Kdaj ste morali biti doma?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Avg. 2008 10:19

V OŠ sem lahko bla na rojstodnevnih zabavah nakasnej do 22h.

Pol v SŠ sem do polnoletnosti mela zmer uro, tam nekje ob 2h. Prov spomnim se da mi v prvem letniku na začetku ful niso pustil v diskače pa to. In sva s kolegico k smo tud družinski prjatli in smo bli glih pr njih na obisku..pač obe težili da bi šle v Lipo..no na konc sva jih prepričale :D .
Odkar sem polnoletna nimam ure, pridem ko pridem. No sej to je edino prov :) .
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 19. Avg. 2008 10:45

uf v oš sm bla lahko tm do 8h, 9h zvečer (kar je blo ful zgodi, glede na to da smo ga "hengal" haha am tm ene 500m od doma), v gimnaziji sm bla lahko že do 10h oz. ko sm mela fanta do 11h ko sm pa ratala polnoletna so pa te omejitve nekak izginle :) skratka nimam ure :)

no moja tamala je bla pa loh že v oš tm do 10h, v gimnaziji zdej je lahko tut do 12h-1h....skratka mlajši so priviligirani! :evil:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 19. Avg. 2008 11:05

Jest sem morala biti konec osnovne šole in začetek srednje doma ob 22:00, kasneje so mi potem začeli podaljševati tako, da sem morala priti do 24:00, zdaj pa noben nič ne reče :wink:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Avg. 2008 12:18

hruška :) napisal/-a:no moja tamala je bla pa loh že v oš tm do 10h, v gimnaziji zdej je lahko tut do 12h-1h....skratka mlajši so priviligirani! :evil:

Mislm, da je to povsod. :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 19. Avg. 2008 13:22

moja dva sta mela to ful dobr pošlihtan in sta uro z leti podalšvala. tko sm v oš ponavad prhajala okol 22h, pol 1.letnik tm do 11ih in tko naprej. konc 3.letnika mi nista več težila, sam vedno sm mogla povedat kam in s kom grem :D drgač pa še zdej, pr 22ih pokličm al pa sms pošlm k pridm dam (ne čist vedno). mami pač skrbi...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Avg. 2008 14:07

v OŠ nism neki prevec hodla ven, ko pa sem, pa sem priznam bla zlo razvajena glede ure..sem se posteno skregala in dosegla svoje :D tako da sem ze zgodaj lahko bla dolgo zunaj...(se pravi do 1, 2 ure konec osnovne sole) prvi letnik smo se nonstop kregali glede ure, ponavadi sem lahko bila do konca ce je bil kak koncert al pa kaj takega...potem sem zacela prihajat domov zjutri...so vidli da nima smisla in nekje pri 16 so mi cisto ukinli uro. takrat je nehalo bit zanimivo, in zacela sem prej prihajat domov. naj povem se da so mi vedno zaupali, nikoli nisem probala cesa ''hujsega'' kot alkohol, sem delala bedarije, ampak vse izkusnje koristijo...v soli mi je slo super, in nasploh nobenih problemov. sem bila pa kar se tice ure precej ''razpuscena'', brez nekih mej...kar mi je pa zlo koristlo in sem vesela da je tako. aja, zdaj sem 18.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Geena » 19. Avg. 2008 14:10

js sm zdele končala tretji letnik.
in sm lahko bla zdele med poletjem zunej kokr sm hotla, sam da sm mami prej povedala, itak.
med letom tut ni prevelkih problemov, če vem, da bom pršla prepozn raj nekje prespim, drgač pa tam do dveh, treh sploh ni problema.
ampak v osnovni šoli se pa spomnm da je blo dost bolj strogo. mogla sm bit pr 13ih doma do osmih, pol v osmem razredu mi je mogoče celo do polnoči kdaj pustila.
ampak vse te bi rekla za moja trenutna leta 'pozne' ure sem si pa priborila s tem, da nikol nism in nikol ne zamujam ker pač če večkrat prideš točno daš staršem občutek, da si bolj odgovoren, iz lastnih izkušenj pa vem, da je še boljš če kdaj pridš kakšno urco prej :wink:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Avg. 2008 14:14

Geena napisal/-a:js sm zdele končala tretji letnik.
in sm lahko bla zdele med poletjem zunej kokr sm hotla, sam da sm mami prej povedala, itak.
med letom tut ni prevelkih problemov, če vem, da bom pršla prepozn raj nekje prespim, drgač pa tam do dveh, treh sploh ni problema.
ampak v osnovni šoli se pa spomnm da je blo dost bolj strogo. mogla sm bit pr 13ih doma do osmih, pol v osmem razredu mi je mogoče celo do polnoči kdaj pustila.
ampak vse te bi rekla za moja trenutna leta 'pozne' ure sem si pa priborila s tem, da nikol nism in nikol ne zamujam ker pač če večkrat prideš točno daš staršem občutek, da si bolj odgovoren, iz lastnih izkušenj pa vem, da je še boljš če kdaj pridš kakšno urco prej :wink:

oh js pa glih zaradi tega ker sem zamujala, in vedno prihajala takrat ko sem hotla, in smo se zlo kregali okol tega, ravno zato so mi dalo popolno svobodo=) in potem sem zacela prej hodit domov, ni blo vec zanimivo
ljudje smo razlicni ja :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 19. Avg. 2008 14:20

tudi jaz :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 19. Avg. 2008 14:29

jaz mam pa precej stroge starše glede tega...
v OŠ sem mogla bit doma nekje ob 9h, s tem da sm hodila ven enkrat na teden, še to ne. pol pri 16ih sem bla loh zuni, če ni blo nič posebnega, do 10ih, za kak rojstni dan, disko, se je dal zmenit do 1ih. zdaj, pri 17 ih, sem loh če je kej posebnga, zuni največ do 2h zjutraj, pa še to je zloo redko. če pa gremo sam tko mal ven, na kakšno pjačo, sem pa itak zmer doma že okol 10ih ker se mi deli neda :D pa tut frendice majo takrat zadn bus. nikol ga nism nevem kaj žurala, pa mi trenutno tut ni do tega...
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a In Love Girl » 20. Avg. 2008 11:50

Hmm..ja, jst sm mela nekak podobno situacijo kokr pa vse ostale. V osnovni šoli nekje do 9h, 10h, če je bil kkšn dogodek, pa poletje pa to mal dl. Potem v srednji šoli pa do 18. leta nekje do polnoči, 1h, 2h. Po 18. letu sm bla pa free as a bird. Pa sm še zmer. Sam zmer morm povedat kam grem, s kom grem. Mislm morm, pač navada. Mam pa tko dost strogega očeta. Če sm tko kdaj zamudila mjčkn (1x sm 15 minut sm mogla bit pol ure prej doma) sem mogla biti vedno drug dan prej doma. Sestra, ki je starejša je imela pa še malo bolj strožja pravila.
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Leilani. » 20. Avg. 2008 12:09

v oš do kakih 9-10 zvečer. V gimnaziji 1., 2. letnik do 1ih-2eh , zdaj ko sem pa stara 18 pa do kakih 4ih zjutr :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 20. Avg. 2008 13:27

Jaz pa ko sem bla mlajša, sem hodila ven z sestro in njenim, in so doma zaupali, kasneje me je pa mami pelala, nazaj pa me je pripeljala kakšna kolegica, sicer nismo bli ponavadi tako dolgo, ure mi pa tud niso dajali. Ko sem pa naredila izpit, mi je pa pač zmer rekla da naj kmal pridem, pa naj srečno vozim. Tko da, pol je biv tist kmal, včasih kmalu, včasih je pa trajalo do 3 zjutzraj. :o
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 20. Avg. 2008 18:13

čimprej :D ..ponavadi ob desetih doma v oš, .. v srednji dlje, sm so morali vedeti s kom sem oz. jih poznati..
Uporabniški avatar
*clia*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *clia* » 20. Avg. 2008 19:22

V oš niti nism dosti okol hodila..
v prvih letnikih srednje pa nikol nism mela ure.. je moja mati hudo taktiko ubrala.. vedla je da hodim vn s takimi ki imajo uro okoli 24h, tko da sm vedno z njimi domov hodila..
je pa res, da sm bla pri 18-ih večinoma kr že do 3h-4h zuni.. sam so mi zaupal in res nism nikol v kakšne probleme zabredla.. in jih ni mel za kej skrbet =)
Ti ne veš.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov