Kateri spol imate raje v družbi in intimnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
najboljša kolegica je punca. z njo hodim na šoping, po kavicah, itd. pol mam še nekaj ženskih kolegic. pravega moškega kolega ravno nimam, se pa dobro štekam z večino bivših sošolcev. hodimo skup vun, na kaki biljard pa to. upam da bomo uspeli ohranit stike, ker jih zdaj večina študira v lj. res so face, vedno se jim tak narežim. so dosti majn zakomplicirani kot mogoče kak kolegica in včasih res paše njihova družba.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Sicer mam neki ful dobrih frendic, ampak se mi zdi, da se še vedno bolš počutm v moški družbi.
Ajde sj v shoping, na kavico, po mestu ipd grem še zmir s frendicam (al ap s tipom), ko grem pa vn, grem pa obvezno s tipi (plus še kaka kolegica)... mi je ful vredu, ker vedno nekdo ne pije in voz, tko da se varno počutm, ful bolš se mi je z njimi pogovarjat (tut ženske teme), se mi zdi d niso tolk zakompliciran ipd.
Tko da si ne predstavljam lajfa brez enih in drugih...
Ajde sj v shoping, na kavico, po mestu ipd grem še zmir s frendicam (al ap s tipom), ko grem pa vn, grem pa obvezno s tipi (plus še kaka kolegica)... mi je ful vredu, ker vedno nekdo ne pije in voz, tko da se varno počutm, ful bolš se mi je z njimi pogovarjat (tut ženske teme), se mi zdi d niso tolk zakompliciran ipd.
Tko da si ne predstavljam lajfa brez enih in drugih...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
lolita napisal/-a:Vsekakor fantje so najboljša družba, odprti, vedno za žur, prijazni, na realnih tleh, jim lahko zaupaš, ti vedno pomagajo,... V glavnem imam moško družbo, ker se bolje počutim med njimi, vsaj ljubosumja ni
Evo, s tem se nebi mogla bolj strinjat...
Ne vem zakaj taka tazlika med puncami in fanti... ampak priznam, ne poznam nobenga fanta, ki bi bil hinavc, punc pa miljon!!! Sj mogoče se najde kje kakšen, ki ni glih najbolj prijazn, sam se pa vsaj potrud, da je, medtem ko punce nikol... one misljo, da če so hinavke da so ful fensi...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Joj, Sofija, jaz pa ravno zarad te kompleksnosti ne maram žensk in grem včasih še sama seb na živce, ker se sploh ne štekam včasih.
Drugač bi pa jaz rekla, da so v povprečju ženske velik bolj plehke in da je mogoče malo manj ''inteligentni'' tipov, ampak kar jih jaz poznam, jim ženske ne sežemo niti do kolen.
Drugač bi pa jaz rekla, da so v povprečju ženske velik bolj plehke in da je mogoče malo manj ''inteligentni'' tipov, ampak kar jih jaz poznam, jim ženske ne sežemo niti do kolen.
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
francija napisal/-a:Mišljeno je v vseh pogledih? Se bolje vklopite v družbo s fanti ali s puncami? Mate pri sexu raje fante ali punce?
družba - definitivno fantje. ženske so zame enostavno preveč hinavske, prevečkrat so mi že hrbet obrnle al pa nož vanga porinle. tipćki tega simpli ne delajo.
hm.. zaenkrat fantje, ker punc še nism sporbala in mislm da bo tko tud ostal.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Nad puncami sem že obupala, na fanti pa še obupujem.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
2good4u napisal/-a:Moški so boljši prijatelji, če pa najdeš res dobro prjatlco, pa je noben moški ne morea nadomestiti...
Dobra logika! Jst se tut nekak boljš ujamem z moškimi, nad puncami sem bla pa že parkrat fajn razočarana...
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
V moji družbi prevladujejo tipi. Tudi best friend je moškega spola. Nekako se bolje počutim v moški družbi. Ni hinavščine in drug drugemu pomagamo s svojimi pogledi na svet (oni z moškega vidika, jaz z ženskega). No ja seveda se vmes najdemo tud ženske čvekle, ampak poleg mene sta še 2. In to je to.
Mi je pa tud ful všeč to, ko gremo skupi ven, da se tipi obnašajo ful zaščitniško do nas in bog ne dej da nam kdo teži. Če je v mejah normale že gre, če je pa kej več pol pa khm...
Vglavnem družim se večinoma s tipi.
Mi je pa tud ful všeč to, ko gremo skupi ven, da se tipi obnašajo ful zaščitniško do nas in bog ne dej da nam kdo teži. Če je v mejah normale že gre, če je pa kej več pol pa khm...
Vglavnem družim se večinoma s tipi.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
jaz se res dobesedno dosti bolje razumem s tipi!!!
punce znajo bit hinavke..in, iskreno, nmam kaj prevec zaupanja.
raje se pogovorim s kasnim tipom...in sem v moski druzbi!!
je dosti bolj zabavno..pa cepraw ni nikakrsnega namena, tak bolj resen...
da bi se kaj zgodilo...
punce znajo bit hinavke..in, iskreno, nmam kaj prevec zaupanja.
raje se pogovorim s kasnim tipom...in sem v moski druzbi!!
je dosti bolj zabavno..pa cepraw ni nikakrsnega namena, tak bolj resen...
da bi se kaj zgodilo...
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Huh jst sm se že od malga vedno več družla s fanti ... že v vrcu sm se z njimi okol podila ... okol mene tuki v naselju so bli vedno sami fantje, tko da sva ble midve s sestrično edine punčke ... in sva se pač z njimi podile po gozdu in gradile bunkerje in podobno ... ja velik bol zanimivo kokr pa une neme, nepremične, butaste Barbike
Pol v oš sm se sicer družla tut s puncami, ampak še vseen več s fanti, ker se mi je pač zdel da se mam u moški družbi fulll bolš, vedno se je več dogajal, z njimi sm se lahko zabavala med poukom, pa tut najboljšga prjatla sm mela fanta. V gimnaziji sm se pa mogoče mal več družla s puncami, ampak še vseen so mi bli pa bol zabavni fantje, kadar je bla pač na vidiku kkšna zajbancija ...
Tut nasplošno mam več moških prjatlou, kot ženskih ... hmm pojma nimam zakaj ... sam se mi pač zdi da ... ma ne vem ... njim laži kej povem, zaupam ... pa vem da bo to ostal pr njih in ne bo za to vedla skor cela Slovenija ...
Moja žabica je pa itak moja najboljša prjatlca ... on je edini k mu čist čist vse lahko povem in mu tut vse povem ...
Pol v oš sm se sicer družla tut s puncami, ampak še vseen več s fanti, ker se mi je pač zdel da se mam u moški družbi fulll bolš, vedno se je več dogajal, z njimi sm se lahko zabavala med poukom, pa tut najboljšga prjatla sm mela fanta. V gimnaziji sm se pa mogoče mal več družla s puncami, ampak še vseen so mi bli pa bol zabavni fantje, kadar je bla pač na vidiku kkšna zajbancija ...
Tut nasplošno mam več moških prjatlou, kot ženskih ... hmm pojma nimam zakaj ... sam se mi pač zdi da ... ma ne vem ... njim laži kej povem, zaupam ... pa vem da bo to ostal pr njih in ne bo za to vedla skor cela Slovenija ...
Moja žabica je pa itak moja najboljša prjatlca ... on je edini k mu čist čist vse lahko povem in mu tut vse povem ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni je pa v bistvu čisto vseeno, važno je da je sogovornik prijazen, da se imam z njim kaj za pogovarjat,ker mi mal butast zgleda da bi se sem gledal al pa sam o kozmetiki,.. pa podobnih stvareh pogovarjala? Mi ne paše to. Važno je da je oseba odprta,komunikativna,...pa je čist ql. Sicer sem odraščala bolj med fanti,mogoče se zato tudi fajn razumem z nekaterimi,punce,... so ble pa zgodba zase. Ker so ble zmeri neki fine pa visoke,so mi padle dol in se nimam kaj z njimi pogovarjat-to govorim čist za določene punce
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov