Kdaj ste morali biti doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 198 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
-
girlika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
jozica1 napisal/-a:caw! maja bom stara 18 let in me zanima kolksno omejitev ure so vam postavili starsi ko ste bili priblizno mojih let? Ste sploh imeli tisto uro? Kako ste se pogodili?
mah pri kakih 15 sem lahko bla tud do kakih 5h...oz do kdaj sem htela...zdaj pri 18? pridem ko pridem

I´m like a bird
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
no..jst sem v osnovni zelo intenzivno trenirala in nisem mela časa za hodt okol..mogoče kak koncert ali pijačka
..kadar sem šla nisem mela ure...
v srednji šoli sem pa nehala trenirat se je pa začelo pohajkovanje okol
...mi pa starši nikol niso dal ure, ker je bla šola v najlepšem redu..pa tud zaupal so mi..zdej k sm pa pounoletna mi pa ni tud več prost za dovoljenje..sam grem:)ure nimam:)
..kadar sem šla nisem mela ure...
v srednji šoli sem pa nehala trenirat se je pa začelo pohajkovanje okol

Free your mind...
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
UF pr men je blo tud vse povezan z ocenami..in ker mi je 3.in 4.letnik dajala puberteta sem tudi v soli bolj "sanjala"..
..Zuni pa bla do 1h..kasneje do 2h..sam prej sem mogla poklicat..
Zdj na faksu ni omejitev..itq..
..samo povem kam gremo vn..

Zdj na faksu ni omejitev..itq..

-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
tm do ene 15.ga leta sm vedno hodila dam z zadnjim busom.
Pol mi je pa itq mami že zaupala tko da je bolj dost če sm samo povedala kam grem pa s kom grem..in zdej je isto.Pomembno ji je samo to da ve kje sm al pa če ji nasledn dan povem kje sm bla...nikol mi pa ne teži kdaj pridm!!
Pol mi je pa itq mami že zaupala tko da je bolj dost če sm samo povedala kam grem pa s kom grem..in zdej je isto.Pomembno ji je samo to da ve kje sm al pa če ji nasledn dan povem kje sm bla...nikol mi pa ne teži kdaj pridm!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz sem mela ker en čas uro(ko kakega 2.letnika),ampak se je nikoli nisem držala. Do kdaj sem pa kao smela biti zunaj oziroma do kdaj bi naj prišla domov je pa blo odvisno kak sta se naša počutila
Včasih bi naj prišla ob enajstih, nasledjič spet ob dveh,itd.
Dobro da je to že zdavnaj mimo in grem ven kdaj mi paše id do kdaj mi paše

Dobro da je to že zdavnaj mimo in grem ven kdaj mi paše id do kdaj mi paše

Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
na začetku sm pač pršla home kdaj sm hotla v bistvu k tud nism tak dovg vni bla, pol sm šla pa pač v en diskač pa je mat rekla d nej bom ob dveh doma ker smo tud drug dan zgodi nekam šli in takrat sm js pršla pol ob 5ih domov pa niso bli lih veseli no, zato so mi dal uro do enih d sm lah najdle. Zdle mam trenutno do dveh, ker sm pač redno hodla domov in sm si s tem pridobila "točke" sam se pa pogajam da bi mi do treh začel puščat al pa vsaj dvakrat na vikend ven 

†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
PRI 15 sm začela hodit vn... najprej je bila ura do 2h, potem do 3h, sedaj mi dovolijo do kadar želim, vendar hodim domov med 4 in 5 uro zjutraj. hodim ven samo v sobotahj, če grem v petek, mi v soboto rečejo da moram biti ob 4 doma. nimam problemov s tem, ker starši vejo kje sem, s kom sem, kaj počnem.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
evo jz bom kmal 18... pa sploh nevem kdaj mam uro... sam nikol se nism prsla dam po polnoči... Nevem, lansk let, ko sm bla komi 17 so mi dal uro do 11h, ob izjemah do 12h... Zdej pa recejo, kdaj prides, pa recem ma pridem enkrat... sam s tem je mislen ne ful pozn... Če bi hotla pridt zjutri enkrat, bi se vrjetn mogl zment pa bi pustil. Sam morm bit pa točna, drgač je mami ful u skrbeh.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
V osnovni šoli sploh še nisem hodila ven, razen kakšnih rojstnih dnevov, ko smo šli kam na picu al pa smo bili doma. Tko, da takrat nisem nikol pršla pozno domov. Do 3letnika sem domov hodila ponavadi z zadnjim busom, to je bilo okol 23h. Odkar mam pa fanta pa pridem domov kadar hočem, zaradi tega mi niso nikoli težil, ker mi zaupajo. Tut, če prespim, povem, da pridem domov drugi dan, da jih ne skrbi. Tko da glede tega na srečo nikol niso kompliciral in tut jst nisem nikol povzročala težav glede tega.

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ven sem začela hodit nekje okrog 16, 17 leta, prej sem mogla bit vedno doma do polnoči oz. sploh nisem kaj dosti ven hodila, razen kak kino, RD...ko sem pa začela ven hodit sem bila do kadarkoli, sem pa vedno rekla da bom doma ob 3h-4h najkasneje in sem se tega tudi držala...in zaradi tega mi moji nikoli niso težili zaradi ponočevanja. 

Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst nimam nobene omejitve glede tega, samo povedat moram kam grem, s kom pa kdaj približno pridem. In tega se držim, tako da ni nobenih problemov.
HASTA LUEGO
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
V osnovni šoli se sploh ne spomnim, da bi zvečer hodila ven. Razen šolskih plesov, ki so trajali do 22h (a to še obstaja?)
V srednji šoli pa načeloma do 23h, seveda samo čez vikend- med tednom sem imela preveč dela. Za kakšno posebno stvar (koncert, žur,...) so me pa prišli iskat ponavadi ob 1h.
Na faks sem pa šla od doma v Ljubljano in pač niso več imeli vpliva, kje sem in kdaj se vračam.
Kolikor se spomnim, nisem imela problemov z omejitvami- bila sem nekje v povprečju. Nekateri še toliko niso smeli, nekateri so bili čisto brez omejitev... Spomnim se, da sem se nekje pri 16. letih ful skregala, ker mi niso pustili v neko kočo za cel vikend. (zdaj vem, da nisem nič zamudila, takrat je bil pa skoraj konec sveta
).
V srednji šoli pa načeloma do 23h, seveda samo čez vikend- med tednom sem imela preveč dela. Za kakšno posebno stvar (koncert, žur,...) so me pa prišli iskat ponavadi ob 1h.
Na faks sem pa šla od doma v Ljubljano in pač niso več imeli vpliva, kje sem in kdaj se vračam.
Kolikor se spomnim, nisem imela problemov z omejitvami- bila sem nekje v povprečju. Nekateri še toliko niso smeli, nekateri so bili čisto brez omejitev... Spomnim se, da sem se nekje pri 16. letih ful skregala, ker mi niso pustili v neko kočo za cel vikend. (zdaj vem, da nisem nič zamudila, takrat je bil pa skoraj konec sveta

Prvi neprebran prispevek • 198 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]