Kdaj ste morali biti doma?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 23. Okt. 2006 16:26

Preden sem bila 18 do polnoči - izjemoma dlje.
Odkar sem polnoletna- brez omejitev :wink:
Angels fall first...
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 23. Okt. 2006 16:47

No, jaz ko sem začela hodit ven sem mela 14 let pa 10 mesecev in sem bila lahko do 2h, ampak to je bilo izjemoma pa še z enim tipčkom sm se dobila :D zato sem podaljšala...jih ful lepo prosila :) zdaj pa sej brez problema lahko zuni do 3, 4h...ponavad tud bolj kasneje ne pridem, kej itk nikjer ne po dogaja več, sicr mi starši ne dajajo nekih ful omejitev pa tega, se dogovorimo, lahko grem tudi žurat več, vendar če bo treba drugi dan kaj pomagat, moram ustat :) in ponavad to ni ravno kakšen problem...sploh če se je prejšnji večer tolk dogajalo d nit spat ne morm :D
verjetn je tud to da mi ne tolk težijo zato, ker nisem prišla še pijana domov pa tud ne pijem dost alkota, k mi ni point se napit ampak žurat.... ;)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Okt. 2006 17:57

Men nihče več ne reče kdaj moram priti domov, samo včasih kam grem, s kom in kako pridem. In potem lepo povem, ker mi je čiz kul, če starši vejo kam grem. :P Me vsaj iskat pridejo. če nimam prevoza :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 23. Okt. 2006 18:29

pr men sm prašajo s kom grem pa če mam prevoz za nazaj. če ga nimam me pridejo iskat kadarkoli pač rečem. uro si pa itak sama zmislem...sej nisem 2 let stara..nikol mi niso rekl kdaj moram bit doma...
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 23. Okt. 2006 18:39

sicer men ne dovolijo velik ven hodit... ampak ko grem, nimam ravno neke določene ure. pomembno jim je, da vedo s kom in kje sem in da če me kličejo, da se jim javim.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 23. Okt. 2006 18:43

Jaz v osnovni šoli nisem ven hodla, razen rojstni dnevi, kino, tekme itd. Uro sem pa mela tak do okoli 11. V srednji šoli pa smo se doma zmenli za približno uro kdaj bom poklicala da pridejo po mene, nikol mi niso več točno določali. Če sem rekla pokličem ob 4 je to blo ob 4. In če sem se držala je vse štimalo in mi niso težili. Sem pa tud kdaj prekršla to in prišla domov ob 6, 7. Pa tud ni blo neke ful panike.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
Brinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2005
Kraj: Piran z okolico

Neprebrana objavaNapisal/-a Brinca » 23. Okt. 2006 20:17

Sama sem pri 18ih še imela tisto stalno vprašanje: "Kdaj prideš?" In sem pač sama rekla kdaj pridem...
Če sem ugotovila, da pač ne bom prišla domov sem napisala sms in to je blo to.. Važno je zaupanje...
CARPE DIEM!
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 23. Okt. 2006 21:27

Jaz sem imela vedno strogo uro...v mojih časih v osnovni šoli še nismo hodili ven. Prvič smo šli ven po valeti. V prvem letniku sem potem smela ven če je kdo praznoval rojstni dan ali na kaki koncert, ampak sem morala takoj potem domov. V drugem in tretjem letniku sem imela uro nekje do enih ali dveh, kasneje pa brez omejitev, ampak so se doma vedno zbudili ko sem odklepala vrata in me zelo grdo gledali če sem prišla pozno :)
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 23. Okt. 2006 23:09

Tud js sm šla vn prvič šelo po končani OŠ. Na začetku sm mela uro do 1h. Potem sm mela pa srečo,ker mam starejšo sestro in sm z njo hodla vn in skupi domov,tko da ni bilo problemov. Je ona pazla name. :D Itak imava pa skupne prijatle,tko da sma se vedno full razumele.
Pa tud velik pomeni kolk zaupanja imajo starši vate. Mojo kolegico še zej,ko je stara 20 let,celo noč mama kliče in preverja kaj počne,s kom je in kje... :?
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 24. Okt. 2006 6:48

Pr men je blo pa tko... če sm v oš že kdaj kam šla, je biu to kino s kolegicam, več že ne... Smo mel pa v našem kraju (oz. še kar mamo) eno tako "sobco" kjer smo se začel zbirat, mel notr prve žurke, pink ponk, pikado, dva kavča, šank k smo ga sami nardil, tv, dvd... skos več mamo... :wink: Spomnem pa se, da mi je mami ful težila ko sm bla ene 13 leta stara, da morm bit do 21h doma, pa da ne smem bit v družbi sama s fanti... :D No pol pr 16 sm začela pa tud tko mal bl vn hodt, pa sm mela uro tam do ene 2h, pol pa počas sploh ne več... dons je pa važn sam še to da povem kam grem, pa s kom... pa če ne bom spala doma... :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
>Pikica>
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Štajerka v Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a >Pikica> » 24. Okt. 2006 7:24

Hmmm...mene sploh niso dost ven pustil..no v kino s kolegicami ja..
pa kulkr smo se dobival po šol k smo mel popoldan ..pa če me je tip kam pelu je blo tut ok..tak da do polnoči sm mogla bit ponavad doma ob redkih prložnostih sm zamujala pa pol hodla po prstih :D
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 24. Okt. 2006 9:23

Jest nism nikol mela ure do kdaj bit doma..to se je zgodilo samo enkrat, pa še to v enem petem, šestem razredu...seveda če bi pa nažgana dam pršla pa adijo vse zaupanje :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 24. Okt. 2006 10:26

jst sm pa skoz mela eno brezvezno uro, ponavad do dveh, če je blo do treh je blo že res ful. pa ni blo to takt k sm bla stara 16 let, ampk takt ko sm bla že 18,19.tko da mi je šlo to ful na živce k mi je mami skoz to tečnarla kdaj morm bit doma, če sm bla pa kej bl pozna je pa čist znorela. pa ne bi rekla da sm težavn otrok, nasprotno nikol nism čist nč nardila,pa mi še zmer ni nč zaupala. sploh ne vem kva sm se kej matrala da bi mi zaupala itak ni nč pomagal.

no ampk zj odkar sm pa z mojim srčkom pa itak nimam več potrebe da bi ga ful žurala, k že z njim se mam tolk dobr, tko da zj tud pozna nism več
babyface***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a babyface*** » 24. Okt. 2006 16:33

Jst sm mela uro do 2, pol se je pa počas nižal in je že kakšno leto in pol nimam več :) ker so očitno doma ugotovil da je brezveze hehe... stara bom pa 19 tko da mi je kr kul
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
Uporabniški avatar
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelcca » 24. Okt. 2006 18:56

Jst sm mela pr 17 tam do 12, mogoč 1...Zdej pr 18 me pa sam vprašajo kdaj prbližno nameravam prit. Res najkasnejša ura do ktere nej bi bla doma pa je 4, ampak sem itq ponavad pre, tko da ni problema.
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov