Kdaj ste morali biti doma?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 26. Okt. 2006 18:55

:D
red mora bit

sicer si pa ti na istem
kaj pa imaš za ponočvat pa pit okol
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 26. Okt. 2006 18:56

jst še ne živim s svojim .. .zaenkrat mi je še mami pere, pa fotr okol voz ... on je samo za mene v formo spravlat ...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 26. Okt. 2006 20:43

hehe bejbika :rofl:

evo mi smo pa doma napredoval v naslednjo stopnjo ko tastara namest za uro uprašata: janja ker dan pa prideeš domov? :D končno
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 27. Okt. 2006 7:19

hehe te so najboljše ja... mene vprašata kaj je narobe če sem doma pred polnočjo..kerkoli dan v tednu. :lol:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 27. Okt. 2006 9:45

mojim so se pa očitno obrestovala razna predavanja o vzogji otrok, kamor je moja mama vedno vlačila atija :D
vse je šlo lepo postopoma. v1. letniku med vikendi do 11, 1x na mesec dlje-po dogovoru. pol pa vedno več in konec 3 in v 4 so me še samo vprašali kdaj pridem. v3 sem se mogla vedno prit javit, ko sem prišla domov, da je mama lahko mirno spala :) pol pa niti tega več ne. in zdaj me še samo vprašata, kaj prideš domov spat? :D
je bil pa ati res super, kadarkoli sem ga lahko poklicala, pa je po mene prišo.edino približno uro sem mu mogla povedat, da ni ravno šel spat. in še zdaj, če grem kam pa mislim, da bom pila, ga prosim in brez problema pride.....no pa sej jas sem že tud po njega hodla :lol:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 30. Okt. 2006 12:19

dons zutri me je mami ob devetih klicala, kdj mislm dam pridt; pa sm ji lepo razložila d sm pač ostala še d bi pomagala pspravt tko d je sam rekla d je to zlo lepo. me prov zanima kva bo kej ati reku k pride dam :evil:
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 30. Okt. 2006 12:29

Uf, jst sm pa mela pa komunistični režim doma....še do svojga 19 leta sm mogla bit doma ob desetih zvečer.... :stupid:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 30. Okt. 2006 12:45

Heh...ta vikend sem bla na eni zelo srednješolski čagi pa me je fotr vprašal ko sem šla "a nisi malo prestara za to?"... pa sem se takoj spomnla na srednjo, ko sem prosla če lahko grem na kako čago pa so mi doma rekli "ko boš starejša..." :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 30. Okt. 2006 16:01

Men zj rečata samo še kje boš pa spala al pa kdo te bo dam prpelov.

Zadnč k sem šla na žurko sta mi rekla,da upata, da bom čez 3dni že doma, ker mormo nekam it :rofl:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 04. Nov. 2006 13:08

hehe... 8. razred in 1. letnik do 9ih. 2. in 3. letnik do pol enajstih, 4i letnik in 1. letnik faxa do 12., pol sm pa zacela ignorirat njihove policijske ure, ker so bolane.
bounce around kai like bunniez
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 04. Nov. 2006 16:35

js sm začela vn hodt v SŠ pa tko 1. letnk do 10h, 2. do 11h, zdj pa odvisn če je žurka se ponavad zmenm d tm prespim, drgač pa do 11h, 12h edin če mam prevoz pa d je kj posebnga loh podalšam sam tko do ene 1h, 2h največ.... eni res nismo ne vem kašni srečkoti...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 04. Nov. 2006 17:08

ponavad do 1o-ih, 11-h..drugač k sm pa mela fanta (17) so mi pa pustl kamrkol na svetu, ker so mu zaupal, tok da sm bla lohka takt do kdrkol zunj (seveda z njegovo pristotnostjo)..drugač zdej k sm pa 18 je pa čist useen, glavn da javim da grem vn, da me ne iščejo pa hiši :wink:
... ι αм ωнαт ι αм ...
mala_mausy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_mausy » 07. Jan. 2007 16:38

no,jaz sem začela ven hodit pri 15 letih in sem mela uro okrog 2, pol 3... po 16 letu pa nisem mela več nobene ure,sem prišla včasih tud ob pol 7 zjutraj domov:) odvisno je od tega, kako ti starši zaupajo... seveda je moralo v šoli in z ocenami vse štimat... :wink:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 07. Jan. 2007 16:44

Jaz sm mela uro do 12h, če sm hotla mal dlje še ostat kako urco... sem sam domov poklicala pa je blo okey. Pol pri 16, 17 dalje pa nisem več mela nobene ure. Mislim, da je odvisno tud od tega, kolk ti starši zaupajo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 07. Jan. 2007 21:20

Moji so mi doug težil glede tega: u OŠ npr. sm bla loh sam do ene 20h, pol pa počas postopoma dle. Šele u enm 3. letniku jim je blo useen kdaj pridm, najbrž tut zato, k nikdar nism lih kej dost ponočvala. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov