Kateri spol imate raje v družbi in intimnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Meni se je pune dobro družit s fanti.Bolj s preprosti,nezamerljivi...pač bolj se ujamem z njimi kot s puncami.Vsaj do zdaj pa je to ostalo a nei ravni se pravi ni blo še best frenda..Za kaj takega se pa prej zaštekam s kako punco..Pač odvisno od človeka
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Js mam najboljšo prijateljico, vsi ostali v moji družbi pa so pripadniki moškega spola. Raj sm v družbi fantov, že od nekdaj.
Pr seksu pa seveda boys only.
Pr seksu pa seveda boys only.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
Dejko#1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
Jest zase vem da bi težko zdržov v ženski družbi ,sam da me nov kdo kj narobe razumu Z kolegi se loh pogovarjamo o takih stvareh k bi jih pomoje sanjov lah v ženski družbi,pa ob par perih sam najbul prjatli vsi Fejat je da smo mal pomešani v družbi sam da bi ble pa nevem 70% punc to bi pa težk zdržov
Aja spolni odnosi pa itak da sam z žensko.!
Aja spolni odnosi pa itak da sam z žensko.!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Tko za druženje mešano, če bi se skoz družla samo z ženskami (s tem ne mislm nč slabega, to je včasih dobrodošlo) bi se res lahko hitreje skregale, pride do zavisti v družbi..če so pa učasih še tipi umes je pa še tok bol fajn
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
Glede prijateljstev imam več prijateljic, prijateljev pa manj, ker se (vsaj ti, ki jih jaz poznam) bolj držijo zase in bolj malo dajo na pristno prijateljstvo z dekletom (po mojem je težko ohraniti prijateljstvo med nasprotnima spoloma, ker se vedno vsaj z ene strani prične nekaj iskriti). In potem prijateljstvo propade kot da ga nikoli ne bi bilo. No, kar se pa tiče deklet, je načeloma tako, da ko gremo na pijačo, je vse kul in fajn, včasih pa kar začutiš tisto rivalstvo med puncami in tega se izogibam, ker potem to ni več to. V takšnih primerih je definitivno boljše imeti prijatelja, ampak še nisem spoznala nikogar, ki bi mu lahko v celoti zaupala, pa ne bi v stanju pijanosti česa izustil.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
ne morm točno opredelit s katerimi se je boljše družit. enostavno drugače je. s puncami se da ure in ure čvekat o treh temah: fantih, izgledu in problemih (ki so večinoma navezani na ti dve temi:)), s fanti pa se lahko počutiš tud kot kraljica. priznam pa, da še nisem doživela, da bi bla družba prijateljev hinavska al pa da bi me šinfali za hrbtom, od žensk pa. pa če vprašaš fanta o tvojem izgledu lahko dobiš samo dva odgovora, resničnega in tistega ki ga hočeš slišat. navsezadnje pa je še vedno najboljše mešana družba .. vse se bolj porazdeli
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz mam 3 naj naj kolegice k vejo use o men, ostalo pa kolegi.
v večini primerov če spoznam nov folk se bol zaštekam s fanti, mogoče zato ker sm si k sm bla še mjhna želela da bi bla fantk
mislm, da se da s fanti velik bol pogovarjat k z ženskami, k so ponavad use nevoščljive pa bi se sam o seb pogovarjale
v večini primerov če spoznam nov folk se bol zaštekam s fanti, mogoče zato ker sm si k sm bla še mjhna želela da bi bla fantk
mislm, da se da s fanti velik bol pogovarjat k z ženskami, k so ponavad use nevoščljive pa bi se sam o seb pogovarjale
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Čisto odvisno od posameznika. Moram pa priznati, da še pri nobenem tipu nisem zasledila take zlobe, spletkarjenja in nesramnosti kot pri nekaterih ženskah ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
adry23 napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Čisto odvisno od posameznika. Moram pa priznati, da še pri nobenem tipu nisem zasledila take zlobe, spletkarjenja in nesramnosti kot pri nekaterih ženskah ...
Se popolnoma strinjam
Ja.. ženske znamo bit kr hudobne, še posebej, ko je večja družba in ko ena odide, ko majo vse nekej za povedat.. Tko, da neveš, kaj bo ko boš ti šou na wc mislm niso vse take, sam je pa večkrat tko pr ženskah..
no, poznam pa tut tipe, k so taki opravlivci, hujši k vsaka baba
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
FANTJE!
Babe so grozne, ne sam, da so me v otroštvu punce obmetavale s peskom in podobne, ker so mi ble zgleda da že takrat fovš, da mi je mati narava dala pretty face ipd, ampak so v kasnejših letih ženske še velik bolj žleht (vsaj en določen odstotek), sam na drugačnem nivoju.
Pa ok, sej mam tut dobre kolegice, samo babe smo pač babe, tut jaz dam prav tipom, da smo ene čudne zmede fovšljive in ne vem česa še, včasih še sebe ne razumem.
Tipi so pa pač tipi. Kar vidiš, to navadno tut dobiš. H sreči se ne pretvarjajo toliko in so za moje pojme tut zelo dobri sogovorniki.
No, vsaj mene ni še nikol noben okol prinesel. Malo več druženja s tipi, pa jih kasneje prebereš brez problema.
Jaz sem se že od majhnega večinoma družila s tipi... Pa še vedno se počutim bolš v moški oz. vsaj mešani družbi, so zelo redke ženske, da so mi res res všeč kot družba.
Babe so grozne, ne sam, da so me v otroštvu punce obmetavale s peskom in podobne, ker so mi ble zgleda da že takrat fovš, da mi je mati narava dala pretty face ipd, ampak so v kasnejših letih ženske še velik bolj žleht (vsaj en določen odstotek), sam na drugačnem nivoju.
Pa ok, sej mam tut dobre kolegice, samo babe smo pač babe, tut jaz dam prav tipom, da smo ene čudne zmede fovšljive in ne vem česa še, včasih še sebe ne razumem.
Tipi so pa pač tipi. Kar vidiš, to navadno tut dobiš. H sreči se ne pretvarjajo toliko in so za moje pojme tut zelo dobri sogovorniki.
No, vsaj mene ni še nikol noben okol prinesel. Malo več druženja s tipi, pa jih kasneje prebereš brez problema.
Jaz sem se že od majhnega večinoma družila s tipi... Pa še vedno se počutim bolš v moški oz. vsaj mešani družbi, so zelo redke ženske, da so mi res res všeč kot družba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov