Kateri spol imate raje v družbi in intimnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Mojo družbo so vedno sestavljali večinoma moški... ženske samo tu pa tam, če je bila katera kolegica od katerega mojega kolega. Prave prijateljice pa nisem imela že precej časa, odkar si je tista (zdaj že bivša) našla tipa, ostale pa skenslala. Sem pa prišla do spoznanja, da niti moškim kolegom več ničesar ne zaupam, ker so nekateri še hujši kot babe, ko so na kupu in pravijo, da bo začelo deževati. Edino prijateljico, ki ji povem res VSE, imam sestro in to mi čisto zadostuje, čeprav bi bilo seveda fajn imeti tudi kakšno prijateljico mojih let, ampak zaenkrat take še nisem spoznala. Edino, kar me pri tej moji moški družbo moti, je to, da so določeni kdaj vmes pričakovali kaj več, kar je v bistvu pričakovano in bi bilo naivno misliti, da sta ženska in moški lahko samo prijatelja. Ko sem to s katerim razčistila, je bilo čez čas kul, je pa včasih bedno, ko ugotoviš, da greš ven z moško družbo in težko spoznaš potencialnega partnerja... Saj ga ne iščem, ampak dvomim, da se bo to "zgodilo" kje zunaj, ko pa sem vedno obkrožena z moškimi. Pa tudi ženske si ponavadi začnejo hitro mislit, da sem s katerim od teh skupaj, ali da sem z večimi kaj imela... v bistvu pa z nobenim.
Vmes ima svoje pluse in minuse...
Vmes ima svoje pluse in minuse...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tu jih je večina glasnih, kako se boljše razumejo z moškimi itd.Smešno je, ker je dejansko stanje ponavadi drugačno....res me zanima, koliko imate dejanskih kolegov, brez da štejete tiste, ki vas hočejo spraviti v posteljo in niso vaši tipi.
The world is as you are.
-
No, jaz sem realno opisala, da jih je par teh kolegov želelo kaj več - dva sta pa taka, s katerima nonstop visim skupaj, ob vikendih pa itak. Ne morem pa reči, da so to prijatelji - prijateljev nimam, razen sestro. Z drugimi se pa ne ukvarjam oz. s tem, če ima katera take kolege, ki se družijo z njo samo zaradi morebitne koristi.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ti, ki ti ti je tko čudno smešno...jst mam klapo kolegov že od prvega letnika srednje šole. To klapo predstavljajo skoraj sami tipi. Seksala nisem še z nobenemu od njih.
Mislim, to je je šele smešno, ko ene tko težko dojamete, da se lahko s tipom res družiš brez, da bi seksal ali želel seksati. Očitno imate pač slabe izkušnje s tem.
Mislim, to je je šele smešno, ko ene tko težko dojamete, da se lahko s tipom res družiš brez, da bi seksal ali želel seksati. Očitno imate pač slabe izkušnje s tem.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Ali pa si mogoče kdo misli, da je "in" imeti moške kolege. Kaj pa vem no... Jaz bi z veseljem imela kakšno žensko prijateljico (in ne samo kolegico), a če do zdaj še nisem mela take v pravem pomenu besede, ki ji tip ne bi bil VEDNO na prvem mestu in ne bi na kavi z drugo kolegico obrekovala mene in ostale, s katerimi se druži... Hja, potem takem je tole skorajda mission impossible, ampak se seveda najdejo izjeme, zato sem napisala skorajda.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zame je razlika med kolegi in najboljšimi prijatelji. S temi kolegi hodimo ven, ga žuramo, se dobivamo na večerih Activitya, jih inštruiram, me pokličejo, če imajo kakšne probleme. Ni pa tak, da jim vse zaupam (kar v bistvu 2-3 osebam v življenju) in da skoz visimo skup. Eni imajo punce, eni ne.
Sicer je v moji družbi nekak pol:pol- "širša" družba 15 oseb (pa še to zaradi punc teh kolegov pa dva od teh sta moja bratranca). Sem že šla žurat 4 fantje+ js.
Z ženskami imam toliko slabih izkušenj, da se ne da naštevat. Ena je bila ljubosumna name, ker se je njena simpatija raje pogovarjala z mano kot z njo, ena mi je začela bluzit, kak jo takratna moja simpatija osvaja (on ni vedel kdo je ), itd... z enimi so se pa pač razšle poti, kar mi še vedno škoda. Pri moških prijateljih me ni noben zajebal, nihče hujšega zameril za kr neki, ne rabim poslušat dve uri kak je fant ni poklical, itd...
Sicer je v moji družbi nekak pol:pol- "širša" družba 15 oseb (pa še to zaradi punc teh kolegov pa dva od teh sta moja bratranca). Sem že šla žurat 4 fantje+ js.
Z ženskami imam toliko slabih izkušenj, da se ne da naštevat. Ena je bila ljubosumna name, ker se je njena simpatija raje pogovarjala z mano kot z njo, ena mi je začela bluzit, kak jo takratna moja simpatija osvaja (on ni vedel kdo je ), itd... z enimi so se pa pač razšle poti, kar mi še vedno škoda. Pri moških prijateljih me ni noben zajebal, nihče hujšega zameril za kr neki, ne rabim poslušat dve uri kak je fant ni poklical, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Jp, fantje so tok luštkana bitja, dokler nisi v zvezi s katerim
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jap fantje znamo bit s puncami čist drugačni kot s fanti. Vsaj za sebe to vem. Preprosto se lahko s punco bol sproščeno meniš in ni potrebno nonstop kazat tiča in dokazovat, da maš največjega.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
^^
meni ne gre skupaj 'v družbi' in 'intimnosti', ampak ok, tudi jaz se raje družim in zganjam intimo s tipi, preprosto bolj vznemirljivo in zanimivo mi je, več mi daje. in ni mi problem, če se zgodi, da presokči kakšna iskrica, še nikoli se mi ni zgodilo, da bi se z nekom nehala družit samo zato, ker sva se mogoče dala dol - lahko je bil to povod, ampak sigurno pa ne glavni vzrok.
meni ne gre skupaj 'v družbi' in 'intimnosti', ampak ok, tudi jaz se raje družim in zganjam intimo s tipi, preprosto bolj vznemirljivo in zanimivo mi je, več mi daje. in ni mi problem, če se zgodi, da presokči kakšna iskrica, še nikoli se mi ni zgodilo, da bi se z nekom nehala družit samo zato, ker sva se mogoče dala dol - lahko je bil to povod, ampak sigurno pa ne glavni vzrok.
As your lover describes you, so you are.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*mala* napisal/-a:Z ženskami imam toliko slabih izkušenj, da se ne da naštevat. Ena je bila ljubosumna name, ker se je njena simpatija raje pogovarjala z mano kot z njo, ena mi je začela bluzit, kak jo takratna moja simpatija osvaja (on ni vedel kdo je ), itd... z enimi so se pa pač razšle poti, kar mi še vedno škoda. Pri moških prijateljih me ni noben zajebal, nihče hujšega zameril za kr neki, ne rabim poslušat dve uri kak je fant ni poklical, itd...
Jah, pač ženske smo kokoši, nič novega. Sam mislim, da se vsi minusi, ki se dogaja med ženskami, dogajajo tudi med moškimi. Samo, da so pač drugačne. Js tudi zavijam z očmi ko slišim tiste standard (žal ni samo stereotip) debate okoli dolžine in ko ljubosumni tipi opravljajo nekoga drugega ker je recimo bolj uspešn pr ženskah (al kakršnkoli drugi (neumen) razlog). Tko kot lahko zavijam z očmi zarad debat okoli tega katera je več keša porabla za shopping al če ma slučajno viden celulit al more shujšat s 40 na 30 kil, da ji bo bolj videt rebra.
Prijateljstvo med žensko in moškim je pa itak neki drugega,že zato ekr se gre za različn spol, tko da js ne bi šla lih enačit tega, v smislu, da je boljše bit v moški družbi, ker ni tolko teh standard ženskih scen in je manj verjetnosti za kašno dramo če so ženske odsotne.
Ne mislim si, da če je ženska v pretežno ženski družbi je zategnjena in ni sposobna komunicirat s tipi, tko kot si tudi ne mislim tega, da če je ženska skozi z moškimi da je "in" al pa da so jo sigurno že vsi moški obdelali. Eni prosto zanjo ločit prijateljstvo od potencialne ženske za jo spravit v postlo. Včasih pač preskoči iskrica al pa je v igri alkohol, no big deal.
Meni najbolj ustreza družba kjer sta prisotna oba spola, ker zna bit dosti bolj zabavno in zanimivo (in skor vedno tudi je tako). Sama v moški družbi se tudi znajdem, sam rajš vidim da mam vsaj 1 prijateljico zravn, da slučajno ne bi pršlo do takih moških debat na katere se ne spoznam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov