Kdaj ste morali biti doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Jst pa nikoli nism mela ure, čeprov sm skos mela kšne pizdarije s šolo. U bistvu je blo sam tko d so me prašali s kom grem...k vsem mojim frendom, frendicam so bl zaupali k meni.
Drgač pa k sm začela sama vozt avto so meli kšne take glupe fore d dol padš: "Avto prpeli domov do treh zjutro" Mislm halooo?!?! Jst sm bla loh magar do sedmih zjutro odzuni, sam da je avto doma do treh?!! Vrjetno so se počutli krive k mi nikoli niso dajali ure pa so pol vidli priložnost tuki s tem avtom!? 

- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Jaz ure nisem nikol mela,sem pa mogla vedno povedat kam grem & s kom + vedno sem mogla bit dosegljiva na fon.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Tm do 16ga al pa 17ga leta sm mela uro...ponavad ce se je slo zurat najkasnej do dveh, vcas pa se prej...uh kok sm bla besna hehe. Pol sm sla pa za en mesec na Dunaj kjer sm sama zvela in zurala cele dneve in pol k sm dam prsla mi je blo cist nepojmljivo da bi mela se uro..tko da pol sm kr nekak predstavla to dejstvo in od takrat nism mela vec ure.
Sm bla pa tud jaz vedno tocna in tud mami je poznala prjatlce s kerimi sm bla, tko da ni blo problemov...ok ene dvakrat se je zgodil da sm bus zamudila ampak pol sm ze nekak dam prsla pa razlozila..al pa poklicala al pa karkol...
Sm bla pa tud jaz vedno tocna in tud mami je poznala prjatlce s kerimi sm bla, tko da ni blo problemov...ok ene dvakrat se je zgodil da sm bus zamudila ampak pol sm ze nekak dam prsla pa razlozila..al pa poklicala al pa karkol...
- ma_nekdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
Jaz pa sem začela hodit redno vn pri 16 in od takrat sem lahko bla vzunaj do kadar sem hotela,brez sms-ov kdaj pridem in brez klicanja.itak jih ne bi poklicala ker sem bla vedno koma in bi me čuli..ponavadi pa sem prihajala domov po 4uri.
-
C - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2005
- Kraj: Somewhere over the rainbow
za uro se menim samo takrta kadar rabim prevoz od staršev pa še to je zelo poredko, drugače pa nimam ure, pa tudi nisem ravno tak tip da bi bila zunaj do 6th, grem domov ko mi zapaše včasih v 11th včasih v 3h.. 

-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
uf ,men pa zdele neki teita k bomo mel en piknik d ne smem prespat, pa d bosta pršla po mene kdr bom hotla. ja tole tko zgleda; okrogpolnoči me bosta panično klicala če smo še živi, pol pa če se bomo zmenil za recimo ob dveh, me bosta že ob enih pršla iskt. pa celo noč bosta pokonc "dežurala" kdaj bom za prevoz poklicala, k bi kmot tm prespala pa pol zutri dam peš. ful mi gre na jetra k me zmer hočta povsod pelat pa pol pome prit - tko me ful omejujeta
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Hahaha, kak si me zdaj nasmejalasomebody napisal/-a:uf ,men pa zdele neki teita k bomo mel en piknik d ne smem prespat, pa d bosta pršla po mene kdr bom hotla. ja tole tko zgleda; okrogpolnoči me bosta panično klicala če smo še živi, pol pa če se bomo zmenil za recimo ob dveh, me bosta že ob enih pršla iskt. pa celo noč bosta pokonc "dežurala" kdaj bom za prevoz poklicala, k bi kmot tm prespala pa pol zutri dam peš. ful mi gre na jetra k me zmer hočta povsod pelat pa pol pome prit - tko me ful omejujeta

-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
somebody na tvojem mestu bi bila vesela, da imaš skrbne starše. moji so tut mene zmeraj hodil iskat, kadarkoli sem hotla in sem jim zato blazno hvaležna. Na srečo te majo dovolj radi, da so te pripravljeni celo noč čakat, bi blo bolš če bi te pustil da se sama znajdeš?
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
somebody - Cosmofrik
u_k_i napisal/-a:somebody na tvojem mestu bi bila vesela, da imaš skrbne starše. moji so tut mene zmeraj hodil iskat, kadarkoli sem hotla in sem jim zato blazno hvaležna. Na srečo te majo dovolj radi, da so te pripravljeni celo noč čakat, bi blo bolš če bi te pustil da se sama znajdeš?
ne klele res mal preveč komplicerata; kmot lohk prespim na tistmu vikendu, zutri grem pa lohk tud peš dam k mam sam pol ure pa sm že miljonkrat šla tm sama. pa tud včas bi lohk prespala pr babi pa hočta zmer pridt pome, pol se pa jst mal bad počutm k me tkole čakata pa hodta pome.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Moji starši so pa res dbest kar se tega tiče. Nikoli nisem imela določene ure, ko moram biti doma. na začetku, ko sem začela redno hoditi ven, sta me peljala v disko (ali kamorkoli sem pač šla), in prišla tudi pome. Kasneje to ni bilo več potrebno, saj sem imela veliko starejših prijateljev, ki so že vozili, tak da sem hodila večinoma z njimi ven. so pa moji starši poznali vse moje prijatelje, pa vedno so vedeli kdaj sem prišla domov, vendar nikoli ni bilo nikakršne panike zaradi tega. Najkasneje mislim da je bilo ob pol šestih, ko sem prišla domov, sem pa večkrat tudi sred noči poslala mami sms, da bom prespala pri prijateljici. pa tudi ni blo panike. zdaj pa ko mam fanta sem tak ves čas z njim čez vikende, pa tudi lahko grem kdaj hočem in pridem kdaj hočem. imamo pa pač nek dogovor, da če bi blo v šoli kaj ful narobe (da bi mela same šuse) bi mela pa tudi omejeno, kdaj smem ven. pa je zaenkrat vse v najlepšem redu. glede tega mi starša res zaupata, vendar pa pač tega ne izkoriščam. vedno sem bila iskrena, jima povedala koliko sem spila, s kom sem bila in pdb.(ok, kake podrobnosti pa že zadržim zase
). res sem ful zadovoljna s svojimi starši.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
somebody - Cosmofrik
gaby_ napisal/-a:imamo pa pač nek dogovor, da če bi blo v šoli kaj ful narobe (da bi mela same šuse) bi mela pa tudi omejeno, kdaj smem ven. pa je zaenkrat vse v najlepšem redu.
uf, ja zarad ocen zan bit pr ns doma zlo razburljivo; če bi dobila en sam šus ne bi smela nikamor dokler ga ne bi popravla. že zrd ene trojke mi je mami pol ure delala pridgo, fotr je pa še hujš; pol mi skoz neki teži, on k bi mi lohk najmn.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov