Kateri spol imate raje v družbi in intimnosti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

S kom se je bolje družit?

s puncami
36
34%
s fanti
71
66%
Skupaj glasov : 107

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Dec. 2006 9:16

aj..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 30. Dec. 2006 9:39

Meni se je pune dobro družit s fanti.Bolj s preprosti,nezamerljivi...pač bolj se ujamem z njimi kot s puncami.Vsaj do zdaj pa je to ostalo a nei ravni se pravi ni blo še best frenda..Za kaj takega se pa prej zaštekam s kako punco..Pač odvisno od človeka :wink:
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 30. Dec. 2006 10:58

Js mam najboljšo prijateljico, vsi ostali v moji družbi pa so pripadniki moškega spola. Raj sm v družbi fantov, že od nekdaj.
Pr seksu pa seveda boys only. :D
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
Dejko#1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dejko#1 » 30. Dec. 2006 15:17

Jest zase vem da bi težko zdržov v ženski družbi :roll: ,sam da me nov kdo kj narobe razumu :) Z kolegi se loh pogovarjamo o takih stvareh k bi jih pomoje sanjov lah v ženski družbi,pa ob par perih sam najbul prjatli vsi :D Fejat je da smo mal pomešani v družbi sam da bi ble pa nevem 70% punc to bi pa težk zdržov :o

Aja spolni odnosi pa itak da sam z žensko.!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Dec. 2006 15:20

Za seks fantje, za prijateljstvo punce :) Kolegi so pa obeh spolov.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 30. Dec. 2006 15:22

Tko za druženje mešano, če bi se skoz družla samo z ženskami (s tem ne mislm nč slabega, to je včasih dobrodošlo) bi se res lahko hitreje skregale, pride do zavisti v družbi..če so pa učasih še tipi umes je pa še tok bol fajn :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 30. Dec. 2006 19:55

Glede prijateljstev imam več prijateljic, prijateljev pa manj, ker se (vsaj ti, ki jih jaz poznam) bolj držijo zase in bolj malo dajo na pristno prijateljstvo z dekletom (po mojem je težko ohraniti prijateljstvo med nasprotnima spoloma, ker se vedno vsaj z ene strani prične nekaj iskriti). In potem prijateljstvo propade kot da ga nikoli ne bi bilo. :( No, kar se pa tiče deklet, je načeloma tako, da ko gremo na pijačo, je vse kul in fajn, včasih pa kar začutiš tisto rivalstvo med puncami in tega se izogibam, ker potem to ni več to. V takšnih primerih je definitivno boljše imeti prijatelja, ampak še nisem spoznala nikogar, ki bi mu lahko v celoti zaupala, pa ne bi v stanju pijanosti česa izustil.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady Chatterley » 31. Dec. 2006 0:44

ne morm točno opredelit s katerimi se je boljše družit. enostavno drugače je. s puncami se da ure in ure čvekat o treh temah: fantih, izgledu in problemih (ki so večinoma navezani na ti dve temi:)), s fanti pa se lahko počutiš tud kot kraljica. priznam pa, da še nisem doživela, da bi bla družba prijateljev hinavska al pa da bi me šinfali za hrbtom, od žensk pa. pa če vprašaš fanta o tvojem izgledu lahko dobiš samo dva odgovora, resničnega in tistega ki ga hočeš slišat. navsezadnje pa je še vedno najboljše mešana družba .. vse se bolj porazdeli :wink:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 31. Dec. 2006 2:34

jz mam 3 naj naj kolegice k vejo use o men, ostalo pa kolegi.
v večini primerov če spoznam nov folk se bol zaštekam s fanti, mogoče zato ker sm si k sm bla še mjhna želela da bi bla fantk :D
mislm, da se da s fanti velik bol pogovarjat k z ženskami, k so ponavad use nevoščljive pa bi se sam o seb pogovarjale :?
Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 31. Dec. 2006 22:32

Jst osebno se najbolj razumem s fanti in tud velik mam moških prijateljev,seveda imam tudi prijateljice k se ful dobr zastopmo.
Sam s tipi je kul,ker je sproščeno vzdušje in ni toliko opravljanja.
Starie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Starie » 31. Dec. 2006 22:37

Bolje se razumem s puncami, z njimi se da vsaj pogovarjat, fantje se pa samo pametne delajo :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 01. Jan. 2007 13:04

Čisto odvisno od posameznika. Moram pa priznati, da še pri nobenem tipu nisem zasledila take zlobe, spletkarjenja in nesramnosti kot pri nekaterih ženskah ... :?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 01. Jan. 2007 13:14

kr.ena napisal/-a:Čisto odvisno od posameznika. Moram pa priznati, da še pri nobenem tipu nisem zasledila take zlobe, spletkarjenja in nesramnosti kot pri nekaterih ženskah ... :?

Se popolnoma strinjam :ja:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 01. Jan. 2007 18:47

adry23 napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:Čisto odvisno od posameznika. Moram pa priznati, da še pri nobenem tipu nisem zasledila take zlobe, spletkarjenja in nesramnosti kot pri nekaterih ženskah ... :?

Se popolnoma strinjam :ja:

Ja.. ženske znamo bit kr hudobne, še posebej, ko je večja družba in ko ena odide, ko majo vse nekej za povedat.. Tko, da neveš, kaj bo ko boš ti šou na wc :/ mislm niso vse take, sam je pa večkrat tko pr ženskah..
no, poznam pa tut tipe, k so taki opravlivci, hujši k vsaka baba :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jan. 2007 18:52

FANTJE! :D
Babe so grozne, ne sam, da so me v otroštvu punce obmetavale s peskom in podobne, ker so mi ble zgleda da že takrat fovš, da mi je mati narava dala pretty face ipd, ampak so v kasnejših letih ženske še velik bolj žleht (vsaj en določen odstotek), sam na drugačnem nivoju.
Pa ok, sej mam tut dobre kolegice, samo babe smo pač babe, tut jaz dam prav tipom, da smo ene čudne zmede fovšljive in ne vem česa še, včasih še sebe ne razumem.
Tipi so pa pač tipi. Kar vidiš, to navadno tut dobiš. H sreči se ne pretvarjajo toliko in so za moje pojme tut zelo dobri sogovorniki. :wink:
No, vsaj mene ni še nikol noben okol prinesel. Malo več druženja s tipi, pa jih kasneje prebereš brez problema. :P
Jaz sem se že od majhnega večinoma družila s tipi... Pa še vedno se počutim bolš v moški oz. vsaj mešani družbi, so zelo redke ženske, da so mi res res všeč kot družba.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov