila bivšemu fantu.
Tak nekak.
Zakaj pa ?

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam