Kdaj ste morali biti doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss*Cyara*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2006
Jaz v OŠ sploh nisem ven hodla (mogoče kaki kino edino
) pol v prvem letniku sem šla vedno na zadnji avtobus ob 10.20 le tu in tam ko so starši prišli po mene sem lahko bila do 24.00.. pol v drugem letniku sem lahko bila nekje do 2eh ampak seveda ne vsak petek in soboto (mogoče 2x na mesec) .. v tretjem letniku pa čist brez omejitev:kolikokrat sem hotla in kako dolgo sem hotla (seveda pa so mi starši upravičeno ful zaupali in nikoli ni bilo probloemov)-sicer pa to ponavadi ni bilo več kot do 3eh!

-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Pri meni pa kakor kdaj... vcasih smo se zmenili za uro, včasih ne, v glavnem nikoli ni bilo kakšnih posebnih problemov glede tega. Zdaj pa itak večinoma greva ven skupaj s fantom (doma pa sva ponavadi pred 2 uro zjutraj - diskoteke in podobno sva prerasla, tak da kakšna pijača s kolegi al pa kakšne fešte, kjer pa sva po polnoči že bolj zmatrana kot kakšna starčka, tak da ne traja dolgo). 

-
Zvoncnica - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
- Kraj: med zvezami
V OŠ sem mela mejo tam do 10h, v prvih dveh letnikih srednje do 11h če je bil zasebni žur al pa če sem šla sam tko vn, če pa je bla kaka večja stvar pač do konca, tretji letik in naprej (ko sem končala z fantom s katerim sem bila še iz OŠ) pa brez omejitev...Zdaj samo rečem da grem vn, so še veseli če vzamem avto ker to pomeni da ne pijem in je...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Odvisno, kam grem, se pol tud doma zmenim kdaj, kako, s kom pridem domov. Drgač pa če je čist običajen večer, sem doma ob 23.00, ker grem na zadnji avtobus, če gremo v Lj al pa kam drugam, se pa s kom pripeljem, tud ob 5h sem že domov pršla, sam sm zmeri prej povedala, tko da glede tega se nikol ne kregamo.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Playgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 9. 2004
V srednji šoli sem morala biti doma s prvim busom. Torej, ob 3.15 je šou bus domov, okol 3.30 sem bila doma. Ampak to je veljalo za vikende, enkrat na teden. Drugače sem bila pa itak zasedena s šolo. Na faksu me z uro niso več omejevali, sem pa vedno povedala, kdaj pridem domov.
Glede tega res nikoli nisem imela težav. Je pa res, da se doma veliko pogovarjamo, si zaupamo in tudi v šoli nikoli nisem imela težav.
Glede tega res nikoli nisem imela težav. Je pa res, da se doma veliko pogovarjamo, si zaupamo in tudi v šoli nikoli nisem imela težav.

-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Meni nikol nista nekih omejitev postavljala. Sicer v OŠ tak nisem nič ven hodla. Pa v prvem letniku tudi nič kaj, razen kaka dijaška čaga pa pol z zadnjim vlakom ob 22h domov. V drugem letniku se je pa začelo.. Najprej sem še vedno vprašala če lahko grem, pa do kdaj sem lahko zunaj, pa nista nikol neke ure postavljala (sem sama rekla takrat in takrat pridita po mene).. Potem v tretjem letniku pa sem sam rekla da grem ven pa da pridem enkrat zjutraj. Če gledam nazaj sta mi full zaupala..
Zdaj pa grem ko grem in pridem ko pridem.. In noben nič ne vpraša in nič ne reče.. Razen če si avto sposodim
Zdaj pa grem ko grem in pridem ko pridem.. In noben nič ne vpraša in nič ne reče.. Razen če si avto sposodim

**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Men tut niso nikol težil glede tega. V osnovni nism vn hodila, razn kaka pjačka, pa smo bli vedno do 23h doma. V sredni sm če sm šla vn, ponavad kr pr kaki kolegici prespala (ko še ni blo izpita), smo bli vedno doma do 2h,3h zjutri... Zdj lohk pa tut ob 12h dopoldne pridm
al pa sploh ne pridem 

Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Men niso nkol težil glede tega, kdaj morm domov hodt, ker mi je mami pač zaupala...tko sm u bistvu že od prvega letnika gimnazije dalje hodila vn in bla uzuni do kadar sm hotla.....znorela je edin enkrat, k sm enkrat med tednom pršla domov, k je ona že vstala za u službo
.....je bilo pa pogoj za to, da je blo v šoli vse cool (to je blo pa itak skoz) 

- barbara01
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Jaz sem imela srečo, da sem imela zelo liberalne starše. Že v 6. razredu OŠ so mi dovolili, da sem bila zunaj do druge ure zjutraj. Tako, da si lahko prestavljaš kaj sem vse še lahko počela, ko sem bila 18.
Za obrambo pa naj povem, da sem bila v šoli kot v zunanjih aktivnostih vedno odlična. Tako, da dokler sem nosila domov petke sem bila svobodnah

Za obrambo pa naj povem, da sem bila v šoli kot v zunanjih aktivnostih vedno odlična. Tako, da dokler sem nosila domov petke sem bila svobodnah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov