Kdaj ste morali biti doma?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Miss*Cyara*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss*Cyara* » 30. Apr. 2006 11:05

Jaz v OŠ sploh nisem ven hodla (mogoče kaki kino edino ;) ) pol v prvem letniku sem šla vedno na zadnji avtobus ob 10.20 le tu in tam ko so starši prišli po mene sem lahko bila do 24.00.. pol v drugem letniku sem lahko bila nekje do 2eh ampak seveda ne vsak petek in soboto (mogoče 2x na mesec) .. v tretjem letniku pa čist brez omejitev:kolikokrat sem hotla in kako dolgo sem hotla (seveda pa so mi starši upravičeno ful zaupali in nikoli ni bilo probloemov)-sicer pa to ponavadi ni bilo več kot do 3eh!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 30. Apr. 2006 11:09

do polnoci oz. do zadnjega busa... ce se pa zmenim pa do kaksnbe 2, pa me pridejo iskat. sicer pa tud nikol nism mela problemov okol tega, k ne hodim tok vn, do zdj so mi vedno pustil tko kot sm hotla!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Apr. 2006 11:11

jz sm bla v teh letih najbl divja :D
nism mela ure, pa v tistem casu smo hodil z vlaki po partijih, tko da sm zihr dvakrat na mesec bla doma ob 12 dopoldne :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 30. Apr. 2006 11:18

Dokler nisem zacela hoditi s svojim fantom, nekje do 3. Po tem pa vec ni bilo omejitev. :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaaBella » 30. Apr. 2006 11:48

nikol nisem mela tko točno določene ure kdaj moram bit doma...vse se je dalo sproti zmenit....pomembno je sam, da povem kam grem, s kom pa približno kdaj pridem....(moja mati je zelo firbčna .....more vse vedet :D )
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 30. Apr. 2006 13:19

Pri meni pa kakor kdaj... vcasih smo se zmenili za uro, včasih ne, v glavnem nikoli ni bilo kakšnih posebnih problemov glede tega. Zdaj pa itak večinoma greva ven skupaj s fantom (doma pa sva ponavadi pred 2 uro zjutraj - diskoteke in podobno sva prerasla, tak da kakšna pijača s kolegi al pa kakšne fešte, kjer pa sva po polnoči že bolj zmatrana kot kakšna starčka, tak da ne traja dolgo). :D
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 30. Apr. 2006 15:32

jz sem v oš mogla bit do polnoči
tm do druzga letnika do enih
v tretjem do dveh
zj je pa vsen
i love love
Uporabniški avatar
Zvoncnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006
Kraj: med zvezami

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncnica » 30. Apr. 2006 15:57

V OŠ sem mela mejo tam do 10h, v prvih dveh letnikih srednje do 11h če je bil zasebni žur al pa če sem šla sam tko vn, če pa je bla kaka večja stvar pač do konca, tretji letik in naprej (ko sem končala z fantom s katerim sem bila še iz OŠ) pa brez omejitev...Zdaj samo rečem da grem vn, so še veseli če vzamem avto ker to pomeni da ne pijem in je...
Dorothyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorothyy » 30. Apr. 2006 16:02

Sm zgleda da ena izmed tistih srečnežev, ki nikoli nism mela ure. Tko da... sm se in se mam še zmeri lepo :)
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 30. Apr. 2006 16:47

Odvisno, kam grem, se pol tud doma zmenim kdaj, kako, s kom pridem domov. Drgač pa če je čist običajen večer, sem doma ob 23.00, ker grem na zadnji avtobus, če gremo v Lj al pa kam drugam, se pa s kom pripeljem, tud ob 5h sem že domov pršla, sam sm zmeri prej povedala, tko da glede tega se nikol ne kregamo.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 30. Apr. 2006 17:19

V srednji šoli sem morala biti doma s prvim busom. Torej, ob 3.15 je šou bus domov, okol 3.30 sem bila doma. Ampak to je veljalo za vikende, enkrat na teden. Drugače sem bila pa itak zasedena s šolo. Na faksu me z uro niso več omejevali, sem pa vedno povedala, kdaj pridem domov.

Glede tega res nikoli nisem imela težav. Je pa res, da se doma veliko pogovarjamo, si zaupamo in tudi v šoli nikoli nisem imela težav. :)
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 30. Apr. 2006 19:09

Meni nikol nista nekih omejitev postavljala. Sicer v OŠ tak nisem nič ven hodla. Pa v prvem letniku tudi nič kaj, razen kaka dijaška čaga pa pol z zadnjim vlakom ob 22h domov. V drugem letniku se je pa začelo.. Najprej sem še vedno vprašala če lahko grem, pa do kdaj sem lahko zunaj, pa nista nikol neke ure postavljala (sem sama rekla takrat in takrat pridita po mene).. Potem v tretjem letniku pa sem sam rekla da grem ven pa da pridem enkrat zjutraj. Če gledam nazaj sta mi full zaupala..
Zdaj pa grem ko grem in pridem ko pridem.. In noben nič ne vpraša in nič ne reče.. Razen če si avto sposodim :)
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2004
Kraj: LJ city

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumpyka » 30. Apr. 2006 20:19

Men tut niso nikol težil glede tega. V osnovni nism vn hodila, razn kaka pjačka, pa smo bli vedno do 23h doma. V sredni sm če sm šla vn, ponavad kr pr kaki kolegici prespala (ko še ni blo izpita), smo bli vedno doma do 2h,3h zjutri... Zdj lohk pa tut ob 12h dopoldne pridm :D al pa sploh ne pridem :D
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 30. Apr. 2006 20:47

Men niso nkol težil glede tega, kdaj morm domov hodt, ker mi je mami pač zaupala...tko sm u bistvu že od prvega letnika gimnazije dalje hodila vn in bla uzuni do kadar sm hotla.....znorela je edin enkrat, k sm enkrat med tednom pršla domov, k je ona že vstala za u službo :? .....je bilo pa pogoj za to, da je blo v šoli vse cool (to je blo pa itak skoz) :D
barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a barbara01 » 01. Maj. 2006 18:24

Jaz sem imela srečo, da sem imela zelo liberalne starše. Že v 6. razredu OŠ so mi dovolili, da sem bila zunaj do druge ure zjutraj. Tako, da si lahko prestavljaš kaj sem vse še lahko počela, ko sem bila 18. :D
Za obrambo pa naj povem, da sem bila v šoli kot v zunanjih aktivnostih vedno odlična. Tako, da dokler sem nosila domov petke sem bila svobodnah

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov