Kdaj ste morali biti doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
V osnovni itak nisem hodila zvečer ven (razen mogoče kak koncert ali novo leto), kar smo se igrali pred blokom, da so me mel na očeh. Ko se je stemnil, je fotr že takoj žvižgal, da moram domov. Prvič da sem bila zunaj je bila valeta in takrat se morala bit doma ob polnoči. V srednji sem se pa dostkrat skregala, ker so mi ob vikendih pustili tja do desetih (1. in 2. letnik). Smo se znajdl in že prej začel pit.
Še potem, ko sem začela s fantom in ko so vedeli, da sem z njim, se mogla bit doma najkasnej do pol 11. Je bilo kar mal bedno, ko so me klicali, če sem zamujala kakšno minutko. Postopoma pa se je ura podaljševala (naj bi se med drugim tudi zaradi ocen) in zdaj nimam omejitev.
Sej če pogledam nazaj, se mi niti ne zdi tako grozno. Takrat sem pa mislila, da bom kar popenila. Ampak vem, da nism čist nč zamudila.

Sej če pogledam nazaj, se mi niti ne zdi tako grozno. Takrat sem pa mislila, da bom kar popenila. Ampak vem, da nism čist nč zamudila.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
V osnovni šoli nisem hodila ven. V srednji pa občasno 1-2x na mesec. Omejitev glede ure pa nisem imela. Nikoli pa nismo počeli kakšnih neumnosti, ali da bi bil kakšen alkohol,... tako da ni bilo razloga za kakšno ukrepanje, omejitve,...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]