Kalup ali lastno mišljenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 16. Jun. 2010 20:46

tomažinka napisal/-a:pa kaj si ti pijana?

se mi zdi, da je kdo drugi...
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 16. Jun. 2010 21:50

tomažinka napisal/-a:ta punca o kateri tle govorim, je bivša od enega tipa s katerim sem se potem jaz zapletla in je v stvari sploh ne poznam.
meni je pa po enem mesecu in pol rekel, da bi mel 2 otroka in da kako bi jima jaz dala ime.

Ta zgodba je meni znana. Mogoče gre celo za istega fanta. Je isto moji kolegici nabijal po enem mesecu kako bi imel otroke,... bla, bla,... po dveh letih pa izjavil, da se je premislil, da jih noče imet.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Jun. 2010 11:17

Ja, pač je videl, da to ni ženska, na katero bi se hotel vezat z otrokom.
Meni se ti primeri, ki jih tu opisujete (po enem mesecu hoče otroke, po dveh letih pa ne), ne zdijo nič nenavadni. Valjda se je drugače hipotetično na tretjem zmenku pogovarjat o tem, kako bo ime otrokom in kakšne pasme bo pes, kot pa dejansko resno planirat družino.

Sicer se mi pa zdi, da ene ženske res živijo s plašnicami na očeh. Če imaš 25 let starega tipa, ki trikrat tedensko žura in hodi pit s kolegi, res ne more bit prav veliko presenečenje, ko ti pove, da še ni pripravljen na otroka. Očitno tudi ona ni, če ji taka zveza sede.
Uporabniški avatar
zalafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2010
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a zalafa » 17. Jun. 2010 17:53

na začetku ko si zaljubljen in ne pozanš osebe je normaln da sanjariš in letiš nad oblaki.s časom, ko pokaže svoj pravi obraz se vse spremeni
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 18. Jun. 2010 12:07

tomažinka napisal/-a:džizs ne vem kako bi si te pogajala o otroku.

prav lepo komot kot o kaki drugi stvari. zdaj, če pa ti naletiš na take, ki se še za morje z njimi ne moreš zadiniti kam bi šla, veš pa imena otrok po 2 mesecih (sick), je pa se za vprašati s kakšnim namenom imaš tipa in kje za vraga je tu kaj čustev???

ker če so prisotna čustva in je želja po otroku sicer obojestranska, a pride do nesporazuma o tem kdaj ga imeti, se to vse reši s pogovorom.
drugo pa je, da če ti tip pije po gostilnah (eno je iti na pivo, drugo pa piti po gostilnah vse vikende) in je raje v prostem času s kolegi kot s tabo (ker časa zate ne dojema kot prosti čas- kot recimo horus, se je pa za zamislit kakšem vrag od ženske si, da mu je to nujno zlo namesto užitek). sploh se je za zamisliti kakšna zveza to je? res. menim, da v eni zvezi, kjer so odnosi sproščeni, tudi sami otroci ne smejo biti povod za konec zveze.
če si pa po dveh letih premisli, si pa ne zaradi otrok, pač pa zaradi ženske. in je itak boljše da gresta narazen. ampak taka zveza je bila že prej zgrajena na napačnih temeljih, če vse štima, takih ogromnih odstopanj pač ne more biti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Fairytale*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Fairytale* » 18. Jun. 2010 20:24

moja mama je bila od 25-ega leta (ko je moj foter odšel) do 35. leta samska in se je posvečala samo meni. želela je celo, da bi ostala zavedno sama, ampak ji je načrte prekrižal drugi moški :P
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 18. Jun. 2010 20:48

jullia_ napisal/-a:Ja, pač je videl, da to ni ženska, na katero bi se hotel vezat z otrokom.

Ma očitno tudi naslednja ni bila, ki je zaradi tega šla.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 18. Jun. 2010 21:48

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Jun. 2010 8:46

^^ če ti napišeš, da čas s punco ni prosti čas, saj ne razume besede ne, jaz iz tega sklepam, da bi ti marsikdaj bil rajši na pivu (kako patetično), kot da ti je pač prostovoljni "mus" biti z njo, da ne bo mule kuhala. in to ne šteješ v prosti čas. tako da pač jaz ne razumem kaj ti je taka muka biti z njo ali kaj za vraga te ona prosi da delaš z njo, da se tako pritožuješ, kako to sploh ni prosti čas. ???
Zadnjič spremenil claire, dne 19. Jun. 2010 12:12, skupaj popravljeno 2 krat.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 19. Jun. 2010 11:54

Horus uboga punca. Zakaj je ona sploh s tabo?
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 19. Jun. 2010 12:08

Zihr sam zarad denarja. Bogati starši al pa kaj. Ker kakor berem, drugih razlogov ne vidim.
Because I can.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Jun. 2010 12:11

..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jun. 2010 12:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Jun. 2010 14:17

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 19. Jun. 2010 15:55

Če ne zaradi flot jaht, jadrnic in spimpanih rowboatov, pa for shits and giggles, kaj naj rečem. :D
Because I can.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov