Kdaj imeti otroka?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
*mala* napisal/-a:^^ Dandanes redki razvajajo otroke z vsem njihovim prostim časom. Zame ni otrok razvajen, če mu starši posvečajo veliko časa. Zame so razvajeni tisti otroci, ki vedno dobijo vse materialne dobrine, ki jih hočejo. Starši se pa tako "oddložijo" otroku zato, ker nimajo časa zanj.
To je pa lahko pri bilo kateri starosti.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ I know.
Jaz sem samo komentirala stavek:
Jaz sem samo komentirala stavek:
Kdo ima ob teh službah čas razvajat otroka se tudi vprašam. Zadnje čase je vse preveč tistih, ki se z otrokom premalo ukvarjajo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^zdravstvo bi ocitno rado prisparalo, z mladimi mamicami je dosti manj zapletov med nosecnostjo in oni to vejo =)
tudi jaz sem ze slisala da to govorijo puncam ja
tudi jaz sem ze slisala da to govorijo puncam ja
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
Ja evo! Moj ginekolog je pa bl pesimist. Me je prašu če uporabljam zaščito pa sm rekla da ne. Pa me debelo pogleda in reče: "Punca, ti sam pazi da ne bo pol kšnih nepotrebnih operacij (splava)."
Ja evo! Moj ginekolog je pa bl pesimist. Me je prašu če uporabljam zaščito pa sm rekla da ne. Pa me debelo pogleda in reče: "Punca, ti sam pazi da ne bo pol kšnih nepotrebnih operacij (splava)."
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Mah to je čist odvisn od teh ginekologov, eni vprašajo drugi ne. Sicer nevem zakaj se sploh ubadajo s takšnimi vprašanji, navsezadnje, vsaka ki tja pride, dobro ve, zakaj je prišla.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
miau - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
Jst mam tako vizijo: Najprej bi rada dokončala študij (z podiplomcem vred) in potem imela fanta še ene 2leti zase Pol pa lahko razmišljamo o kakšni štručki
Že med študijem jaz osebno ne bi imela otroka, ker mislim, da se mu ne moreš posvetit tako, kot bi želela. Edino če bi pustila študij....kar pa dvomim (neko izobrazbo pa tut moram met). Mam pa eno sošolko na faksu, ki je že mamica in je to leto spet zagrabla za faks. Tamauga malo mami mirka, malo ena prjatlca pa tko se izmenjujejo. Zaenkrat jim čist laufa
Jst pravim: vsak po svoje
Že med študijem jaz osebno ne bi imela otroka, ker mislim, da se mu ne moreš posvetit tako, kot bi želela. Edino če bi pustila študij....kar pa dvomim (neko izobrazbo pa tut moram met). Mam pa eno sošolko na faksu, ki je že mamica in je to leto spet zagrabla za faks. Tamauga malo mami mirka, malo ena prjatlca pa tko se izmenjujejo. Zaenkrat jim čist laufa
Jst pravim: vsak po svoje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov