Kalup ali lastno mišljenje?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 16. Jun. 2010 13:45

Res imate eni nemogoče starše. Še nikoli me niso vprašali kdaj mislem imeti fanta, se poročit, imeti otroke. A je to sploh nujno?
In moram reči, da imam kar nekaj sestričen, a se pred 30im ni prav nobena poročila in imela otroke. Imamo že v tradiciji, da imamo pozno otroke.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 16. Jun. 2010 16:41

js mislm da se ukalupimo ko vstopimo v šolo, vsaj kar se generalno razmišljanja tiče..

sicer pa sama zase morm rečt da definitivno ful upoštevam nasvete staršev (ker pač tudi sama zanje povprašam)..odločim se pa kakor kdaj, včasih s svojo glavo včasih pa tudi tako kot mi je bilo svetovano :oops:

kar se pa tiče kdaj se bom poročila, imela otroke itd itd me pa nobeden nč ne sprašuje oz namiguje, ker so tut moji mene imel pri relativno poznih letih in tud sama s svojo glavo zagovarjam da bom imela otroke (če) pozno ker imam še veliko stvari za doživet prej, prepotovat, nardit, končat,..ne mislim si 'začasno uničit' življenja s frocom pri mojih rosnih 24 :wink:
Zivljenje je piskotek!
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 18:29

Džeki napisal/-a:
Samski 30-letniki iščejo 25-letnice, to trobim ves čas, leto gor-dol..

a nisi ti star 30, tvoja pa 29?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jun. 2010 18:45

^^ jaz sem stara 24, moj fant pa 23.

so what?
tukaj je govora o povsem drugi stvari, ki si jo očitno zgrešila.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 18:56

ni letelo nate, ampak na Džekija in zakaj si on ni našel mlajše.

ampak ok, glede na to, da je tip mlajši, kaj boš naredila če si boš ti prej zaželela otroke, on pa ne bo še zrel za to?
LittleMonster
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LittleMonster » 16. Jun. 2010 18:57

tomažinka, mlajši je ENO leto, ne deset let zaboga :)
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 18:59

sej je vseeno. tudi če bi bil isto star ali eno leto starejši, se lahko to zgodi in se dogaja. zato ponavadi je bolj sigurno si izbrat par let starejšega.
LittleMonster
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LittleMonster » 16. Jun. 2010 19:00

Js mislim da se partnerje ravno ne "izbira" ampak pač začutiš, da je to to in se ne obremenjuješ z leti in vsem ostalim ;)
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 19:03

že že. ampak pomisliš, kako je ženski, recimo stari 25, ki si izbere 2 leti mlajšega, sta 2 leti skupaj, in potem si ona zaželi otroka, on pa ni še zrel in končata. ona je potem stara 27 let, zgubila je 2 let, ful je hudo to doživet, da si z nekom želiš otroka, on pa ne s tabo in mogoče bi bilo treba že prej drugače izbrat.

ona potem ostane sama z željo po otroku, on pa veselo spet vsak vikend pijan s svojimi kolegi - saj jih ima konc koncu šele 25 in še dolgo ne bo imel želje po otroku.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jun. 2010 19:32

Tomazinka...ah joj ti in tvoja logika. Do nesoglasja o otrocih bi verjetno v zvezi prislo veliko prej kot po 2 letih.pa to ne pomeni da vse razciscujemo take reci na 3. zmenku. Ja sigurno lahko pride do spora,a da bi se zato s fantom razsla? A-A. Nisem jaz tako egoisticna da bi moralo biti vse po moje,niti ni on tak da ne bi sprejel pogajanja in me kar pustil. Dzizs no! :roll:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 19:36

džizs ne vem kako bi si te pogajala o otroku.

v zgornjem primeru,ko je ženska začela omenjat da bi mela otroka, ji je tip po 2 letih rekel, da ni zrel, da on ne čuti te želje, da ni prava za njega. in pol je njen preostalo ali it ali bit še naprej v taki nesmisleni vezi.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 16. Jun. 2010 19:56

tomažinka kaj, če ti nekdo takoj ko ti rečeš ne nardi otroka je zveza nesmiselna? torej ti hodiš z nekom samo, da te zaplodi? Kaj pa če, bi on hotel otroka in ti ne bi mogla zanosit? bi ti blo ok, da te kr pusti?
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 16. Jun. 2010 20:02

LittleMonster napisal/-a:Js mislim da se partnerje ravno ne "izbira" ampak pač začutiš, da je to to in se ne obremenjuješ z leti in vsem ostalim ;)

Se podpišem.

Drugače pa mojega je njegova mama imela pri 41.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 16. Jun. 2010 20:04

tomažinka napisal/-a:že že. ampak pomisliš, kako je ženski, recimo stari 25, ki si izbere 2 leti mlajšega, sta 2 leti skupaj, in potem si ona zaželi otroka, on pa ni še zrel in končata. ona je potem stara 27 let, zgubila je 2 let, ful je hudo to doživet, da si z nekom želiš otroka, on pa ne s tabo in mogoče bi bilo treba že prej drugače izbrat.

To pa še zdaleč ni nobena drama. Sicer pa lahko naletimo na primer, ko si bo moški želel otroka pri 25, ženska pa še pri 35 ne. Res ni tukaj pravila in merila. Sicer si pa partnerja ne izberemo samo zaradi otroka, mar ne.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 16. Jun. 2010 20:13

nixie napisal/-a:tomažinka kaj, če ti nekdo takoj ko ti rečeš ne nardi otroka je zveza nesmiselna? torej ti hodiš z nekom samo, da te zaplodi? Kaj pa če, bi on hotel otroka in ti ne bi mogla zanosit? bi ti blo ok, da te kr pusti?

pa kaj si ti pijana?
če ti tip po 2 letih, ko si ti zaželiš otroka in družino z njim, reče, da on še na to ni pripravljen in da bi to imel, a ne s tabo, ker nisi taprava, ti bi vztrajala z njim?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov