Sam sej Bled, Bohinj ipd so itq kraji že namenjeni temu da se mal šetkaš okol...
kajira napisal/-a:ampak bled je najbolj klišejski plac za zmenek. vas to nič ne odbija?
Sugar_baby napisal/-a:Zakaj že? Jst sm bla tm mogoče dvakrat, on isto. Pa skupaj sva šla prvič tja..pa verjetno ne bova zdej tja vsak vikend hodila a nepa glede na to da vikende skos delam, nisva hotla bit doma, ampak da nekam tko greva pa preživiva res ceu dan skupej. Pa nekak namen je biu da greva nekam v naravo, pol pa nekam na bolj pozno kosilo. Sam k je blo use zaprt
![]()
Sam sej Bled, Bohinj ipd so itq kraji že namenjeni temu da se mal šetkaš okol...
missT* napisal/-a:Sugar_baby napisal/-a:Zakaj že? Jst sm bla tm mogoče dvakrat, on isto. Pa skupaj sva šla prvič tja..pa verjetno ne bova zdej tja vsak vikend hodila a nepa glede na to da vikende skos delam, nisva hotla bit doma, ampak da nekam tko greva pa preživiva res ceu dan skupej. Pa nekak namen je biu da greva nekam v naravo, pol pa nekam na bolj pozno kosilo. Sam k je blo use zaprt
![]()
Vse zaprt?? Kako je pa to možno?![]()
Midva greva v soboto na Bled...Komaj čakam, ker še nikoli nisva bila tam
pa še vremo bo lepo (upam)
Sporočim kako je bilo