Kdaj ste morali biti doma?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sminka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a sminka » 01. Avg. 2008 17:36

no mal obudimo to temo je zlo zanimiva: :D
jest v OŠ nism nikamor hodila. zdej pa tud če mam resnga fanta mi ne zaupajo pravjo da sm še premlada.pustijo mi bit tm do ene 2 če je kej posebnga.pa še da lohk sploh km grem je kriza.
A mislete da mi bojo s časom bolj zaupal??? :roll:
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 01. Avg. 2008 18:03

No jst mam pa 17 let in kar se tiče prihodu domou so moji res the best.
Čeprou sm opazla da majo ful majn skrbi če grem vn s fantom kot pa če grem s kolegicami.
Tko da sm zuni komot do kšnih 2h če je med tednom. Če gremo pa kam žurat mi pustijo tud zjutri pridt domou al pa naslednji dan popudne. Res moji so super. Me pa umes kdaj pokličejo al pa jih jst pokličem sam tolk da vidijo da je use ok pa da se ne sekirajo.
Med šolo pa tud nimam z njimi problemou tud če sm to leto pršla domou kdaj tud ob pounoči pa še bol pozno. Hvala bogu da nimam problemu za ustat.
:)
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 01. Avg. 2008 18:28

jst do konca Oš sploh nism tok hodila vn.. tisto poletje sm začela..usa dan do kašne ponoči . . septembra k sm se lotla hodit z mojim lubijm je bla ura za prit domou 3.. pol pa počasi počasi nism mela več omejiteu.. oz. če se doma kej spičkamo pol je ura, čene nima veze. kr mu zaupajo in vejo kj sm in s kom. zdej se tud dogaja da se zvečjr ob pounoči spomnem it na kšn žur in mi pustijo, al pa celo za 2 dni dol na obalo :) tko da so ratali superrr :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 01. Avg. 2008 18:50

nisem hodila, niti ne hodim ven... ampak ce sem ze sla, nisem imela omejitve...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 01. Avg. 2008 19:12

Nekako nisem hodila ven. V OŠ se edino spomnem, da smo bili enkrat na morju in sem morala biti v apartmaju do 10h zvečer. V SŠ sem pa šla ene parkrat na koncert in sta rajši videla, da me pride ati iskat kamorkoli. Če tudi je ura 2 zjutraj. Če pogledam nazaj, je prav, da sem imela uro (pa daleč od tega, da sem bila nemogoča). Pač zdi se mi (to je moje mnenje), da najstniki do dolečene starosti po (recimo) 23h uri nimajo zunaj kaj počet. Njihovo mesto je v postelji ob takšni uri. To je moje mnenje...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 02. Avg. 2008 17:38

Do 18. leta sploh nism smela nikamor! Mam zeteženga fotra! Sej zdej je uredu kar se tiče izhodov vn, mi pa teži za druge stvari! :evil:
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 02. Avg. 2008 19:47

Nikol nisem imela nobene omejitve ure,v bistvo sem si jo sama postavlala.
Foter je zmeraj rekel:<<Kdaj?>>
Jst pa npr:<<Ob dveh.>>
Foter:<<Zmenjeno>> :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Avg. 2008 7:58

js sm mogla tam okol polnoči, enih.. po 17 letu pa nism več mela omejitve.. sta se starša lih ločevala in sta mal pozabila name js pa itak dodobra izkoristla to :D no mam pa eno kolegico, ki še pr 19 letih ima uro ob 8h med tednom, med vikendom najkasnej do 10h, pol 11h.. pa ma že kr 2 leti zdej resnga fanta.. nikol ni blo nobenih posebnih pizdarij z njo.. (vsaj če se primerjam z sabo) nevem, nekateri starši misljo da bojo tako obvladal svoje otroke, pa naredijo samo slabš..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 03. Avg. 2008 8:08

Jaz sem pred 18. letom bolj redko hodila ven, ker nisem imela prevoza, če pa sem šla, sem imela uro tam nekje od enih do dveh. Ko pa sem naredila izpit, sem začela redno žurati in nisem nikoli imela omejitve glede ure. Edina omejitev je ta, da ko pridem domov, zbudim mami, da ve, da sem varno prišla domov (ponavadi niti ne pogleda na uro). Tudi sestra, ki je sedaj stara 17 let, nima nobene omejitve glede ure (bi jo tudi težko imela, ker gre ponavadi z mano, kar bi pomenilo, da bi imela potem tudi jaz omejitev :wink: ).
Uporabniški avatar
**Smile**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a **Smile** » 03. Avg. 2008 8:39

js tudi v OŠ nisem hodila ven, začela sem šele proti koncu prvega letnika. Imela sem uro do 12h. Potem pa sem počasi poodaljševala. Nikoli nisem počela neumnosti, da bi jih kaj skrbelo. Se pa je včasih zgodilo da sem prišla domov ob4h zjutri in sem imela slabo vest pol. Ampak ni bilo hudih problemov.

Nič ne nasprotujejo če grem ven, vedo s kom sem in kje sem..čeprov se lokacija spreminja..Rečejo mi le: PO PAMETI.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a just.me » 03. Avg. 2008 12:15

moji starši so ful v redu glede tega, ven grem kdaj hočem, domov pridem kdaj hočem pa mi nič ne težijo. če so že v skrbeh me pač pokličejo na mobi, tako da jim sploh ni treba skrbeti
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 04. Avg. 2008 11:56

hmm... ubistvu nikol nism mela nevem kakšnih omejiteu recimor do 18leta do 2h ... oz. dokler smo se zmenl :) od 18. pa dokler čem :)
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 04. Avg. 2008 12:24

zdej pr 17. sm mela prve mesce uro di 12h, pol se je ura prestavla na 1h...zdej polet, ku so ti žuri, pa so koncerti, pa so probval mi neko uro dat, sam zdej smo tak zmenjen, da ku je konc koncerta pokličem, pa pridejo pomene...pa verjetn bo zdej tut tak ostal, kr bom tak večinima na koncerte hodla:D
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
..špela..
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..špela.. » 04. Avg. 2008 12:35

v osnovni šoli sploh še nisem hodila ven redno oz. sem šla v 8 razredu( proti koncu) 2x do 10. Pa še to so me peljali starši. Sedaj pa srednja šola, glede na to da sem veliko s fantom do kadarkoli hočem
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 04. Avg. 2008 13:12

Do 17.leta, tam nek, sm mela uro ob 2eh, razen če sm šla na kak koncert ki je bol dolg trajal. Zdej pa sm zuni dokler mi paše, čeprov me mami ob kakih 5ih začne panična klicat kdaj se mam namen domov prikazat :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]