kemija ali razum? (pri izbiri partnerja)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 17:48

Ni mi pa treba v vseh temah sledit in izzivat!! :evil:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 14. Nov. 2010 18:00

Sej lahko moje poste tudi ignoriraš a veš. Če ti je pa dolgčas in zato odgovarjaš, pa tudi sama sodeluješ v debati.

Sicer pa kar verjamem, da mora bit človeku, ki na forumu redno uporablja vseh svojih 16 nickov, izredno dolgčas v življenju. :P
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 18:06

Kaj te moti? Smeški so najbrž tudi tebi dovoljeni uporabljati.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Nov. 2010 20:46

joooj, menim, da imas ti drugacen problem! Bom malo obrnila besede! Razmisli zakaj si zberes nedostopnega tipa? ti podzavestno vnaprej ves da ne bos nic pocela z njim, ampak zmeraj zberes tip s katerim ze sama ves, da ne bos, in zmeraj ko se pred tebe javi oseba, ki hoce biti s tabo, ti jo zavrnes, ker si zmislis en X razlog, da si bos dala opravicilo sebi, zakaj noces biti z njim, a ne da? in ta razlog zaradi katerega zavrnes moskega je ful banalen, a ne da? A se del tebe mogoce boji, da bo prizatet? Ti pravis da si pripravljena se vezati, ampak menim, da se ti bojis zveze? Razmisli nekaj o svoji preteklosti, ali obstaja nekaj glede moskega spola, da te je prizadelo? Daj mi odgovori, so tvoji starsi mogoce loceni??[/b]
joooj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a joooj » 14. Nov. 2010 21:14

Ne, moji starši niso ločeni, doma mam lep zgled skoraj popolne zveze in to opazim tako pri starših kot pri bratu in njegovi punci. Tudi ožjen sorodstvu noben ni ločen.
Glede tistega X razloga. Ja a ni fora rauno v tem, da ko pravega srečaš ne vidiš nobenga razloga zakaj nebi bil z njim in se enostavno prepustiš ter ne razmišljaš več. Meni manjka ta klik pr nekom, da veš da se splača vlagat v odnost ravno z tisto osebo.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 21:42

Kaj pa, če se mogoče bojiš to, da ne boš mela tolk uspešne veze kot jo majo tvojini najbližji? Da iščeš tako popolnega partnerja kot ga majo oni.

Kakšnega partnerja si pa želiš?
joooj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a joooj » 14. Nov. 2010 21:58

Mogoče tut to. Moji so od mene vedno zahtevali popolnost na vseh podorčjih. Vedno so bli zlo skrbni in zaščitniški, zato kot najstnica nisem bla kot ostali, ampak pod strogim nadzorom, pa nisem se smela s kom dobivat, ker sem ˝bla skoz premlada˝ in bo zato že čas. Saj vem, da to ni bil slab namen in ker sem sčasoma dokazala, da sem odgovorna in zrela, me niso omejeval več. Pa večkrat znajo kritizirat druge, v smislu joj kakšnega fanta/punco si je našu/našla. Sam a bi lahko bil v tem vzrok, da me en normaln tip fizično ne privlači?? Zakaj me pa pol drugi privlačjo, še preden jih spoznam in ugotovim kak namen majo?
Drugače pa od fanta pričakujem podobne interese, zanesljivost, resnost.... Pač ljubeč odnos in poleg tega upam tut na privlačnost, da bom začutla tisto nekaj posebnega. Je to preveč?
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 22:01

Ne, maš povsem normalne želje. Mogoče se sam bojiš, da navš izpolnila pričakovanja drugih.

Ne štekam pa zakaj te normalni tipi ne privlačjo, nenormalni pa te. Zdaj se mi je pa porajal vprašanje kaj pe če hočeš nekaj kontra kot ostali.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Nov. 2010 22:01

joooj, jaz ti verjamem, ker sem se vedela podobno kot ti! Mene mi ni jasno, kako lahko clovek cuti kemijo do vec oseb? meni se je zgodilo do zdaj, da zacutim pravo kemijo samo do enega fanta, pa zdelo se mi je, da hitreje bom docakala, da bo meteor padel z nebesa kakor da bom najdla tisto kar je pravo za mene! res mi ni jasno, kako lahko eni ustvarijo 10 zvez, a to pomeni 10 razlocnih kemij al kaj? drugi pa iscejo neko prekleto posebno kemijo in komaj ustvarijo 1 zvezo! Ce ima kdo kaksen odgovor, naj napise!
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 22:04

Pomoje nekdo točn ve kaj išče, zato si vstvar 1 vezo, drug pa ne ve kaj išče in tako poskusi 10 vez.
joooj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a joooj » 14. Nov. 2010 22:14

Jes sem cutla kemijo do več oseb, ampak vsakič je blo različno, drugače in tu je izstopala ena posebna kemija, sam je pač bla druga neizvedljiva situacija, da ni pršlo do zveze. Tak da definitivno nisem do vseh čutla enako intenziteto privlačnosti, če temu lahka tak rečem. Sam zej nevem ali lahko pričakujem, da se mi bo ponovila taka vlka privlačnost do drugega, al pa se moram sprijaznit z manj?
Ja tu se pa pol lahko vprašam, ali vem kaj hočem pa si zato ne ustvarim 10 slabih vez preden spoznam 1 kvalitetno vezo, tako kot si želim, ali pa sem res zakompleksana :)
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 22:17

Jaz ti želim, da spoznaš vredu fanta, ki bo prijazen, lep, pameten,... z veliko kemije. Ampak ne razmišli preveč, vzem si čas in ne hiti. Težko je kr neki predvidet za naprej. Saj jaz tud še čakam - in neki se mi že kaže na obzorju.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Nov. 2010 22:19

joooj, nisem vidla tvojega posta, meni si mi dala odgovor na vprasanje, problem je v druzini, ti isces popolnega fanta ki bo ispolnjeval pricakovanja tvoje druzine, ne pa tvoja pricakovanja, in to je seriozen konflikt, ki sem ga jaz tudi imela sama s sabo! Tebi je lazje sanariti o nedosegljivega fanta, ker podzavestno ves, da nikoli ga ne bos bojs spoznala, in tudi tvoja druzina ga ne bo, in k tebi se dogaja to, da ko realno se ti pribliza kaksen tip, ti avtomatsko ga zavracas, ker sumis da to ni popolno, ampak popolnost ne obstaja, moras se razbremeniti in dati stran vzorce ki ti jih nalaga druzina, da tvoj fant mora bit ful izobrazen, visok, lep...iitn.itn...starsi vsekakor ti zeljijo najbolse, ampak ti moras dati priloznost nekomu, daj probaj in si ne delaj tenzije, da bo to tvoj izbranec do konca zivljenja, zaradi tega ti tesko najdes tisto kemijo, ker imas prevec ovire v glavi! Verjemi isto se je meni dogajalo!
joooj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a joooj » 14. Nov. 2010 22:38

Hmm...sem se nekako našla v tvojem postu, Akvamarin. Sam a misliš da mam tote vzorce tak podzavestno v seb da me tok ovirajo da se sploh ne zavedam? Ko se v enga zagledam pa si mislim da je ok tip, nikol zraven ne pomislim: kaj bo pa mami rekla? Pr enih pa včasi kr neki cincam, al bi al nebi bil vredu...tak da pol avtomatsko tip odpade, ker si mislim da dokler mam dvome to ni to. Možno da so tule kaki zakoreninjeni vzorci..al ka jes vem.
Se mi pa mal mudi priznam..ker vem da je vsako leto težje in se bojim da se mi bo tole stalno ponavljal. Mislite da bo čez npr. 5 let pa lažje? Ne, nebo!
Se pa tut tega zavedam, da ni nujno prvi fant tisti pravi...mogoče bo to komaj 5. ki ga spoznam. Sam se mi pa zdi brez veze it u vezo s kerim, če že v naprej presodim da pa itak nebo dolgo trajalo, dokler bo pa pač bo. Razmišljam tko, da se z nekom spustiš v vezo in upaš da bo za skoz, pripravljen si pa da se zna kdaj končat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Nov. 2010 23:07

...
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 25. Nov. 2011 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov