Kdo naj bi povabil na pijačo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 07. Maj. 2012 22:49

jah zame sramežljiv tipček pač nikol ne bo taprav dec.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 07. Maj. 2012 23:02

za nas pa take punce nikol prave zrele ženske :nixweiss:
hej norci :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Maj. 2012 23:35

Heh, zato pa je potem tok tipov, ki skoz pljuvajo čez hladne princeske in tok žensk, ki tečnarijo, da se jih preveč osvaja (ker jim je pač grd dec) :D pač če ti je nekdo všeč pristopiš, hitro izveš pri čemu si in to je to.

Sicer pa, če bi ženske sprejele to, da moški ne pride do njih in jih ne povabi ven, kot jasno sporočilo, da pač ni zainteresiran, nebi blo tok stokajočih žensk, ki se konstantno sprašujejo kaj naj nrdijo, da dobijo pozornost nekega tipa, zakaj jih ne pokliče, kaj je mislil s to in to besedo bla bla bla..Namesto, da bi same mal jajc zbrale, vprašale kako je na stvari, ne pa kot "hladne princeske", za kar jih moški označujejo, čakale na korak tipa.. Ampak ne, ženske tega, da moški ne pristopi ne razumejo kot znak, da on ni zainteresiran, ampak bodo še naprej kot mačke okol vrele župe skaklale okol tipa, iskale načine, kako mu past v oko, zapeljevale in ostalo, same pa nebi preprosto pristopile. Meni se osebno to zdi otročje, izguba časa in totalno nezrelo, kot da se ženske nebi bile sposobne soočit z zavrnitvijo, ampak morajo one biti tiste, ki bodo odločale kateri samec je najprimernejši in bodo one izbirale.
Na koncu pa se tako ali tako veliko žensk sooča s problemom, ko kar hrepenijo po decu, ki ne kaže nikakršnega zanimanja zanje. Dost paradoksalno, preseneča me pa tud to, da vas dosti podpira tak način delovanja med žensko in moškim.
It was forever..but it didnt last long..
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 08. Maj. 2012 2:16

ma ne vem, jaz nimam problema s tem, da bi koga povabila na dejt niti me ni strah zavrnitve, ampak z leti ugotavljam, da take vrste moški, ki se pustijo vabit namesto da bi sami kam povabili, pač niso zame. ker recimo, da je vseeno še dovolj zakoreninjena ta miselnost med ljudmi, da naj bi moški povabil. zakaj torej ne? kak drug razlog lahko ima razen, da ali nima jajc za to ali pa mu dotična ženska ni všeč? po drugi strani pa ženska, ki tipa ne povabi ven ni nujno hladna princeska; obstaja neskončno načinov, kako dati nekomu vedeti, da ti je všeč.

te zmenkarije postajajo vedno težje, ker ni nekih družbeno sprejetih obrazcev dvorjenja ali kako naj se izrazim. ni jasno, kdo pije in kdo plača :lol:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Maj. 2012 9:10

maniac napisal/-a:ali pa mu dotična ženska ni všeč?

Ja kar je v 80 odstotkih primerov oz. vsaj ne nas prvi pogled (to je sicer koncept, ki ga marsikatera ne razume), ker možnost, da bi tvoje povabilo sprejela kaka pune lušna bomba, ki se zaveda svoje lepote in se temu primerno nosi je enaka poplavi na Šmarni gori. Od ostalih 80 odstotkov punc pa nam je itak vsaj 90 odstotkov vsaj simpatičnih, torej je bazen zelo velik, zato, nas kr očarajte, če hočete povabilo, drugače pa same povabite. Običajno povabila ne zavrnemo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Maj. 2012 11:36

sam neki naj bo jasno. če se punca poskuša približat, ampak se boji ker je sramežljiva, je to čist nasprotno od hladne princeske. to pravimo tistim ki sedijo križem rok in čakajo da se jim bo ravno tisti ki je njim všeč prišel klanjat in jih osvajat.. (ali so pa ubistvu tud one sramežljive sam uporabljajo to kot izgovor :P )

se pa popolnoma strinjam z dionizom :top:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Maj. 2012 12:29

če me tip ki mi je všeč ne povabi na pijači ma ziher dioptrijo pa me zato ni opazu - se morm prit bližje pokazat, ppotem pa ker sem že lih tam ga še na pijačo povabim ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 08. Maj. 2012 14:34

Dioniz napisal/-a:Od ostalih 80 odstotkov punc pa nam je itak vsaj 90 odstotkov vsaj simpatičnih, torej je bazen zelo velik, zato, nas kr očarajte, če hočete povabilo, drugače pa same povabite. Običajno povabila ne zavrnemo.

Tebi je 72 % punc simpatičnih O.o????? Seriously?

Zdaj pa ne vem, ali sem jaz tako zelo izbirčen, ali pa ti tako zelo nisi xD Se mi pa zdi čudno, da bi ti vizualno palilo 72 % žensk.

Je pa res, da povabila običajno ne zavrnemo, če nam ni reeees anti ženska.

In ja, sem v taboru, da se morajo moški sprijazniti, da bodo pač oni morali izvajat prve korake. Kar je kul, ko se navadiš :P

Po drugi strani pa ženska, ki ima dovolj jajc, da sama pristopi, dobi ogromno plus pik in si bistveno izboljša možnosti. Seveda če tip ni pristopil, ker je ni registriral in ne zato, ker mu ne potegne (no pun intended).
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 08. Maj. 2012 15:07

White_Widow napisal/-a:jah zame sramežljiv tipček pač nikol ne bo taprav dec.

+. Če te niti na pijačo ne upa povabit, potem boš morala ti v vsem prevzet pobudo??
Sicer pa v tem primeru, ga lahko kam povabiš, recimo a greš z nami v kino, a greš v soboto tja pa tja na žur. Kul, se vidiva.
Potem pa če mu do česa je, te bo že on povabil. [/u]
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 08. Maj. 2012 15:12

Heruur napisal/-a:.
Po drugi strani pa ženska, ki ima dovolj jajc, da sama pristopi, dobi ogromno plus pik in si bistveno izboljša možnosti.

Ma daj ne lazi! Take zenske ponavadi obticijo kot rezerve.

Moski govorite eno, resnica pa je, da si rezete zile zaradi mrhe.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Maj. 2012 16:02

rezal bi si žile zarad mrhe.. ampak imel rezerve?

akvamarin tvoja cela miselnost se vrti okoli neke jeze do moških.. so res IZKUŠNJE tisto na podlagi česar lahko človek OBJEKTIVNO svetuje nekomu? no tuki imate dokaz da ni res ;) sicer ne vem kakšne so tvoje izkušnje ampak glede na to kar pišeš tukaj niso ravno pozitivne..
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 08. Maj. 2012 17:21

White_Widow napisal/-a:ne slovenc, če je ženski dec ušeč, pa ga večkrat vid, pa da on še ni pršu do nje, je samo ena možnost - ni mu ušeč. in če mu ni ušeč, je brezveze, da sploh probava ona stopit do njega.

Ne to ni res..js naprimer sem prelen da bi se mi dal ubadat z žensko pa čeprav mi je všeč, pa čeprav sem 100% da bi sprejela ponudbo za pijačo ker kaže znake da je zinteresirana ampak ne..ne da se mi

:lol:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Maj. 2012 19:30

Akvamarin napisal/-a:Ma daj ne lazi! Take zenske ponavadi obticijo kot rezerve.

Moski govorite eno, resnica pa je, da si rezete zile zaradi mrhe.

meni se pa zdi, da to v drugi polovici dvajsetih ni več tako izrazito, ko je folk že bolj izoblikovan. za frocovje pa itak, težje kot je dosegljiv/a, bolj je zanimiv/a.
(ali je pa kasneje folk toliko bolj desperate in posledično z manj zadovoljen ;) )
Vsak raj ima svojo kačo.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 08. Maj. 2012 22:13

Akvamarin napisal/-a:Ma daj ne lazi! Take zenske ponavadi obticijo kot rezerve.

Ne, kot rezerve obtičijo ženske, ki vizualno niso dovolj appealing. Če govorim zase - če mi ženska vizualno ne potegne, ji noben prvi pristop in nobena pamet ne bo pomagala. Če pa je vizualno vsaj sprejemljiva, pa jo lahko ravno to premakne višje na lestvici (nota bene: rekel sem višje, ne na vrh).

Fugly ženska je evolucijsko pač pretty much fucked. Isto kot nesamozavesten tip. Razlika je kvečjemu v tem, da nesamozavesten tip lahko postane bogat (v teoriji), pa bo njegov problem rešena, res fugly ženskam pa tudi plastična operacija ne more pomagati.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 08. Maj. 2012 22:22

celjanar, ja sej to pravim, tak pač ni taprav dec.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]