Kdo naj bi povabil na pijačo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sej te razumem slovenc, da braniš take, če si sam tak. kr tolaž se
celjanar, če bi ti bla res ušeč, bi me ogovoril.
celjanar, če bi ti bla res ušeč, bi me ogovoril.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Heruur napisal/-a:Tebi je 72 % punc simpatičnih O.o????? Seriously?
jap. sem zelo nezahteven poba. jaz pod simpatično punco dam tisto, za katero si lahko predstavljam, da bi z lahkoto seksal, če bi se ponudla priložnost. In takih je ziher 70 posto
seveda pa za overall simpatičnost treba met kaj druga kot pa samo izgled.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
White_Widow napisal/-a:da braniš take, če si sam tak. kr tolaž se
hvala enako
meni je tudi velik punc zadovoljivih po videzu. mogoče ne ravno 70 posto, ampak vseen velik. zato pa bolj gledam na notranjost..
hej norci
-
kaj naj se tolažim, s čem? men ni problem ogovort tipa, sam s takim ne mislm met nč.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Heruur napisal/-a:Ne, kot rezerve obtičijo ženske, ki vizualno niso dovolj appealing. Če govorim zase - če mi ženska vizualno ne potegne, ji noben prvi pristop in nobena pamet ne bo pomagala. Če pa je vizualno vsaj sprejemljiva, pa jo lahko ravno to premakne višje na lestvici (nota bene: rekel sem višje, ne na vrh).
A moski res ne opazate, da po lepoti vecina zensk je povprecnih?Dioniz je napisal nekje 70% in ima recimo prav, kar se tice vizulanosti zenske.
Lepota zenske izhaja iz glave moskega, sam moski ne razumete procesa zakaj vam ena zenska ratuje konkretno lepa.
Lovec tudi loci med dobrim in slabim plenom. Pac, ko lovec gre v lov in pri tem vlozi nekega napora, potem povsod bo govoril kako je ulovil dobega plena.
Ko pa lovec dobi plena, ki se sam nastavlja in caka na lovca, da dvigne pusko in ga ustreli, potem je jasno, da se gre za slabega plena.
Zenska sicer lahko prevzame vlogo osvajalca, sam to bo palilo pri tistih moskih, ki imajo dominatnejso/izrazitejso materjo v druzini, oce pa bolj tihe narave ali umaknjen. Pac, taki moski so vajeni, da jih zenska oskrbi in se pocutijo prav udobno pri tem.
- Heruur
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2011
Seveda je večina žensk povprečnih. Definicija povprečja je "kakršna je večina". Dioniz pravi, da mu vizualno za seks odgovarja okoli 70 % žensk. Reči, da ima prav, je rahlo smešno. Meni vizualno za seks pač ne odgovarja tako visok odstotek. Obstajajo moški, ki bi poseksali karkoli z luknjo, obstajajo moški, ki nočejo seksati, če niso na smrt zaljubljeni in obstajamo taki, ki imamo razmeroma visoke kriterije glede žensk, s katerimi se želimo iti horizontalno salso xD. Tu ne moreš govoriti o prav in narobe.
Lepota ženske do neke mere izhaja iz glave moškega. Absolutni standardi lepote pač obstajajo. Hourglass postava in simetričen obraz. Lastni okus pa potem vpliva na ostale detajle. Nisem pa še slišal za moškega, ki bi mu ženska, ki jo je kdaj označil za fugly, kar naenkrat postala konkretno lepa.
Lovec loči med vzroki za lov. Ko gre lovit, ker je lačen (beri: seks), bo izredno zadovoljen, če se mu plen nastavi pred puško. Če pa gre lovit zato, ker hoče dobro trofejo (beri: bodočo go. Lovec), pa bo izbral plen, ki ga bo ocenil za najboljšega, ne glede na to, kako zahteven bo lov sam po sebi.
Trajanje in zahtevnost lova nista premo sorazmerna z našim mnenjem o kvaliteti ženske. Če ugotovimo, da se ženska pusti dolgo osvajati zato, ker se hoče iti neke igrice, kazati neko kvazidominanco ipd. ter ne zato, ker se hoče prepričati, ali smo najboljša izbira zanjo, ji lahko to prileti v glavo kot bumerang. In obratno - tudi če se poseksata na prvem zmenku, pa imamo občutek, da to ni ravno njen standardni modus operandi, ji tudi to ne bo šlo v minus, prej v plus.
In nikjer nisem rekel, da ženska naj prevzame vlogo osvajalca. Rekel sem, da če prva pristopi, dobi plus točke. Naprej pa itak zadeve morajo teči kot ples - oba morata svobodno in z improvizacijo po možnosti plesati svoje korake, pri čemer bi tip naj nakazoval smer, seveda tako, da se imata oba dobro.
But maybe it's just me
P.S. Ženske, ki jamrajo, da jih tip ni hotel, ker so se prehitro dale dol z njim, so isti loleki, kot moški, ki jamrajo, da jih ženska ni hotela, ker so nice guyi xD Pri tem prve prikladno ignorirajo, da so očitno dale tipu občutek, da je to njihova stalna praksa, slednji pa ignorirajo dejstvo, da se morda obnašajo zelo prijazno a popolnoma brez kakršnekoli samozavesti in ponosa.
Lepota ženske do neke mere izhaja iz glave moškega. Absolutni standardi lepote pač obstajajo. Hourglass postava in simetričen obraz. Lastni okus pa potem vpliva na ostale detajle. Nisem pa še slišal za moškega, ki bi mu ženska, ki jo je kdaj označil za fugly, kar naenkrat postala konkretno lepa.
Lovec loči med vzroki za lov. Ko gre lovit, ker je lačen (beri: seks), bo izredno zadovoljen, če se mu plen nastavi pred puško. Če pa gre lovit zato, ker hoče dobro trofejo (beri: bodočo go. Lovec), pa bo izbral plen, ki ga bo ocenil za najboljšega, ne glede na to, kako zahteven bo lov sam po sebi.
Trajanje in zahtevnost lova nista premo sorazmerna z našim mnenjem o kvaliteti ženske. Če ugotovimo, da se ženska pusti dolgo osvajati zato, ker se hoče iti neke igrice, kazati neko kvazidominanco ipd. ter ne zato, ker se hoče prepričati, ali smo najboljša izbira zanjo, ji lahko to prileti v glavo kot bumerang. In obratno - tudi če se poseksata na prvem zmenku, pa imamo občutek, da to ni ravno njen standardni modus operandi, ji tudi to ne bo šlo v minus, prej v plus.
In nikjer nisem rekel, da ženska naj prevzame vlogo osvajalca. Rekel sem, da če prva pristopi, dobi plus točke. Naprej pa itak zadeve morajo teči kot ples - oba morata svobodno in z improvizacijo po možnosti plesati svoje korake, pri čemer bi tip naj nakazoval smer, seveda tako, da se imata oba dobro.
But maybe it's just me
P.S. Ženske, ki jamrajo, da jih tip ni hotel, ker so se prehitro dale dol z njim, so isti loleki, kot moški, ki jamrajo, da jih ženska ni hotela, ker so nice guyi xD Pri tem prve prikladno ignorirajo, da so očitno dale tipu občutek, da je to njihova stalna praksa, slednji pa ignorirajo dejstvo, da se morda obnašajo zelo prijazno a popolnoma brez kakršnekoli samozavesti in ponosa.
-
od biraća nema jebaća!
-
to pa ni tvoja stvar
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
horus, se strinjam, da absolutni standardi glede lepote obstajajo, sam vseeno dostih lepotic je nesrecnih v ljubezni ali celo dozivijo, da se jim moski posmehujejo. Iz katerega razloga pa? Saj so vizualno recimo prave bombe.
Nikoli nisem si mogla razloziti, zakaj ene zenske prezivijo ure in ure v kozmeticnih salonih? Vse naredijo za svoj videz ne naredijo pa nicesar za svoj duh. Sem spoznala ogromno punc, ki so dobesedno brez duha in karizme. Stojijo zrihtane v nulo, fizicno lepe, ne zacutis pa nobenega pretoka energije, celo zacutis pritisk.
Da se razumemo, skrb za videz je pomebna stvar, je pa za moje pojme veliko bolj pomeben duh osebe. Nazalost telo je sam materija, ki se obrabi.
Zame lepa zenska je tista, ki ima odprti tok energije, je prijetno nasmejana in karizmaticna, v oceh pa ima polnega sjaja. Taka zenska je prijetna druzba in se moski prijetno pocutijo zraven take zenske in jo tudi povabijo na zmenek. Poudarjam, da ne govorim o izrazito grdih osebah, ceprav tudi tisti najdejo svojo sreco.
^^S tem se pa popolnoma strinjam.
^^Vecina zensk pa pricakuje od moskega vec kot seks, ker se hitro navezejo.
Nikoli nisem si mogla razloziti, zakaj ene zenske prezivijo ure in ure v kozmeticnih salonih? Vse naredijo za svoj videz ne naredijo pa nicesar za svoj duh. Sem spoznala ogromno punc, ki so dobesedno brez duha in karizme. Stojijo zrihtane v nulo, fizicno lepe, ne zacutis pa nobenega pretoka energije, celo zacutis pritisk.
Da se razumemo, skrb za videz je pomebna stvar, je pa za moje pojme veliko bolj pomeben duh osebe. Nazalost telo je sam materija, ki se obrabi.
Zame lepa zenska je tista, ki ima odprti tok energije, je prijetno nasmejana in karizmaticna, v oceh pa ima polnega sjaja. Taka zenska je prijetna druzba in se moski prijetno pocutijo zraven take zenske in jo tudi povabijo na zmenek. Poudarjam, da ne govorim o izrazito grdih osebah, ceprav tudi tisti najdejo svojo sreco.
Naprej pa itak zadeve morajo teči kot ples - oba morata svobodno in z improvizacijo po možnosti plesati svoje korake, pri čemer bi tip naj nakazoval smer, seveda tako, da se imata oba dobro.
^^S tem se pa popolnoma strinjam.
Lovec loči med vzroki za lov. Ko gre lovit, ker je lačen (beri: seks), bo izredno zadovoljen, če se mu plen nastavi pred puško.
^^Vecina zensk pa pricakuje od moskega vec kot seks, ker se hitro navezejo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Heh, ravno sem naletela na tole, kr paše v to temo : http://www.gagism.com/are-you-effing-kidding-me/
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov