Kdaj je pravi čas da se dva preselita skupaj ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 14. Okt. 2010 10:08

če sta oba za jst ne vidim razloga zakaj se ne bi selila skupaj. tudi če bi pretehtal samo finančni vidik (kar najbrž ne) - pa kaj, saj sta fant in punca. če se ne bosta zdej, se bosta pa najbrž čez kakšno leto skupaj selila - v čem je razlika?

tudi če bosta čez nekaj mesecev ugotovila da vama ne gre - si bo pač eden od vaju poiskal stanovanje, plačeval najemnino in bosta čisto na istem kot sedaj, samo bogatejša za kakšno novo spoznanje in izkušnjo.

predvsem zato, ker sta oba najemnika, jst v skupni selitvi vidim samo pluse (beri: če bo šlo kaj narobe, si ne ostaneta nič "dolžna").
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 14. Okt. 2010 11:19

cherryberry napisal/-a:in hm... a je res tok nemogoče, da dva živita skp, skp preživljata velik časa, pa si ne gresta na živce ??

da bi mi šel na živce fant, ki ga ljubim? ne vidim zakaj
je pa res, da se moraš privaditi na tak način življenja.. kuhanje, pospravljanje, čas, preživet skupaj, čas, ki ga ima vsak zase... itd... vsekakor človeka spoznaš veliko bolj, in spoznaš tudi kakšno reč, ki ti ni ok, pa vendar, če je ljubezen, tudi kaj pogoltneš.

probajta, izgubit nimata kaj
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 14. Okt. 2010 11:31

To bolj sama vesta kdaj bosta OBA pripravljena za to. Vsekakor pa šele takrat, ko si dovolj zrel za odgovornost, ki jo s tem nosiš, in pa finančno sposoben skrbet zase. Jaz se ne bi takoj kar za stalno preselila, ampak bi šla postopoma v to. Najprej za kakšen dan, potem dva in vedno dalje.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 14. Okt. 2010 12:25

kako se pa za en dan preseliš?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Okt. 2010 12:31

Pa saj onadva že 25-26 dni na mesec skupaj živita.

Pri taki dinamiki zveze, da itak ves čas tičiš skupaj, bi se jaz tudi hitro odločila za selitev. Na tak način si vsaj doma, ne pa na obisku.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 14. Okt. 2010 13:17

rinca napisal/-a:kako se pa za en dan preseliš?

Tako, da si za en dan pri njemu, ne pa za stalno. Sem pa spregledala, da je on že praktično skoraj skoz pri njej.

Torej je on že skoraj preseljen. Kje je potem sploh problem?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 14. Okt. 2010 15:12

ja on je itak vecino casa pri njej....zato tudi jaz ne vidim nekega full problema.

Je pa definitivno drugace, ali si pri nekomu nekaj casa (par dni) - dejansko zivis pri njemu ampak si se vedno na obisku....kot pa ce res zivita skupaj.
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a AnčiZaspanči » 15. Okt. 2010 10:37

Midva sva skupaj eno leto in 9 mescov pa zdej skupi živiva. Oba študirava na Primorskem tko da mava dol stanovanje :) Sva bla drugač že prej tko kot da bi živela skupaj ker sva bla skos skupej..malo pri njemu, malo pri meni sam to itak ni isto. Uglaunem zdej nama je čist preveč fajn :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov