Kalup ali lastno mišljenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LittleMonster
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LittleMonster » 16. Jun. 2010 20:16

tomažinka, si mogoče kdaj slišala za pogovor? :)

Lej, s partnerjem se pač pogovoriš o tem in se odločiš, kaj boš. Js, če bi mela svojega partnerja RES rada in si ne bi predstavljala življenja v prihodnosti brez njega, ker mi je do zdaj vedno stal ob strani in v slabem, ga ne bi pustila. Ne bi ga mogla pustit zaradi tega, ker si on pač ni ob istem času zaželel otroka kot jaz :) Pa tudi če bi bila stara 35 in bi mi biološka ura tiktakala. Raje sem v zvezi s partnerjem kot da ga pustim in obupano iščem nekoga, ki si želi otrok, potem zanosim in imam otroka v bistvu čisto na silo. Upam da dojameš poanto.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 20:18

kaj pa če ti bi rekel, da s tabo NIKOLI ne bi imel otroka? boš čakala še 10 let če si bo mogoče premislil?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Jun. 2010 20:20

^^pa kaj ti je, a boš umrla, če ne boš nikoli mama? Kaj pa če si neplodna, pa sploh še ne veš, recimo?
LittleMonster
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LittleMonster » 16. Jun. 2010 20:21

Če moški nima namena NIKOLI imet otrok, to ponavadi že pove dokaj na začetku.
Pa OK, če bi mi povedal to po 2 letih, bi dobro premislila kako naprej... Mislim da JA, da bi vseeno bila z njem :) raje imam dober partnerski odnos kot da imam otroka z nekom pač, in na koncu morda še sama ostanem z otrokom ker bi ugotovila da se z otrokovim očetom ne ujamem.. worst case scenario, I know, ampak tko je... Raje ljubezen partnerja kot ljubezen otroka, če bi že mogla zbirat :)

EDIT: Če bi npr. izvedela da je partner neploden, ga ne bi pustila ;) če bi pa izvedela, da sem jaz neplodna, no bi blo pa pač na mojem partnerju da se odloči kaj bo... Ne bi mu zamerila, če bi me pustil zaradi tega.
Zadnjič spremenil LittleMonster, dne 16. Jun. 2010 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 20:22

purple_rain napisal/-a:^^pa kaj ti je, a boš umrla, če ne boš nikoli mama? Kaj pa če si neplodna, pa sploh še ne veš, recimo?

to so pol druge težave, ne težave v odnosu, želji po skupnem otroku.

ne vem, če bi bla neplodna, bi probala to ozdravt, in če ne bi posvojila.
Zadnjič spremenil tomažinka, dne 16. Jun. 2010 20:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jun. 2010 20:22

Če bi si ful želela otroka in bi mi fant rekel, da ga noče nikol imet, bi ga pustila. Še posebno če bi mi rekel, da bi ga imel, edino z mano ne- tu je pa res jasna rešitev.

Ampak na srečo obstajajo pogovori, da že prej izveš take stvari, da ne "zapraviš" 10 let :wink:
če se pa nisi navajen pogovarjat s fantom, je pa seveda problem in lahko le ugibaš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 20:25

LittleMonster napisal/-a:Če moški nima namena NIKOLI imet otrok, to ponavadi že pove dokaj na začetku.

rekla sem: da on hoče imet otroke, ampak NIKOLI s tabo in ti to po dveh letih pove, ko pride čas za to.

*mala*, kaj nisi ti tista ki zagovarja neteženje tipu? torej mu tud otroka ne smeš omenjat prehitro.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Jun. 2010 20:29

^^obstaja razlika med teženjem po 2 mesecih in 10 letih - v slednjem primeru ima ženska mal več "pravice" bit sitna, I dare say.
tomažinka napisal/-a:rekla sem: da on hoče imet otroke, ampak NIKOLI s tabo in ti to po dveh letih pove, ko pride čas za to.
Ti resno misliš (ti, ki praviš, da so vsi tipi prasci & se itak noben noče vezat in se samo hočejo kurbat okol), da bi en bil z neresnimi nameni v zvezi tolk časa?
LittleMonster
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LittleMonster » 16. Jun. 2010 20:30

Aja, tko... Vprašala bi ga po razlogih, zakaj noče imet otrok z mano :) načeloma pa ja, v takem primeru greš pač narazen. Tudi če si sama ne bi želela imet otrok, ne bi hotela bit z nekom ki si jih z mano ne želi imet. Težko za razumet, ampak... to bi blo zame čisto ponižanje -da vztrajam z njem še toliko časa v zvezi, dokler si on ne bo našel ene s katero bi pa mel otroke. Mrš :roll:
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 20:33

purple_rain napisal/-a:^^obstaja razlika med teženjem po 2 mesecih in 10 letih - v slednjem primeru ima ženska mal več "pravice" bit sitna, I dare say.
tomažinka napisal/-a:rekla sem: da on hoče imet otroke, ampak NIKOLI s tabo in ti to po dveh letih pove, ko pride čas za to.
Ti resno misliš (ti, ki praviš, da so vsi tipi prasci & se itak noben noče vezat in se samo hočejo kurbat okol), da bi en bil z neresnimi nameni v zvezi tolk časa?

ja, mogoče se pač spusti v resno vezo, pa potem ko začne ženska kazat da razmišljat prav resno o prihodnosti z njim in otroku, pač tip vidi, da bi rad bi še malo samski in ga pil s kolegi in še kako punco menjal. da ni še tolk resen. in potem resno premisli preden se naslednjič veže.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jun. 2010 20:34

tomažinka napisal/-a:*mala*, kaj nisi ti tista ki zagovarja neteženje tipu? torej mu tud otroka ne smeš omenjat prehitro.

No, meni se to ne zdi teženje. Da se pač pogovarjaš o otrokih, kdaj ima kdo željo ga imet, itd... Sej to še ne pomeni da vedno jaz začnem temo, včasih ja, včasih ne...
Če je pa teženje, pač pa težim :D Jebat ga...

Sem se pa partnerju pripravljena prilagodit glede časa za otroka za par let, v primeru da bi mi rekel, da pa nikoli noče otroka z mano, bi se pa zveza končala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Jun. 2010 20:36

tomažinka napisal/-a:ja, mogoče se pač spusti v resno vezo, pa potem ko začne ženska kazat da razmišljat prav resno o prihodnosti z njim in otroku, pač tip vidi, da bi rad bi še malo samski in ga pil s kolegi in še kako punco menjal. da ni še tolk resen. in potem resno premisli preden se naslednjič veže.
Veš kaj..vsi ti primeri, ki jih opisuješ (ne samo tle, na sploh na forumu) imajo eno skupno lastnost - dokaj očitno je problem v ženski (ki je zihr "ena prijateljica je doživela.."), če ji pa vsi zbežijo.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 20:40

ta punca o kateri tle govorim, je bivša od enega tipa s katerim sem se potem jaz zapletla in je v stvari sploh ne poznam.
meni je pa po enem mesecu in pol rekel, da bi mel 2 otroka in da kako bi jima jaz dala ime.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Jun. 2010 20:44

tomažinka napisal/-a:meni je pa po enem mesecu in pol rekel, da bi mel 2 otroka in da kako bi jima jaz dala ime.
..in kaj je blo pol? :lach:
So otročki že na poti? Al je on že na poti k drugi?
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 20:46

se je vdrl v zemljo ko je vidu kolk sm zatežena :lach:

pomoje se bo šel kastrirat. ker zdej sam še na sebe misli, pa fitnes, pa tekmovanja v body buildingu.
Zadnjič spremenil tomažinka, dne 16. Jun. 2010 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov