Kateri spol imate raje v družbi in intimnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js mam tut definitiuno raj moško družbo in mam kr dost kolegou... žou pa premal prjatlou... Kr mi še ni ratal met zgolj in samo frenda, vedno umes posežejo čustva in prjatlstvo-če to sploh je blo-gre bajbaj Ne vem, kako enim rata Drgač mi je pa res zabauno se s tipi družt, se ment o čemerkol (zakaj je zmer tok sex na tapeti?), športat, norca delat, izmenjavat poglede na nasprotn spol in tko naprej. Men so dečkoti res good.
Kolegice in pa prjatlce sm dala pa na hladno (mela dobre razloge) in morm prznat, da jih sploh ne pogrešam. Sm pa ke se itak dobimo na kšnem čveku, to je pa tut več al mjn to. Če hočm pa tračart, se pa na mami obesm
Nekatere so me res čis razočarale, zato sm nehala pisat/klicat in pol so začele "pa kje si ti, zakaj se nč ne oglasš, bla, bla, bla!"... aaaa, buzz off, men se ne da več ukvarjat z vami
Predusm mi gre ne jetra nenehna tekmovalnost enih, foušija (glede cunj, predusm pa gre tle za pozornost tipou... nism js kriva, da zgledam lepš ) al pa to, da sm u glaunm js tista k klicarm in da so se naše poti od časou prjatlstva do zdej zlo ločile in sploh nismo več na istem nivoju (beri: skor/poročene/zaročene zapečkarce/penzionistke, k se sploh ne spraujo več nkamr-a, a, not my style).
Kolegice in pa prjatlce sm dala pa na hladno (mela dobre razloge) in morm prznat, da jih sploh ne pogrešam. Sm pa ke se itak dobimo na kšnem čveku, to je pa tut več al mjn to. Če hočm pa tračart, se pa na mami obesm
Nekatere so me res čis razočarale, zato sm nehala pisat/klicat in pol so začele "pa kje si ti, zakaj se nč ne oglasš, bla, bla, bla!"... aaaa, buzz off, men se ne da več ukvarjat z vami
Predusm mi gre ne jetra nenehna tekmovalnost enih, foušija (glede cunj, predusm pa gre tle za pozornost tipou... nism js kriva, da zgledam lepš ) al pa to, da sm u glaunm js tista k klicarm in da so se naše poti od časou prjatlstva do zdej zlo ločile in sploh nismo več na istem nivoju (beri: skor/poročene/zaročene zapečkarce/penzionistke, k se sploh ne spraujo več nkamr-a, a, not my style).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Whitney
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
- Kraj: Ljubljana
Sem kar komunikativna, zato sem bila vedno v večji družbi ljudi, kjer so bili tako fantje kot punce. Seveda pa se to ne obnese in si oblikuješ ožjo družbo.
Načeloma mi veliko bolj ugaja moška družba - so bolj odprti, sproščeni, brez predsodkov, bolj zanimivi in delujejo bolj polni energije oz. pozitivnejši. Zna bit pa problem, ker začenjaš imeti tak odnos z vsemi fanti, ki jih spoznaš in imajo potem vsi zgolj za prijateljico. Si pač ena od njih. To zna biti zoprno ampak sedaj imam popolnoma drugačen odnos do tistih fantov, ki so mi všeč.
Imam pa tudi nekaj dobrih prijateljic, saj potrebujem punce za tisti "babji čvek".
Načeloma mi veliko bolj ugaja moška družba - so bolj odprti, sproščeni, brez predsodkov, bolj zanimivi in delujejo bolj polni energije oz. pozitivnejši. Zna bit pa problem, ker začenjaš imeti tak odnos z vsemi fanti, ki jih spoznaš in imajo potem vsi zgolj za prijateljico. Si pač ena od njih. To zna biti zoprno ampak sedaj imam popolnoma drugačen odnos do tistih fantov, ki so mi všeč.
Imam pa tudi nekaj dobrih prijateljic, saj potrebujem punce za tisti "babji čvek".
- orhidelia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2010
jaz mam pa za prijateljice punce, s fanti smo zgolj kolegi in znanci, pa punce so mi tut na splošno bolj prijetne, saj če sem bila kdaj na kavi z več fanti se niso pogovarjali drugega kot to kater avto ima kdo in katerega si kdo misli kupit...ubistvu se mi je zdelo preveč hvaljenja...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Čudne fante ti to poznaš
Meni so fantje super družba, se da marsikaj pogovort z njimi. Medtem ko poznam precej punc, ki so sposobne govort le o tračih, kdo je s kom, kakšen je fant od tiste, polno fovšije, zamer, pogovori o njihovih fantih, itd...ni to zame! Seveda se najdejo tudi punce, ki niso take (na srečo), ampak nisem pa še našla fanta, ki bi ga zanimali trači Tudi z veseljem pokomentiram kakšno luštno punco z njimi.
Meni so fantje super družba, se da marsikaj pogovort z njimi. Medtem ko poznam precej punc, ki so sposobne govort le o tračih, kdo je s kom, kakšen je fant od tiste, polno fovšije, zamer, pogovori o njihovih fantih, itd...ni to zame! Seveda se najdejo tudi punce, ki niso take (na srečo), ampak nisem pa še našla fanta, ki bi ga zanimali trači Tudi z veseljem pokomentiram kakšno luštno punco z njimi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz mam pa mešano, mam par ful dobrih moških prijateljev in enako ženskih. Je pa tak, da jaz se (z večkrat v tej temi omenjenimi) stereotipnimi a la šoping, lepi čeveljci in kaj danes piše v Novi babami ne družim, zato se v ženski družbi, ki me obdaja, prav super počutim, ker sem si tako v moški kot ženski populaciji našla krog ljudi, ki imajo podobne interese in poglede kot jaz, neodvisno od spola.
Je pa res, za primerjavo, da trenutno delam v pretežno ženskem kolektivu in mi povprečno obnašanje ful najeda (kup ene opravljivosti in metanja polen pod noge), sem delala pa pred časom v eni firmi, kjer so bli sami dedi, in je blo prav fajn in dost bolj sproščeno. Ampak s temi babami v prostem času se pač ne družim.
Je pa res, za primerjavo, da trenutno delam v pretežno ženskem kolektivu in mi povprečno obnašanje ful najeda (kup ene opravljivosti in metanja polen pod noge), sem delala pa pred časom v eni firmi, kjer so bli sami dedi, in je blo prav fajn in dost bolj sproščeno. Ampak s temi babami v prostem času se pač ne družim.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Kar se prijateljev tiče so izključno moški. Bolj zanimivo vzdušje, so bolj vsestranski, debate niso nikoli dolgočasne, nikoli ne veš kaj lahko pričakuješ da se bo zgodilo, ker mimogrede pade kaka zanimiva ideja pa tudi foušije ni nobene in do zdej ni nikoli prišlo do zamer.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
definitivno mam raje prijateljice, ker se z njimi da bol sproščeno pogovarjat o vsem, kot pa s fanti kjer je glavni namen se čimbol hvalit
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Imam predvsem moško družbo. Imam dve kolegici, ki jima lahko res zaupam to pa je od ženske družbe tudi vse. Ostalo predstavlja moška družba. Fajn so mi, ker so sproščeni, ne potekajo neumne debate, so zabavni, brz zadržkov. Pri ženskah sem pogosto naletela na punce, ki so razmišljale le o neumnih stvareh in tudi debata je potekala predvsem o tem ( mejkap, cunje..), ali so nabijale o svojih lubi bubijih, nesproščene lepotičke, dvolične...pač brez veze uglavnem.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz se glede tega težko opredelim, zato na anketo nisem odgovorila.
imam in ene in druge. moji prijatelji na splošno so zelo zabavni. sploh vsi moji moški prijatelji (vključno z dvema gejema) so pravi zabavljači. všeč so mi ljudje, ki imajo zdrav odnos do zajebancije in zdravo mejo do le-te. torej, da kljub temu, da se podjebavamo, vemo, kje je meja žaljivosti. rada imam fante, ki ne glede na svoj status (samski/avanturist/zaseden) nimajo žensk za manjvrednih. krasno se mi zdi tudi, da smo odkriti in da če me nekaj zanima, ga bom vprašala, četudi so to povsem "ženska" firbčna vprašanja ala a sta že sexala z ono bjondo.
ženske prijateljice (no tudi fantje) se pri meni delijo na tiste, ki smo skup "gor rasle" (otroštvo, OŠ, SŠ) in tiste iz "obdobja faxa" (par sošolk, večinoma pa babe iz študenta). mi paše, da se znamo iskreno pohvalit in zgrajat. še nikoli nisem nobeni rekla, da ima lepo jopo, samo zato, ker je nova. nazadnje sem se čisto zgražala nad prijateljico, ki je hotela kupit zlato dolgo puhovko, če se ji je zmešalo in da kaj takega od nje nikoli ne bi pričakovala. namesto, da bi mi zamerila, je mene imela za norca, da je očitno po petih letih ne poznam dovolj in da imam srečo, da nima 150€, sicer bi jo kupila in jo potem vlačila nase še poleti ko bi šle na kavo. jaz pa rada včasih tudi opravljam, so what. toliko se je folka že zamenjalo, vedno je kaka nova simpatija/ljubezen/parčki/kreg/incidenti svaki jaki. to je treba pokomentirat kako zdaj mislita luka in maša furat vezo, če sta soseda in si je ona zabičala, da nikoli ne bo s sosedom in kaj spet tej tini ni jasno, če misli, da ima samo ona izpite in spet teži, da se mora žur prestaviti. nikakor pa ne štekamo zakaj se martin nič ne uči in kdaj bo peter nehal kaditi travo.
težke debate se ponavadi razvijejo ob popoldanskih kavah, kdo je za levico, kdo za desnico, kaj se gre ta pahor, če je res bartol že klasika, če radio head špilajo iz srca in če je čepinova res plačana da špila kurvarijo v dvoru.
top of the top so mi pa "srečanja stare garde". ko se nas zbere cela tolpa, s katero sem nekoč pohajala vse vikende, vse počitnice, vsa morja, povsod smo viseli. ti časi so mimo, se pa radi vrnemo vsake toliko, četudi le enkrat na 3 mesece in si damo duška. kot nekoč. ah, kar komaj čakam pust.
imam in ene in druge. moji prijatelji na splošno so zelo zabavni. sploh vsi moji moški prijatelji (vključno z dvema gejema) so pravi zabavljači. všeč so mi ljudje, ki imajo zdrav odnos do zajebancije in zdravo mejo do le-te. torej, da kljub temu, da se podjebavamo, vemo, kje je meja žaljivosti. rada imam fante, ki ne glede na svoj status (samski/avanturist/zaseden) nimajo žensk za manjvrednih. krasno se mi zdi tudi, da smo odkriti in da če me nekaj zanima, ga bom vprašala, četudi so to povsem "ženska" firbčna vprašanja ala a sta že sexala z ono bjondo.
ženske prijateljice (no tudi fantje) se pri meni delijo na tiste, ki smo skup "gor rasle" (otroštvo, OŠ, SŠ) in tiste iz "obdobja faxa" (par sošolk, večinoma pa babe iz študenta). mi paše, da se znamo iskreno pohvalit in zgrajat. še nikoli nisem nobeni rekla, da ima lepo jopo, samo zato, ker je nova. nazadnje sem se čisto zgražala nad prijateljico, ki je hotela kupit zlato dolgo puhovko, če se ji je zmešalo in da kaj takega od nje nikoli ne bi pričakovala. namesto, da bi mi zamerila, je mene imela za norca, da je očitno po petih letih ne poznam dovolj in da imam srečo, da nima 150€, sicer bi jo kupila in jo potem vlačila nase še poleti ko bi šle na kavo. jaz pa rada včasih tudi opravljam, so what. toliko se je folka že zamenjalo, vedno je kaka nova simpatija/ljubezen/parčki/kreg/incidenti svaki jaki. to je treba pokomentirat kako zdaj mislita luka in maša furat vezo, če sta soseda in si je ona zabičala, da nikoli ne bo s sosedom in kaj spet tej tini ni jasno, če misli, da ima samo ona izpite in spet teži, da se mora žur prestaviti. nikakor pa ne štekamo zakaj se martin nič ne uči in kdaj bo peter nehal kaditi travo.
težke debate se ponavadi razvijejo ob popoldanskih kavah, kdo je za levico, kdo za desnico, kaj se gre ta pahor, če je res bartol že klasika, če radio head špilajo iz srca in če je čepinova res plačana da špila kurvarijo v dvoru.
top of the top so mi pa "srečanja stare garde". ko se nas zbere cela tolpa, s katero sem nekoč pohajala vse vikende, vse počitnice, vsa morja, povsod smo viseli. ti časi so mimo, se pa radi vrnemo vsake toliko, četudi le enkrat na 3 mesece in si damo duška. kot nekoč. ah, kar komaj čakam pust.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Težko bi rekla, ker če je človek moj prijatelj/prijateljica, to pomeni, da mi je vredu, da imava skupne poglede/razmišljanje itd. Tako da ni važno ali je to moški ali ženska. Sem pa opazila, da hitreje najdem dobre prijatelje med predstavniki moškega spola. Na faksu sem recimo spoznala ogromno fajnih dečkov, družila pa sem se z njimi, ker so takoj navezali stik, hoteli so se družit in človek se je počutil kot da jih pozna že par let. Punce pa so bile bolj hladne, zadržane pa tudi niso kazale neke želje po navezovanju stikov. No tako je bilo saj pri nas, znotraj mojega 'razreda'.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz mam pet res dobrih prijateljic na katere se vedno lahko zanesem in jim lahko vse zaupam. in nikoli ni blo nobene fovšije in spetkarjenja vmes (sem presenečena da ima toliko punc take izkušnje). sem pa s tremi prijateljica tam okrog 10 let, z dvema pa nekje 5 let, tako da sem prepričana da se bo naše prijatlejstvo obdržalo, kljub temu da imajo nekater že otroke itd. mam pa tud par kolegov, ampak nobenemu ne morem tolk zaupat kot prijateljicam
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
z moškimi, ker so bolj na izi... kej velik zaupat pa tko ne morš ne enim ne drugim... zaupam sam še svoji mami
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]