Kalup ali lastno mišljenje?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Horus napisal/-a:punci pa ne mores zmeraj reci ne brez posledic
[/quote]
zakaj? evo to je to. ne upaš ji reči ne, potem pa tu govoriš o posledicah, če bi ji bil rekel ne. torej le ni tako zelo ekstra ravnodušna do tvojih ne-jev.
Zame je prosti cas takrat, ko delam tocno to kar jaz hocem. Torej ne izkljucuje po definiciji drugih ljudi, lahko jih pa v posameznih primerih.
Iz tega lahko sklepamo, da prosti cas LAHKO vsebuje tudi punco, NI PA NUJNO. In tocno to sem napisal in mislim da zadosti natancno, da se niti ne da o nicemer sklepati, razen ce hoces po vsej sili sklepati narobe. Poleg tega pa ne pisem upostevajoc le sedanjo punco ampak tudi bivse.
to mi je jasno da. a da bi se tožil, da čas preživet s punco ni prosti čas, če se ne dela točno tisto kar tebi paše v tistem momentu je pa neumno. mah kaj pa jaz vem. ravno sem kolesarila 2uri s fantom, čeprav se je napravljalo k dežju in čeprav bi morda rajši rolala, ampak ne more biti vedno po moje (če bi bilo treba, bi mu pa pomagala pospravljati). in zato mi tudi na kraj pameti ne pade, da bi si to razlagala, kot da nisem preživela prostega časa z njim. neumno.
to lahko velja za druge ljudi, za punco pa ne. ti dam prav da se pod prosti čas ne šteje čakanje na banki in košnja trave. a da greš rajši na pivo (ko situacija nanese tudi na kakšne druge skupne opravke kot je le sex) kot da si z žensko ki jo ljubiš (+ seveda si cel ubog, ker ti krade prosti čas), je zame osebno absurdno.
vsak potrebuje še prijatelje- seveda. normalno. a če daš na tehtnico prijatelje in punco mora biti jasno kam se le-ta negne. in pri tebi z izjavami, da "bi šel rajši na pivo ko... (ko ti nisi 100% razpoložen za reč, ki jo punca predlaga)" vprašanje kam se bi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]