Kateri spol imate raje v družbi in intimnosti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

S kom se je bolje družit?

s puncami
36
34%
s fanti
71
66%
Skupaj glasov : 107

tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 17. Okt. 2005 12:00

js sm mela skos obdobja... obdobja, ko sem seksala s puncami, in obdobja, ko sem seksala s fanti... pač tko :)
zdej sem že kr neki časa v strejt obdobju in je prov fajn :)
glede druženja pa... velik gejev me obožuje, ne vem točno zakaj, tko da so moji prijatelji pač geji...
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Okt. 2005 12:32

Za sex definitivno fantje oz. kr moj lubi :) .

Za prijatelje pa tudi - u bistvu sm rajš u moški družbi. Verjamm, da je lahko full dobr al pa še bolš s puncami, ampak za tako vzdušje te morjo obkrožat res čist ta prave prjatlce, k niso hinavske pa zlobne pa tko naprej, ampak te majo res rade ...... takih pa jst nimam na žalost.
Zadnjič spremenil uršy, dne 17. Okt. 2005 15:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 17. Okt. 2005 14:29

Vidim da se je večina od vas rajš družila s fanti. :)
Jst sm k sm bla še manjša - do osnovne šole - sm se skoz družla z bratrancem in sestrično, ki sta dve leti mlajša, pol ko smo se preselili pa še z dvema sosedoma, ki sta bla oba starejša od mene. :D In smo bli taprava tovarišija, marsikdo se je prtoževau nad mano (kkšne tečne stare tete :D) da sm podvjana kot en fant. :)
Pol v prvem razredu sm spoznala mojo najboljšo prjatlco Nastjo, s katero sva ble skoz skupi - in sva še danes (:bussi:) takrt sm se tud manj družla s fanti, razen še z enim sosedom. :D
Pol kasneje, 7., 8. razred OŠ pa sm se ffuull spoprijateljila z enim sošolcem, in sva bla res dbest frenda... :)
Zdej v srednji šoli mam pa mešano družbo - 5 punc, 4 fantje (neki tazga) pa smo skoz skupi, tko da se zdej družim z obojimi enako, mam tud nabjolšga prjatla in mogoče res fantom lahko na drugačen način kej poveš, pa ti tud drugače svetujejo...
Ampak ženski klepet je še zmer No.1 :gut:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
MiLa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLa » 17. Okt. 2005 14:53

Hmmm,...zanimivo,...ja definitivno za intimno duženje bodo pri men zmagali fantje - oz. bom rekla en točno določen fant :),..,...kar se pa tiče na sploh druženja in tko,...pa oboje,...čeprav prave prijatelje in zupnike sem vedno lažje našla med fanti,...za vsakodnevni čvek ob kavici pa so dekleta zakon.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 17. Okt. 2005 17:36

Kaj pa vem ... še ne doug časa nazaj sm bla usa presrečna ker sm mela tok dobre prjatlce ob seb, zdej pa niti nism več prepričana ...
Se mi zdi da je med puncam velik več hinavščine pa opravljanja kot pa med fanti ... čeprov so tud fantje od srednga veka mutiral pa začel s to panogo se ukvarjat ;)
Ampak ravn taki nesporazumi so dobri, da kokr bi se rekl ločš zrno od plevela in ugotoviš kaj je pravo prjateljstvo! Ker prava frendica te nikol ne bi za hrbtam opravlala al pa nekak pustila na cedilu!!! In ker smo ljudje samo ljudej na čase to pozabmo in take stvari so wake up call da se vrneš v realnost!!!

Jz sm se od zmerej bol razumela s tipi, ker sm tud odraščala med samimi tipi in z enim sva še zdej zmeri na zvezi, kjub razdalji v km ki je med nama odkar se je odselu :? Se mi zdi, da me nikol ne bi pustu na cedilu pa zmr mi prskoč na pomoč pa daje nasvete in obratno!!!
Ta vikend sm pa clo doživela, da je oseba moškega spola, od katere bi pričakovala samo to, da me izkorist presenetla z eno tako plemenitostjo ... ni me izkoristu ampak mi je ponudu samo eno tako prijateljsko tolažbo, ker je dojeu da ni prav trenutk!!!
Tko da pravi prijatelji se pokažejo ko si v težkoh trenutkih in ti stojijo ob strani!!!

Pr seksu sm pa seveda pr tiph :D a je sploh še kšna druga možnost!!!
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 17. Okt. 2005 17:39

Hm ... odvisno od razpoloženja.
Vedno so v moji družbi prevladovali fantje. Ne vem zakaj, ampak bolj pestro je z njimi. :D
Mislim, da mora imeti človek neko ravnovesje tako moških kot ženskih prijateljev. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Okt. 2005 17:47

Razumem se tako s puncami kot s fanti,vendar so za kako žurko itd.fantje boljši! :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frrrr » 17. Okt. 2005 21:28

oboji so kul...

včasih paše ženska družba, drugič bolj moška
ženske si imamo dost stvari za povedat, katerih moški ne štekajo
medtem pa na drugi strani lahko govoriš z moškimi o čisto navadnih stvareh, brez nepotrebnega kritiziranja in kompliciranja zadev... pa včasih se mi zdi, da so moški veliko bolj odkriti kot ženske
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 19. Okt. 2005 18:52

jah,men osebno se je bolš družit s fanti.nevem no, nekako bolš se počutm v njihovi družbi. ni hinavščine pa takih stvari, vsaj zdi se mi. pa tud bol zgovorni so glede stvari, laži se je z njimi ment.
Uporabniški avatar
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanc » 24. Okt. 2005 10:31

Druženje s fanti je definitvno bolj zabavno. Fajn je met kakšno prijateljico ampak kar pa se druženja tiče, pa vodijo moške družbe :)
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Okt. 2005 11:50

No, odvisno od situacije.
Npr: js mam nekaj ful dobrih frendic, k si povemo skor čist vse, in lahk tut po več ur čvekamo po telefonu :D
Drugač se pa rada družim s tipi, kr so enostavno the best. Pa tut ok mi je, k se fantje pol skus s tabo ukvarjajo, če so v večini :wink: :D
Za kam vn jit pa žurat mi je definitivno najbolš, da je mešana družba.

Pr dedcih mi je ful všeč to, da nekak niso tolk zamerljivi in hinavski kot ženske. Če se kej skregajo, vse poravnajo z enim pirom al pa kj podobnga, punce se pa še en let grdu gledamo :) To bi se mogle pa res naučit od njih...

Za seks pa sigurn fantje!
deja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a deja » 29. Dec. 2006 17:22

jas imam raje fante..lažje me razumejo lažje se z njimi pogovarjam ..ne govorijo vse za mojih hrbtom ipd.. mislim na starejše fante 18,19.. raje amm fante pa nevem zakaj :) lažje govorim med njimi boljše se počutim in podobno :) sicer pa se družim tudi s kolegicami..ker pač tu pa tam kakšen dolg trač ne škoduje :D
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a iziris » 29. Dec. 2006 17:35

mislim na starejše fante 18,19..

khm.. različna definicija starejših;)

torej.. imam najboljšo prijateljico.. že od oš naprej.. in jo ne bi zamenjala za nobeno gručo ljudi, ki bi jih smatrala za zaupanja vredne.. niti ne za katero drugo osebo.. sicer je res, da sva dali skozi obdobja, ki niso bila najbolj rožnata..a vseeno.. je tam ko jo potrebujem in jaz sem tam, ko ona potrebuje mene.

sedaj, pač veseljačimo v 4;)
(moj je sicer še malo šibki člen - ker mu še ni čist potegnil, da nikol ne bo dojel vseh unih histeričnih izburhov smeha, ki jih razumeve le midve.. a se uči) torej.. ni jo/ga že NJO. ;)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 29. Dec. 2006 21:22

Jst se dost bol uklopm v fantovsko družbo. Vrjetn zarad tega ker sm se tud kot mejhna družla večinoma s fanti (sosedi pač). Tud ženske so itq v redu...sam mam sam 3res take prjatlce k se loh z njimi pogowarja kr hočm..niso hinawske, mi pomagajo, si zaupamo. Tud s kolegi od mjga tipa sm se bolš ujela, ker npr z njegowimi frendicami sploh ne wem kai nj se pogowarjam..in zmer mam občutk k d me grdo gledajo, enkrat sm neki rekla pa sm s mal čudn zasmejala, in pol sta me dwe kure oponašale misleč d ju nism widla...podlo mi je blo to pa čist slabo sms se počutla.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 30. Dec. 2006 8:52

Trenutno sem v mešani družbi, ampak moj naj naj kolega je pa fant. Mam tudi ženske frendice ki jim lahko veliko zaupam, ampak sem potem navadno razočarana ker zaupam eni, zvejo pa vse. Ne vem če je to ravno stvar spola ali osebnosti...
No tale kolega se pa druži izključno s puncami in pravi da so punce boljše prijateljice, ampak se mi zdi ful čudno da nima niti enega samega moškega kolega...no, vsakemu svoje.
Se pa znajo v prijateljstvu moški-ženska hitro pojavit čustva in to je lahko velik problem :?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov