Kdaj ste morali biti doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
men so zadnič neki težil d morm bit ob desetih doma. halo?!!!! pol sm pa nekak izsilla pa se v bistvu nč zmenila, pa sm na konc pršla ob enih dveh domov pa nista nč rekla. moje ocene pa čist nč ne vplivajo na to; drugač bi bla jst dele pomojem nek na češkem... bom že nekak d mi bodo pustil, sej mam še kšn mesec cajta d jih mal spravm "v red"
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Po 16. letu so me pustili bit zunaj do polnoči (tako da so me lahko prišli sami iskat), razen za novo leto, ko sem lahko "povlekla".
Prej sem morala bit doma do 10h (spet, razen za novo leto), sam moram priznat, da niti nisem mela neke hude želje po tem, da bi hodla ven.
Po 18. letu pa so mi dali proste roke in ni blo več važno kdaj bom doma - samo da sem se oglasla ko sem prišla domov.
Moram priznat, da se s starši glede izhodov nisem nikdr niti prepirala. Tak urnik mi je kar ustrezal.
Prej sem morala bit doma do 10h (spet, razen za novo leto), sam moram priznat, da niti nisem mela neke hude želje po tem, da bi hodla ven.
Po 18. letu pa so mi dali proste roke in ni blo več važno kdaj bom doma - samo da sem se oglasla ko sem prišla domov.
Moram priznat, da se s starši glede izhodov nisem nikdr niti prepirala. Tak urnik mi je kar ustrezal.

Imaš, da me vikaš!
-
maru - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2005
Meni so tam nekje do 17. leta postavljali uro, potem nič več, ampak lahko rečem, da nisem popolnoma nič zamudila, ker nisem bila pri 15-ih zunaj do 4-ih zjutraj. So se pa vse ostale mame ravnale po moji in če sem imela jaz uro, so imele tudi vse moje kolegice. Najbrž moja mama ni bila ravno najbolj priljubljena. 

Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Js sm mela pa kr stroge policijske ure. V oš do 8ih, ob posebnih priložnostih (kak rd) do 10ih, pol v sš sm mela med tednom tut do 8ih, med vikendom do 11ih, disko je bil dovoljen 1krat mesečno do 2h pa še takrat je pršu vedno ati po mene, tm v tretjem, četrtem letniku, pa je blo policijske ure konec.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
Meni pa niso nikoli kaj posebej omejevali. Sem,dokler sem živela pri starših, pač vedno povedala, kdaj približno pridem (do konca srednje šole tudi, kam grem). Dokler še nisem imela izpita za avto, so me tudi z veseljem prišli iskat magari ob 4h ponoči, sam da nisem okoli lutala brez prevoza. Pol sem začela pa pri 19h na svojem živet, pa itak ni bilo več panike
Seveda jih je še vedno skrbelo, če bom varno domov prišla, ampak so mi zaupali.

Seveda jih je še vedno skrbelo, če bom varno domov prišla, ampak so mi zaupali.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Blagor vsem vam!
Ko sem bila jaz v osnovni šoli nisem smela nikamor. Ko sem bila v srednji šoli (do 19. leta) sem smela 3x na leto na šolski ples do 1 zjutraj. Nikamor na pijačo nikoli - niti po šoli.
Potem se mi je pa strgalo in sem pobegnila.
Pa čist resno.
Ko sem bila jaz v osnovni šoli nisem smela nikamor. Ko sem bila v srednji šoli (do 19. leta) sem smela 3x na leto na šolski ples do 1 zjutraj. Nikamor na pijačo nikoli - niti po šoli.
Pa čist resno.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Blagor vsem vam!
Pa čist resno.
Pa čist resno.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
pr men je blo več al mn zadnje čase odvisno s kermu sm bla zunej..k m dobiLa tipa, k mu je moja MuMmy zaupala, me je pustila na konc sveta pa kdr koL sm lahko pršla domou..sm pa zato tud fajn izkoristla to, prosila moiga fanta nej bo tih pa sm šla vn - doma naložila da grem z njemu pa sm bla svobodna za tisto noooč..to se je obnesL:)
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Stara sem 18 let pa sem lahko zuni kadar hočem , glavno da se z mojimi zmenim kdaj in kako pridem domov. Seveda pod pogojem da je v šoli vse O.k... npr. frendi me u petk zvečer pokličejo in me povabjo vn, js hitr letim k mtki pa atiju in pol se lepo zmenmo....glede alkohola pa tud ni problemčkov. ati mi samo reče par urc ped odhodom od doma "pa kej pojej , da ti ne bo slabo" .
ja , lahko sm vesela da mam take starše:)
ja , lahko sm vesela da mam take starše:)
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz v OŠ nisem ven hodla, pač rojstni dnevi pa to, nisem mela ure, samo so me starši vedno prišli iskat. V SŠ sem v prvem letniku lahko sla 2× na mesec ven do 3.00. Razn ko so bli hakli pri matematiki
Od drugega letnika dalje, sem lahko hodla ven kolko sem hotla, meni so doma vedno zaupali, tak da nisem mela nikoli problemov. Vedno se pač moram samo javit, ko domov pridem. 

Lahko imam vse.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
vaaau srečke
js pa še vedno do polnoči, pa sem stara 18. samo tukaj je več ali manj krivo to, da živimo v odmaknjeni vasi pa me morjo potem hodit iskat...če se pa kako drugač zmenim za prevoz, pa niti ni problema, razen če mata kak slab dan al pa kaj. sam kaj ko me nobeden noče v moje hribe vozit 

to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov