kemija ali razum? (pri izbiri partnerja)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Nov. 2010 15:41

Se zanimam za naslednjič :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 13. Nov. 2010 15:46

Tud prav, če ga zdaj maš.
joooj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a joooj » 13. Nov. 2010 16:50

Eući* napisal/-a:karma :) ..ampk tut tega se da osvobodit ...
a bi lahko še mal bl opisala situacijo, u kakšnih okoliščinah ponavad spoznavaš te tipe ,..prou veš da so u vezi, al pa d jih ne zanimaš, pa te to še bolj podžge ,..mogoče pa rabš stalno en izziv, da se dokažš ..mogoče tut ta tekmovalnost, da si lahko bolša k ta punca ...res še mal bl opiš use skp :wink:

Gre za različne tipe, ki jih ponavadi spoznam prek skupnih prjatlov. Tip mi je npr. všeč in zlo se mi zdi da je stvar obojestranska. Greva na pijačo, pade že kak poljub, pošlje mi kakšn lep sms, pal pa nakoncu reče da mu še ni za resno, al si pol nakoncu najde drugo, ker ima več punc med katerimi izbira. Al pa se pri spet drugem nakoncu izkaže da išče sam ONS. Spet pri enem drugem, ko ga opazim in začnem tuhtam kk se mu naj približam pol zvem da ma punco, al ga pa vidim z drugo. Se mi je že tut zgodlo, da mi je bil en všeč, pa sem pol zvedla da živi v tujini, ful daleč vstran, da stvar itak nebi bila izvedljiva. In podobne situacije.....

Po drugi strani pa mam pred sabi in za sabo kar nekaj fantov, dobrih po srcu, iskrenih in pametnih z podobnim razmišljanjem ko jes, ki so se zanimali zame, me vabili na pijače.... Na videz so sicer kr lušni ampak meni nič posebnega, ni kemije, ni privlačnosti, nič kar bi rekla wau. Ni to to, ni tistega občutka da komi čakam da ga vidim, da grema kam, nič me ne vleče k njemu. Pa so vredu fantje in z njimi bi se dalo met fajn resno zvezo.

Pol pa mi drugi rečejo, da sem si sama kriva, da sem preveč zbirčna, da čakam idealnega. Tega ni, to vem! Ampak baje je to to, kar imam pred sabo in bi mogla izkoristit take šanse. Jes pa le delam po svojem občutku, ki mi pravi NE s takimi. Zato pa sprašujem ali kemija al razum ali idealne kombinacije, ali sem pa res zbirčna.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 14. Nov. 2010 12:15

neznankan napisal/-a:Na žurih in po lokalih so eni in isto tipi skoz. Tam ne boste mele kaj dost za izbirat. Sploh pa resnga ne.

Spet ti stereotipi... Jaz sem mojega bivšega spoznala zunaj, pa tudi malo morje parov poznam, ki so se spoznali na tak način. (bivši je iz drugega razloga) Se pravi potem takem lahko tudi moški reče za žensko, ki zunaj žura, da je neresna in da ta pa že ni za resno zvezo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Nov. 2010 13:30

joooj napisal/-a: Kaj pa menite kere druge osebnostne in karakterne stvari (razen strah pred bližino) bi še lahka ble krive, da se nekdo vedno zaplete z nedoseglijvimi?

Nekoliko si otročja, samo to.

Rada bi vezo, pri tem se pa oziraš na kriterije, po katerih lahko dobiš edino kak dober ONS.

To ne gre.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 17:12

Lilah napisal/-a:Spet ti stereotipi... Jaz sem mojega bivšega spoznala zunaj, pa tudi malo morje parov poznam, ki so se spoznali na tak način. (bivši je iz drugega razloga) Se pravi potem takem lahko tudi moški reče za žensko, ki zunaj žura, da je neresna in da ta pa že ni za resno zvezo.

Ne trdim da drži 100%. Povem pa svoje izkušnje. Je pa čist odvisno kaj iščeš in kakšnega karakterja si. Jaz sem športni in ne gostilniški tip in zato iščem sebi enake.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Nov. 2010 17:16

^^en mali nasvet: malce popravi zadnji stavek, ker tkole hecno izpade..in me ob tem fuuul prsti srbijo, da ne napišem zdej česa drugega manj prijaznega. :P
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 17:21

A misliš punca?

Tip človeka je blo mišlen.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Nov. 2010 17:26

nevermind...spet bi se samo ponovila zgodba iz tiste druge teme.."jz zadevo vidim tko" - "ampak se motiš v svojem videnju" - "wtf"
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 17:28

No lepo, da to takoj poveš. Sem mislila, da da je že po imenu jasno, da sem ženska.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 17:38

:bussi: Joj kak ti srčako neduješ.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 14. Nov. 2010 17:39

Ja, samo matjazd je moški, kaj pa zdej?

:lol:
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 17:40

Ja skor logično ja. A si od dol, da tega ne štekaš čist dobr?
Te naglas jeb*?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 14. Nov. 2010 17:46

:lol: :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov