Kdaj ste morali biti doma?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Avg. 2008 13:31

Ko sem bila mladoletna, sem ponavadi morala biti doma do 2h zjutraj, ampak se je dostikrat zgodilo, da se družbi več ni dalo biti tako dolgo zunaj (čeprav se meni do 2h sploh ne zdi dolgo in bi zdržala oz. rade volje bila do takrat) in smo šli domov že prej, včasih še pred 1h zjutraj. :roll: S polnoletnostjo pa nimam več meje do kdaj sem lahko zunaj... itak vedo, da mi lahko zaupajo in lahko v miru spijo. :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Avg. 2008 13:36

Sexy Kitty napisal/-a:Nikol nisem imela nobene omejitve ure,v bistvo sem si jo sama postavlala.
Foter je zmeraj rekel:<<Kdaj?>>
Jst pa npr:<<Ob dveh.>>
Foter:<<Zmenjeno>> :D

Pri nas je tudi nekaj takega. Sicer sem do 18. leta imela določeno mejo, ampak je izgledalo nekako tako, da me je fotr (mama nikoli, je kar njemu prepustila da se z mano glede ure zmeni :D) vprašal do kolkih hočem bit zunaj in sem rekla recimo do treh, on pa do dveh in potem sva vedno sklenila nek kompromis - torej v tem primeru do pol treh. :D Večinoma pa sem itak že dosti prej bla doma, ampak sam zarad družbe, ker so silili prej domov. :roll:
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 04. Avg. 2008 14:16

Nikol nism mela ure.. razn če sm mela kako kazn kdaj.. sam to je blo res redko..
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 04. Avg. 2008 14:28

Jst tud nisem mela nikol ure...ker so jo mele vse kolegice pa sem šla itak domov takrat kot one... :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Avg. 2008 16:14

j D:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Centrina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2008
Kraj: med rožicami*

Neprebrana objavaNapisal/-a Centrina » 04. Avg. 2008 17:13

Točno določene ure nisem imela nikoli,razen ko sem bila stara ene 15,16 sem hodila domov z avtobusom ob desetih, tko da je bla pol to moja ura :) drgač pa pol k sm bla že starejš in še nism imela izpita za avto, so me hodil iskat ob taki uri kot so šle kolegice domov. Je pa tut to res,da sem šla zelo redko ven, ker vsak vikend me res niso mogli hodit iskat...
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 04. Avg. 2008 17:28

nikol nism mela določene ure. ponavad me je mami uprašala kdaj pridm, pa sm rekla, da ne vem. pol je pa rekla samo, da naj kmal pridm. itak sm mela pa vedno telefon s sabo in sm poklicala, če sm vedla, da bom fajn pozna.
me je pa tut mami večkrat poklicala [no, me še zmer] kje sm in kdaj pridm. tko, da sva na vezi in ni blo nikol potrebe, da bi jo skrbel.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 07. Avg. 2008 8:49

Mene so meli v puberteti kar na kratki špagici in moram priznat, da jim tega ne zamerim in mislim, da so ravnali prav. Tako sem začela hodit ven nekako pri 16h, 17h tako, da sem šla parkrat na mesec na kak koncert. Uro sem imela vedno določeno, po navadi sem mogl a bit doma opolnoči ali ob 1h. Ko sem dopolnila 18 let pa je mama želela samo še, da jo zbudim ko se vrnem, da bo vedla da sem doma.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 07. Avg. 2008 9:24

meni so tudi kr gnjavli, ampak jim ne da dam čist prav. okej ne odobravam tega, da starši sploh nimajo nadzor nad tem..ampak vseeno, pretiravat tudi ni treba.

jaz sem do enga 2.letnika SŠ mogla bit doma do kakih 2h.. in mi takrat splooooh ni odgovarjalo kr se je valda takrat najbolj odvijalo. še posebej na kakem partiju je blo to ful nerodno, kr se je ponavadi ob enih komaj dokončno napolnilo..a smo preživeli :)
sem pa velikokrat kršila ta pravila na svoj način..
danes mi več nihče ne gnjavi kdaj morm bit doma, čeprav me mama malo čudno pogleda če po 6i uri prlazim domov :) če sem v ljubljani pa itak ne ve.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 07. Avg. 2008 10:00

...
Zadnjič spremenil Trouble, dne 17. Avg. 2011 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 18. Avg. 2008 23:11

Jaz sem bila vedno bolj umirjeno dekle. V OŠ sem imela uro do 19h, v SŠ do 20h oz. čisto odvisno kako sem se zmenila. Ni mi žal da je bilo tako, ničesar nisem zamujala. Žuri ipd. mi tako ali tako niso nikoli ležali.
Pain is temporary, glory is forever!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 18. Avg. 2008 23:14

Jaz sem sploh zelo malo hodila ven. V osnovni šoli sploh ne, v srednji redko. Šele zdaj hodim malo več od doma in nimam nobene ure. Prej sem se morala pogajati za to, če sploh lahko grem ...
marimeri
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a marimeri » 19. Avg. 2008 1:00

ponavadi do 2, mogoče 3. če je bilo pa kaj "izrednega" smo se pa dogovoril.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 19. Avg. 2008 8:06

V OŠ so bli moji kar strogi glede tega. Spomnim se, da sem morala priti vedno prva domov iz rojstnodnevne zabave, da so me prišli vedno iskat (da se ne bi "zgubljala" po osvetljenih ulicah in da me ne bi kdo ugrabu, ali kakroli), da me je blo vedno sram, ker hodim tako zgodi domov. Na kakšne žure pa niti nisem smela pomislit, da bi šla, ker sem že vnaprej vedela, da mi ne bojo dovolili.

V srednji šoli se je situacija malo poboljšala, še posebej od takrat, ko sem dobila resnega fanta (današnjega). Z njim so mi dovolili veliko več in tudi do bolj pozne ure. Začeli so zaupati njemu, meni pa bolj ne. Ko sm hotla it s kšnimi frendicami vn, pa mi sploh niso dovolili, češ, ne morem hodit s prijateljicami, če pa imam fanta (in naj se odločim, kdo mi je primaren) :roll: . Zato je veliko mojih sošolk kar obupalo nad mano in me za žure sploh več ni spraševalo, ker so itak vedele, da ne bom šla.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: here on earth

Neprebrana objavaNapisal/-a redlolla » 19. Avg. 2008 8:59

Meni mi v OŠ tudi niso pustili kej prevč hodit okoli...vedno sm mogla bit taprva doma...in se spomnem enkrat so se sošolke zmenle za pijama party in jst nism smela it....in pol sm se počutla ku največja budala k so se vse sošolke menle kko je blo fajn in kaj vse so se menle in kašne skrivnosti delile...

pol u srednji šoli niti nism dosti vn hodila k sm bal itak v dijaškem domu...razn poleti...sej pol k sm bla tm 17 let stara so se počasi začeli mehčat in sm lahko hodila vn in tko...ma se še zdej niso navadli (predvsem tata moj) da tolko hodim vn.... :razz: morm nadoknadit use za nazaj :flamingdev:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]