Kdaj je pravi čas da se dva preselita skupaj ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
če sta oba za jst ne vidim razloga zakaj se ne bi selila skupaj. tudi če bi pretehtal samo finančni vidik (kar najbrž ne) - pa kaj, saj sta fant in punca. če se ne bosta zdej, se bosta pa najbrž čez kakšno leto skupaj selila - v čem je razlika?
tudi če bosta čez nekaj mesecev ugotovila da vama ne gre - si bo pač eden od vaju poiskal stanovanje, plačeval najemnino in bosta čisto na istem kot sedaj, samo bogatejša za kakšno novo spoznanje in izkušnjo.
predvsem zato, ker sta oba najemnika, jst v skupni selitvi vidim samo pluse (beri: če bo šlo kaj narobe, si ne ostaneta nič "dolžna").
tudi če bosta čez nekaj mesecev ugotovila da vama ne gre - si bo pač eden od vaju poiskal stanovanje, plačeval najemnino in bosta čisto na istem kot sedaj, samo bogatejša za kakšno novo spoznanje in izkušnjo.
predvsem zato, ker sta oba najemnika, jst v skupni selitvi vidim samo pluse (beri: če bo šlo kaj narobe, si ne ostaneta nič "dolžna").
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
cherryberry napisal/-a:in hm... a je res tok nemogoče, da dva živita skp, skp preživljata velik časa, pa si ne gresta na živce ??
da bi mi šel na živce fant, ki ga ljubim? ne vidim zakaj
je pa res, da se moraš privaditi na tak način življenja.. kuhanje, pospravljanje, čas, preživet skupaj, čas, ki ga ima vsak zase... itd... vsekakor človeka spoznaš veliko bolj, in spoznaš tudi kakšno reč, ki ti ni ok, pa vendar, če je ljubezen, tudi kaj pogoltneš.
probajta, izgubit nimata kaj
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
To bolj sama vesta kdaj bosta OBA pripravljena za to. Vsekakor pa šele takrat, ko si dovolj zrel za odgovornost, ki jo s tem nosiš, in pa finančno sposoben skrbet zase. Jaz se ne bi takoj kar za stalno preselila, ampak bi šla postopoma v to. Najprej za kakšen dan, potem dva in vedno dalje.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
rinca napisal/-a:kako se pa za en dan preseliš?
Tako, da si za en dan pri njemu, ne pa za stalno. Sem pa spregledala, da je on že praktično skoraj skoz pri njej.
Torej je on že skoraj preseljen. Kje je potem sploh problem?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
ja on je itak vecino casa pri njej....zato tudi jaz ne vidim nekega full problema.
Je pa definitivno drugace, ali si pri nekomu nekaj casa (par dni) - dejansko zivis pri njemu ampak si se vedno na obisku....kot pa ce res zivita skupaj.
Je pa definitivno drugace, ali si pri nekomu nekaj casa (par dni) - dejansko zivis pri njemu ampak si se vedno na obisku....kot pa ce res zivita skupaj.
- AnčiZaspanči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
Midva sva skupaj eno leto in 9 mescov pa zdej skupi živiva. Oba študirava na Primorskem tko da mava dol stanovanje Sva bla drugač že prej tko kot da bi živela skupaj ker sva bla skos skupej..malo pri njemu, malo pri meni sam to itak ni isto. Uglaunem zdej nama je čist preveč fajn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov