Kam na zmenek?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Zakaj že? Jst sm bla tm mogoče dvakrat, on isto. Pa skupaj sva šla prvič tja..pa verjetno ne bova zdej tja vsak vikend hodila a ne :wink: pa glede na to da vikende skos delam, nisva hotla bit doma, ampak da nekam tko greva pa preživiva res ceu dan skupej. Pa nekak namen je biu da greva nekam v naravo, pol pa nekam na bolj pozno kosilo. Sam k je blo use zaprt :?
Sam sej Bled, Bohinj ipd so itq kraji že namenjeni temu da se mal šetkaš okol...
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kajira napisal/-a:ampak bled je najbolj klišejski plac za zmenek. vas to nič ne odbija? :?

ja in, meni je Bled lep in se rada vračam, prav tako moj dec. :)
na Bledu je en kup stvari za počet.greš okol jezera, pa na grad, pa mal na klopcah posediš, pa na kremšnito in si ornk denarnco stanjšaš ( :D )..nevem no, men je Bled ful lep.prav tako kakšen Bohinj,Bovec; kranjska gora itd....

kam sva midva na zmenek hodila...Hm...Povsod :D še vedno hodiva ful na izlete, pa res kar nama pade na pamet.Gorenjsko sva že celo prečesala, primorsko tud, zdej hodiva pa bolj gor proti Štajerski, pa seveda se še kje drugje najde plac kjer se naju vidi.
drgač pa zmenek je najboljši tam, kjer je lepo.vsaj men je blo na začetku vedno sanjsko če me je tko kam pelu, ob kakšna jezerca in vode, rožce, gradove... :P

drgač pa zdej planirava "zmenke" tud mal za druge države.ko dobiva avto, se zategneva do zagreba, mal v šoping, mal na ogled pa v Zoo, pa na Dunaj en dan v njihov ogromen Zoo, pa mal po Avstriji, ker je ful lepa....Skratka čimveč avanturističnih izletkov in čimbolj drugačnih oziroma še ne doživetih.Če me pa pelje na Bled, pa tud nimam nč proti, Bled je najlepši :)
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Sugar_baby napisal/-a:Zakaj že? Jst sm bla tm mogoče dvakrat, on isto. Pa skupaj sva šla prvič tja..pa verjetno ne bova zdej tja vsak vikend hodila a ne :wink: pa glede na to da vikende skos delam, nisva hotla bit doma, ampak da nekam tko greva pa preživiva res ceu dan skupej. Pa nekak namen je biu da greva nekam v naravo, pol pa nekam na bolj pozno kosilo. Sam k je blo use zaprt :?
Sam sej Bled, Bohinj ipd so itq kraji že namenjeni temu da se mal šetkaš okol...

Vse zaprt?? Kako je pa to možno? :roll:
Midva greva v soboto na Bled... :D Komaj čakam, ker še nikoli nisva bila tam :oops: pa še vremo bo lepo (upam) :D Sporočim kako je bilo :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

ma pust bled,pejta okrog bohinjskega jezera,pa pol na kakšno fajn kosilo...manj folka,pa isto lahko race futraš.
Potem gresta lahko od bohinjskega naprej,pa gresta do slapa savice pa v tamar mal...
Potem recmo na Katarino (pri škofji loki)...lahko mal na šmarno,šmarjetno,jošta...
Jest mam tud zelo lepe spomine na zbilje,ker sem na tisti dan tam začela s fantom hodit :love: in se rada vračava tja,samo me ful moti ker je na tono ljudi :(
Kul je it v Zbiljah oziroma blizu,v brunarico,pozabila sem ime,imajo pa ful dobre sladice.
Potem v kranju,lahko gresta okrog kokre,al pa samo na sprehod skozi mesto,pa na brione na kakšno pijačko,sladico...
Čolnarna in tovili sta bila že omenjena.,..pa recimo rožnik....Pejta v živalski vrt...Čeprov je beden tale naš :S
Ma če imaš malo domišljije je možnosti za zmenke miljon...
Jaz sem iz tržiča...maš recmo pri Ljubelju,lah si mathausen pogledaš,greš h Korenu na fajn kosilo (odlična kosila) pa tam zraven še v adrenalinski park...
Al greta pa Bowlat v kak center, potem recimo biljard....
Potem Pokljuka...Midva sva poleti tako fajn izlet naredila...sva šla na grad Kamen, potem na bled na grmado in naprej na pokljuko...s sabo sva imela fotoaparat in malo fotkala...
Zdaj pa si želim it malo kam okrog soče,kobarid,tolmin...Ker sem bila samo enrkat tam.
Potlej recimo Lipica,jaz bi to spet rada vidla,ker sem bila samo enrkat...
Če rada hodta greta lahko okrog posestva brdo na sprehod (pa kakšno vodo imejta s sabo,ker je pot dolga 10 km)
Potem dovžanova soteska v tržiču je bila že omenjena....lahko se zapeljeta naprej gor v Dolino pa Jelendol,lepi kraji,fajn za hodit...Nekje gor v gmajni je tudi neka zapuščena partizanska opazovalnica al kaj že,sem pozabla...
Potem recimo pri Ljubelju...Lahko gresta peš na Zelenico, ali pa po poti Barona Borna....(super pot,razgled...)
Ma kaj sem vama dala nekaj idej? :D

aja pa lahko tud na Stari Ljubelj,da vidta kje so včasih mejo med slovenijo pa avstrijo prečkal...Pa tud je fajn razgled,pa koča je gor,si še kšn čaj naročita pa je :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Zakaj pa ne Bled, če je komu pač všeč??Bled je dejansko res lepo mesto in imaš ful stvari za videt/počet, tle vsekakor noben ne more brcnt v temo :wink: Je Bled velik lepši od Zbilja recimo.Sam qrc, zbilje je bližje, vsaj meni.
drgač pa če se res hoče kdo naužit res prelepe narave, vsekakor priporočam dolino Soče v kakšnem sončnem dnevu.
Midva ko greva h men na vikend v Bovec, greva dostkrat čez vršič, pa skozi Trento, se ustavljava ob koritih Soče, greva do Lepene do konj, pa do ful lepih korit soče.pa do trdnjave kluže, če se nama da še do druge trdnjave, pa tko no...
Pa Livek nad Kobaridom je fajn, pa če mam dnara kej, še na hitr v Italijo v šoping :D
skratka če hočeš, se da marsikam pridt.je pa res, da je za vsak tak izletek potrebn kšn evrček več.ampak se splača :)

a mathausen je trok bliz, že kr čez mejo al kako?sej je to oporišče a ne?
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Mathausen je pred mejo, v podljubelju ;) na levi strani,na desni je pa gostišče Koren.
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Smetka_ tudi meni je na Zbilju zelo lepo. Velikokrat sva šla z mojim že tja...in še vedno se rada vračava. :hearts:
Zdaj bova pa šla malo za spremembo na Bled, ker ga še nobeden od naju ni obiskal. Si bova privoščila en lep romantični celodnevni izlet :D :hearts:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

missT* napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Zakaj že? Jst sm bla tm mogoče dvakrat, on isto. Pa skupaj sva šla prvič tja..pa verjetno ne bova zdej tja vsak vikend hodila a ne :wink: pa glede na to da vikende skos delam, nisva hotla bit doma, ampak da nekam tko greva pa preživiva res ceu dan skupej. Pa nekak namen je biu da greva nekam v naravo, pol pa nekam na bolj pozno kosilo. Sam k je blo use zaprt :?

Vse zaprt?? Kako je pa to možno? :roll:
Midva greva v soboto na Bled... :D Komaj čakam, ker še nikoli nisva bila tam :oops: pa še vremo bo lepo (upam) :D Sporočim kako je bilo :D

Res prsežm use je blo zaprt :eek: sva tm pr jezeru parkirala in že na začetku nama je blo čudn, k ni blo sploh nobenga za vidt. Ok pol sva se mal sprehodila okol, nikjer sploh nobenga...če sva dva človeka vidla. In pol sva se odločla, da bova šla nekam jest. use zaprt. Sva neki časa hodila tm okol in ko sva celo našla en lokal, je rekla da streže sam pijače :roll: tko da sva se sam usedla u avto pa šla.
Pojma nimam kva je blo u nedeljo. Pršla kuga pa use pomorila :D
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objava Napisal/-a shaikica »

ohhhh - hja n vem,jst bi se odpravla na piknik,a recimo zej ka bo topleje nekam v naravo,v bližino kakega starega gradu al dvorca,in
jmwwwa ,mi je ratala tolko všeč ta ideja,mamamia sm prv genij;))) hec,no
ne ma a ni piknik res nekaj drugačnega,bolj novega,svežega,nevsakdanjega?in potem kak sprehod,pa obhod po kakem starem gradu...;)))))))))) mua
Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nnia »

shaikica napisal/-a:ohhhh - hja n vem,jst bi se odpravla na piknik

aha tole je res super idejca tko da zdele k bo sneg pobral pa e mal ogrel vam kr priporočam

ful lepi spomini na piknike
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

hm zbilje, ali pa nočni sprehod na grad, dnevno snidenje živalski vrt - za nas deklice ki obožujemo živalce.....jaz obožujem piknik na prostem recimo...kje proti rakitni....
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

omg :lol:
hmmm,v kino in v mcdonalds maybe
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sessa napisal/-a:omg :lol:
hmmm,v kino in v mcdonalds maybe

:rofl: :rofl:

je slabo vreme, ne morte na piknik...pejmo u meka :rofl:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Midva sva očitno bolj med dolgočasnimi, ker furava eno in iste sprehode, ampak zanimivo se jih vseeno nisva naveličala (eden standardnih je gor pa dol ob ljubljanici pa potem na tortico ali pa na čaj). Še vedno pa najbolj uživam stiskanje pod rjuhami, ki se vleče skozi cel dan :D .
Odgovori