Kdaj ste morali biti doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sminka - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2008
no mal obudimo to temo je zlo zanimiva:
jest v OŠ nism nikamor hodila. zdej pa tud če mam resnga fanta mi ne zaupajo pravjo da sm še premlada.pustijo mi bit tm do ene 2 če je kej posebnga.pa še da lohk sploh km grem je kriza.
A mislete da mi bojo s časom bolj zaupal???

jest v OŠ nism nikamor hodila. zdej pa tud če mam resnga fanta mi ne zaupajo pravjo da sm še premlada.pustijo mi bit tm do ene 2 če je kej posebnga.pa še da lohk sploh km grem je kriza.
A mislete da mi bojo s časom bolj zaupal???

-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
No jst mam pa 17 let in kar se tiče prihodu domou so moji res the best.
Čeprou sm opazla da majo ful majn skrbi če grem vn s fantom kot pa če grem s kolegicami.
Tko da sm zuni komot do kšnih 2h če je med tednom. Če gremo pa kam žurat mi pustijo tud zjutri pridt domou al pa naslednji dan popudne. Res moji so super. Me pa umes kdaj pokličejo al pa jih jst pokličem sam tolk da vidijo da je use ok pa da se ne sekirajo.
Med šolo pa tud nimam z njimi problemou tud če sm to leto pršla domou kdaj tud ob pounoči pa še bol pozno. Hvala bogu da nimam problemu za ustat.

Čeprou sm opazla da majo ful majn skrbi če grem vn s fantom kot pa če grem s kolegicami.
Tko da sm zuni komot do kšnih 2h če je med tednom. Če gremo pa kam žurat mi pustijo tud zjutri pridt domou al pa naslednji dan popudne. Res moji so super. Me pa umes kdaj pokličejo al pa jih jst pokličem sam tolk da vidijo da je use ok pa da se ne sekirajo.
Med šolo pa tud nimam z njimi problemou tud če sm to leto pršla domou kdaj tud ob pounoči pa še bol pozno. Hvala bogu da nimam problemu za ustat.

I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
jst do konca Oš sploh nism tok hodila vn.. tisto poletje sm začela..usa dan do kašne ponoči . . septembra k sm se lotla hodit z mojim lubijm je bla ura za prit domou 3.. pol pa počasi počasi nism mela več omejiteu.. oz. če se doma kej spičkamo pol je ura, čene nima veze. kr mu zaupajo in vejo kj sm in s kom. zdej se tud dogaja da se zvečjr ob pounoči spomnem it na kšn žur in mi pustijo, al pa celo za 2 dni dol na obalo
tko da so ratali superrr 

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
nisem hodila, niti ne hodim ven... ampak ce sem ze sla, nisem imela omejitve...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Nekako nisem hodila ven. V OŠ se edino spomnem, da smo bili enkrat na morju in sem morala biti v apartmaju do 10h zvečer. V SŠ sem pa šla ene parkrat na koncert in sta rajši videla, da me pride ati iskat kamorkoli. Če tudi je ura 2 zjutraj. Če pogledam nazaj, je prav, da sem imela uro (pa daleč od tega, da sem bila nemogoča). Pač zdi se mi (to je moje mnenje), da najstniki do dolečene starosti po (recimo) 23h uri nimajo zunaj kaj počet. Njihovo mesto je v postelji ob takšni uri. To je moje mnenje...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Nikol nisem imela nobene omejitve ure,v bistvo sem si jo sama postavlala.
Foter je zmeraj rekel:<<Kdaj?>>
Jst pa npr:<<Ob dveh.>>
Foter:<<Zmenjeno>>
Foter je zmeraj rekel:<<Kdaj?>>
Jst pa npr:<<Ob dveh.>>
Foter:<<Zmenjeno>>

-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
js sm mogla tam okol polnoči, enih.. po 17 letu pa nism več mela omejitve.. sta se starša lih ločevala in sta mal pozabila name js pa itak dodobra izkoristla to
no mam pa eno kolegico, ki še pr 19 letih ima uro ob 8h med tednom, med vikendom najkasnej do 10h, pol 11h.. pa ma že kr 2 leti zdej resnga fanta.. nikol ni blo nobenih posebnih pizdarij z njo.. (vsaj če se primerjam z sabo) nevem, nekateri starši misljo da bojo tako obvladal svoje otroke, pa naredijo samo slabš..

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Jaz sem pred 18. letom bolj redko hodila ven, ker nisem imela prevoza, če pa sem šla, sem imela uro tam nekje od enih do dveh. Ko pa sem naredila izpit, sem začela redno žurati in nisem nikoli imela omejitve glede ure. Edina omejitev je ta, da ko pridem domov, zbudim mami, da ve, da sem varno prišla domov (ponavadi niti ne pogleda na uro). Tudi sestra, ki je sedaj stara 17 let, nima nobene omejitve glede ure (bi jo tudi težko imela, ker gre ponavadi z mano, kar bi pomenilo, da bi imela potem tudi jaz omejitev
).

-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
js tudi v OŠ nisem hodila ven, začela sem šele proti koncu prvega letnika. Imela sem uro do 12h. Potem pa sem počasi poodaljševala. Nikoli nisem počela neumnosti, da bi jih kaj skrbelo. Se pa je včasih zgodilo da sem prišla domov ob4h zjutri in sem imela slabo vest pol. Ampak ni bilo hudih problemov.
Nič ne nasprotujejo če grem ven, vedo s kom sem in kje sem..čeprov se lokacija spreminja..Rečejo mi le: PO PAMETI.
Nič ne nasprotujejo če grem ven, vedo s kom sem in kje sem..čeprov se lokacija spreminja..Rečejo mi le: PO PAMETI.
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
hmm... ubistvu nikol nism mela nevem kakšnih omejiteu recimor do 18leta do 2h ... oz. dokler smo se zmenl
od 18. pa dokler čem 

-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
zdej pr 17. sm mela prve mesce uro di 12h, pol se je ura prestavla na 1h...zdej polet, ku so ti žuri, pa so koncerti, pa so probval mi neko uro dat, sam zdej smo tak zmenjen, da ku je konc koncerta pokličem, pa pridejo pomene...pa verjetn bo zdej tut tak ostal, kr bom tak večinima na koncerte hodla:D
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Do 17.leta, tam nek, sm mela uro ob 2eh, razen če sm šla na kak koncert ki je bol dolg trajal. Zdej pa sm zuni dokler mi paše, čeprov me mami ob kakih 5ih začne panična klicat kdaj se mam namen domov prikazat 

Freedom is just another word for nothing left to lose..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]