Kdaj ste morali biti doma?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 07. Jan. 2007 23:10

Nikoli nisem imela ure, do katere sem mogla bit doma. Tudi pri 15-ih ne. To pa zato, ker so moji starši vedeli, da se ne bi nikoli dotaknila čikov ali alkohola (ali še česa hujšega) in da se nisem vlačila okrog s tipi.
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 08. Jan. 2007 8:46

Vse je bilo odvisno od ocen. Če nisem imela nobene negativne in če se nisem imela za v naprej veliko za učiti, potem sem bila lahko zunaj tudi do 3h ali 4h zjutraj (to je bilo, ko sem bila stara 18 let). Pred dopolnjenim 18. letom pa sem bolj malo hodila ven, pa še takrat, ko sem, sem vedno mogla biti doma že ob 2h.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 09. Jan. 2007 13:20

pr men pa to ni blo nikol odvisno od ocen.V drugem letniku sm prvič ostala uzuni do štirih,in od takrat nisem mela več ure.Res pa je do četrtga letnika nisem na veliko žurala in ponočvala.Odvisno kako se zmenš.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 09. Jan. 2007 15:00

Js sm v prvem letniku imela uro, in sicer do 3eh. Pol pa nič več. Dokler se vrnem domov preden se zbudita je vse ok :D
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
Uporabniški avatar
sussyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: Le*cce

Neprebrana objavaNapisal/-a sussyka » 09. Jan. 2007 17:10

joj pr men so pa tok težki glede tega :roll:
u osnovni sm bla lh tko do ene 9.. izjeme so bli kašni RD pa še to sam do ene 10 pol 11 :eek:
pol sm se jih pa enkt umes naveličala prost za usak izhod in sm nehala skor vn hodt..
tko sm več al mn hodila sam po pjačkah tko do ene 10 pol 11 pa še to me je takrt že klicala če sm uredu :roll:
no pol smo se pa parkrt mal pogovorl in se mi zdi da se izbolšuje.. sicr zlo počas.. ampk se :)
samo je problem kr js sm čist u enmu zakotju doma in pol morm vedno klict da me pridejo iskt..
pa mi mori da me more pol čakat..
najbl mi gre pa na živce da mt kr ne more pa ne more zaspat dokler ne pridem..
je čis preveč zaskrblena glede nato da skor ne hodm nč tko po diskačih pa takm...pa čis dobr ve da niti ne pijm niti kadim :roll:
oh ja .. upam da bo bolš zj k izpit nardim :) pa se bom lh sama prevažala naokol :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 09. Jan. 2007 21:35

sussyka napisal/-a:joj pr men so pa tok težki glede tega :roll:
u osnovni sm bla lh tko do ene 9.. izjeme so bli kašni RD pa še to sam do ene 10 pol 11 :eek:
pol sm se jih pa enkt umes naveličala prost za usak izhod in sm nehala skor vn hodt..
tko sm več al mn hodila sam po pjačkah tko do ene 10 pol 11 pa še to me je takrt že klicala če sm uredu :roll:
no pol smo se pa parkrt mal pogovorl in se mi zdi da se izbolšuje.. sicr zlo počas.. ampk se :)
samo je problem kr js sm čist u enmu zakotju doma in pol morm vedno klict da me pridejo iskt..
pa mi mori da me more pol čakat..
najbl mi gre pa na živce da mt kr ne more pa ne more zaspat dokler ne pridem..
je čis preveč zaskrblena glede nato da skor ne hodm nč tko po diskačih pa takm...pa čis dobr ve da niti ne pijm niti kadim :roll:
oh ja .. upam da bo bolš zj k izpit nardim :) pa se bom lh sama prevažala naokol :)

ei, pr men je čist isto; sam clo včasih n kšnih privat žurkah lohk prespim (ssveda z izgovorom d mormo zutri pol puspravt)
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 11. Jan. 2007 8:40

Pri 18.letih sem imela uro do 1h. je pa res, da sem šele s 17. leti začela hodit ven.
Sedaj sem stara 19 let, moja starša sta biloa do mene zelo stroga, vendar ju sedaj, ko sem opravila maturo in ser vpisala na študij, sploh ne zanima več, ob kolkih bom prišla. Zadnjič sem šla na koncert jana plestenjaka in sem prišla domov ob 3h, pa me je mama vprašala, zakaj sem prišla tako hitro. Ja, zaradi tega, ker sem bila 2 dni prej na operaciji in sem imela na hrbtu 6 šivov :roll:
Uporabniški avatar
***Phoenix***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Phoenix*** » 11. Jan. 2007 13:46

Nikol nisem mela kakšnih posebnih omejitev, je pa res, da tud nisem ne vam kako zgodaj začela hodit vn :) Ko sm bla mlajša sm mogla sam use natančno povedat kam grem, s kom, pa kdaj prbližn pridm dam, in pol smo se za eno okvirno uro zdilal ponavad :razz:

Zdej pa tud nimam omejitev :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 11. Jan. 2007 16:49

Hmm, za OŠ se sploh ne spomnem da bi kej ven hodila... Srenja šola tko prvo leto ali dve do devetih vsak dan če sm hotela, čez vikend ob kakih posebnih priložnostih tudi malo dlje. Zdej v 4.letniku pa tko no.... do okol polnoči, enih, pač rečem, da pridem ko pridem in sem večinoma takrat doma, med tednom mam seveda samokontrolo in nikoli nisem dlje od desetih. Če je pa kka žurka al pa kej pa pač zjutri ko je konc :lol:
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 11. Jan. 2007 17:42

Jaz nisem imela nikoli časovnih omejitev, je bilo pa treba povedat kam grem in s kom. Če bi se zlagla, bi vrjetno sledile sankcije. :) To mi je prišlo tok v navado, da še zdej, pri 22-ih povem kam in s kom grem :lol: .
štrumfka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a štrumfka » 11. Jan. 2007 18:17

Js sem imela tam nekje v prvem letniku srednje šole uro nekje do dveh....no potem pa ko sta vidla, da mi lahko zaupata in da ne delam problemov, pa nism mela več ure, tko da pridem ko pridem :) ....samo vedno pa povem približno kam grem in s kom.
Uporabniški avatar
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady Chatterley » 12. Jan. 2007 0:30

jaz sem mela 3. pa 4. letnik srednje uradno uro do treh, sam sem mela srečo, ker sem vedno hodla k starejši sekici spat, njej pa je blo vseeno kdaj pridem. drgač pa je stare treba samo naučit, pa malo diplomatsko obrnit, pa ne gnjavijo (vsaj pr men)
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a AphexTwin » 13. Jan. 2007 21:37

Do 17-ega leta tja do polnoči, enih ... Razen za kako res hudo žurko, pa odvisno je blo od tega s kom sem šla ven. Pa ati me je vedno hodu iskat. Potem pa ni blo več ure k sm s starejšim bratom ven hodla in ni blo panike za prevoz in varstvo :)
Uporabniški avatar
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *TIHANA* » 13. Jan. 2007 22:09

pr 18ih sm bla lohk zuni do kadar sm hotla, sam mogla sm povedat s kom sm pa kje približno bomo... to navado mam zdej sama ker se mi zdi fer da starši vejo vsaj približn kje sm.

mnja, napisala bi še, da ko sem mela tipa jih ni skrbel kje sem niti mi niso težil kdaj bom doma. je blo samoumevno da ne bom bla doma ob dveh zutri ane.
drgač pa tud kdaj pokličm in povem da je vse ok, čist tko... ker vem da jih pač skrbi zame. ampak čedalje manj :D
deja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a deja » 14. Jan. 2007 2:10

jas sem pri 14 hodila domov ob 3 , 4 zdaj pa tudi nekje enako, saj po 4 uri skoraj nikoga več ni ..razen za novo leto pa tak ,potem pa sem znala bit do 6 zjutraj..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov